איזה באסה...

amitceder

New member
איזה באסה...

אין דבר יותר מבאס, מלשבת ללמוד כשמהחלון רואים את אזור מפרץ חיפה , והכל מלא בענני פיטריה (ולא של פצצה גרעינית), העשן של הארובות עולה בזוית יפה ומתחבר לענן, ורק אם הייתי ביניהם עם גלשן, החיים היו נראים הרבה יותר יפים.... כפי שכבר אמרתי מספר פעמים, אני הולך להמציא את המכונה הזו מSTAR TREK שמשגרת אותך (BEAM ME UP SCOTTY) ישר למקום שאתה רוצה: כלומר - מחובר לגלשן (כשהוא מורכב כמובן) בגובה 1000 מ' ורצוי מתחת לענן ששואב בטירוף. ממחשבותיו של סטודנט מתוסכל בתקופת מבחנים.....

avron

New member
צדר היזהר

עמית הזהר. זה מסוכן. אני זוכר זמנים שישבתי באניברסיטת בן גוריון ליד החלון. שם היו שדות ובהם מתרוצצים להם עמודי אבק המושכים נילונים וזבל אל הענן. התוצאה - לא עמדתי בפיתוי. אמנם טסתי הרבה אך תואר אין לי. אברון

amitceder

New member
מי צריך תואר?

אם כבר אז להיות איזה גולש מקצועי, או לחילופין: לאחר שראיתי את הSTAGE ה 16 של הטור דה פראנס, התבאסתי עוד יותר שאני לא איזה רוכב מקצועי בUS POSTAL או משהו כזה. ללאנס אמסטרונג בטוח אין תואר, ובכ"ז הוא הולך לקחת פעם 6 את הטור וגם שוכב עם שריל קראו כשיש לו ביצה אחת... ותחשבו על זה....

YoramRozen

New member
כן כן צריך תואר

כדי ללכת מתי שרק רוצים. ובאמת הלכתי. הייתי בתבור בערך ב 11 והעננים כבר נגמרו. החליפה אותם רוח מאוד חזקה שלא גרמה להנאה מיוחדת. תרמיקות בועטות כאלו ודי מכונת כביסה באוויר. הייתי מספר שלא כל כך נהנתי אבל אז אתה אולי לא תקנא. בהצלחה בבחינות.

amitceder

New member
תודה יורם,

עכשיו רק נישאר לשרוד תורת הקוונטים - יותר טוב שאנסה להתכונן לבחינה בסינית כי נראה לי שההבנה שלי בשני התחומים בערך זהה...

DRURI

New member
תואר מחורבן , מאז שקיבלתי את התואר

אין לי חיים יותר... שכחתי איך נראה הבית ... ו"גלשן" אני כבר לא זוכר מה זה..

למעלה