איזה באסה..

ותשחק

New member
איזה באסה..

דווקא שהפסח כמעט כבר מוכן, הכביסות מגוהצות, ונשארו לי רק עוד קצת ועוד שטיפה אחרונה, בשניה התחלתי להרגיש מה זה רע.. כמו איזה וירוס שכזה..

דעתי כך נוטה לחשוב...

אותי לימדו בחיים שכל דבר שאתה עושה לא משנה מאזה נקודה אתה פועל אבל חייב להיות דחף פנימי שדוחף אותך לפעול בצורה בו אתה פועל.... עכשיו אני בטוח שכל הנקיוונות שעשית והכל זה מתוך דחף לעמוד בזמן של ערב חג פסח... אבל עכשיו תעשי בדיקה עם עצמך מה עבר עלייך שפתאום את מרגישה ככה חייב להיות מנייע וזה רק את יכולה למצוא או בחברת אדם נוסף שתחשפי בפניו כל מה שאת מרגישה וכל האמת ואם יש בכוחו להבין את עצמו אז ממלא לא יקשה לו גם להבין אותך ואז לדעת באמת מה גורם לך להרגיש ככה .... ואם תדעי למה את מרגישה ככה אז ממלא תוכלי מייד לפרק את זה כי אם לא מי יודע עד מתיי זה ילוה אותך ויילך איתך גם כל החג... אז מה שנשאר זה רק בירור עצמי.. עם עצמך או אם הזולת בו את בוטחת.... צאי לדרך לפני שזה יפתח סמפטומים אחרים בהצלחה........ ותרגישי רק טוב ושיהיה ל חג הכי שמח שבעולם חומד

סאני42

New member
כפרההההה! יותר קל לאמר קחי

פסיכולוג צמוד... לא... יותר צמוד!!! הוא כבר יאבחן אותך על כל אפצ'י ושיהוק... ובא לציון גואל.

דנידין 1

New member
בשביל זה יש חברים...

לפעמים יש צורך כזה, לשתף. זה לא אומר שמי שמשתף זקוק לאיזה טיפול שבלעדיו יהיה חשוף להחמרה במצבו הנפשי! זה לא אומר שיש בכלל בעיה שדורשת טיפול! פשוט, דאגה בלב איש ישיחנה לאחרים ותו לא!

בדרך כלל

לאנשים בגילך יש קצת בקודקוד,תפסיק לבלבל את השכל עם שטויות כאלה,תאחל יפה רפואה שלימה,וזהו..

reo2

New member
קשה להיות חתיך... וחתיכה, בכלל סבל! איזה בעסה

אחיך לצרה ולהרגשה..

עד שיצאתי לחופש,עד שכולם מתארגנים לפסח אני מושבת עם חום גבוה,כמה ימים,זה מבאס לגמרי,אדם לא בריא הוא חצי בנאדם,לא רק פיזית גם נפשית..וזה כבר כמה ימים,רק כעת שירד לי החום אני יכול לשתף אתכם,בחויות שעברו עלי בימים האחרונים,כמעט 40,חום..זה פשוט טירוף..אני עדיין במיטה..רק שלא אדבק עם הגב למיטה מרוב שהיה ממושכת..חחח..

רפואה שלמה גם לך חכם

כנראה שחילופי מזג האוויר מביאים איתם כל מיני וירוסים וכשהגוף חלש הוא ``חוטף`` ביתר קלות.העיקר שהחום יורד. זה סימן טוב.

איזה בעסה

להיות חסה... איזה דיכאן להיות מלפפון... זו ממש נפילה להרגיש כמו עגבני'ה... ועכשיו שאני כבר למטה מרגישה כמו בטטה...

ותשחק יקרה רפואה שלמה לך ולחולים

כנראה שחילופי מזג האוויר מביאים איתם כל מיני וירוסים וכשהגוף חלש הוא ``חוטף`` ביתר קלות.קני לך ויטמין C ‎ כדורי שום, תשתי הרבה תה ותנוחי.ושתרגישי טוב.פסח זה חג רגיש לגרושים ולגרושות.

ותשחק

New member
תודה בריאים חמודים, בלי עין הרע

ואני - הלכתי לישון אתמול ב-21:15, וחוץ מכמה השכמות של החברים הרגילים שמתקשרים לא לפני 12:30 בלילה, ישנתי די טוב, וקמתי קצת יותר טוב. קצת מנוזלת, קצת "סתומה", וקצת שרירים מתוחיםות, אבל בסך הכל די טוב. תודה בכל מקרה, גם לפסיכולוגים שביניכם.

למעלה