איזה באסה

stan_southpark

New member
איזה באסה

הם דילגו על פרק שלם בסרט השני איך אי אפשר לשים את מסיבת יום המוות זה כזה מגניב

stan_southpark

New member
עוד משהו שאין

אין את פיבס
הוא אמור להיות מצחיק

shaililo

New member
גם בראשון אין את פיבס...

בחרו כבר שחקן שיעשה אותו אבל בסוף כנראה ויתרו על הרעיון וחבל.

מסכים... ../images/Emo45.gif

כמו ששי אמרה, גם פיבס היה חסר, גם בראשון. זה באמת מבאס, אבל אין הרבה ברירה. מעריצי ה"פ ישבו ימים בקולנוע לסרט של שעות על גבי שעות, אבל בשביל סרט מסחרי מצליח חייבים לקצר. זה חלק המחיר של מעבר לקולנוע.

stan_southpark

New member
ועוד דבר

מתי היא תכתוב כבר את הספר החמישי אני משתגעעעעעעעעעעעעעעע לא יודע מה לעשות עם עצמי אני במתח

אודליה3

New member
לאחל לי בהצלחה...../images/Emo5.gif

מחר יש לי מבחן בהסטוריה... אאאאאאימלללללללללהההההה
בכל זה נעדרתי.... זה לא הכי קשור. אבל אני רועדת מפחד מהמבחן הזה...

אודליה3

New member
ודרך אגב שי מה המצב עם טומוששש שלך?

מיום שישי לא ענית לי תשובה חד משמעית...

shaililo

New member
../images/Emo67.gifרבקה אני נשבעת לך...

שיום אחד אני פשוט אפסיק לשלוט בעצמי!!!
(אני חושבת שמיציתי!!!)

אודליה3

New member
תסלחי לי שי אבל קוראים לי אודליה.

ושאלתי אותך שאלה! למה את לא עונה לי?

shaililo

New member
עניתי לך 10 פעמים!!!אודליה!../images/Emo123.gif

א-ל ת-ד-ב-ר-י א-י-ת-י ע-ל-י-ו !-!-! (תקלטי, תפנימי ותבצעי!)

אודליה3

New member
למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?

למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה?למה? אחרי כל כך למה... מגיע לי שתעני לי...

אודליה3

New member
שי. תרגיעי ת´צמך...

למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה. למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? שי! פליזזזזזז
אני ינשק לך ת´רגלים.. בבקשה תגידי לי.....

../images/Emo14.gifאודליה..שמעי..אם היא לורוצה

להגיד לך-פשוט תשכחי מזה ששאלת אותה כי לונראה לי יילך לך.. היא פשוט לורוצה לדבר עליו..מהסיבות שלה...

אודליה3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למעלה