איזה באסה...

lost9

New member
איזה באסה...

אני עומד להיכשל במבחן במיקרו כלכלה ביום ראשון... זה פשוט מה שהולך לקרות הגעתי למסקנה במיקרו כלכלה יש total cost avrerage cost ובעיקר holocaust!!! חחחח

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif

אתה צריך להיות יותר מקצועי... TC, AC, FC... הדברים הללו לא כל כך מסובכים. (אמר הבחור שקיבל 68 כאשר היה צריך 70 מינימום...)

לא נראה לי שמי שהיה באוושוויץ בירכנאו

יסכים עם דבריך... יאנוש (אסיר באוושוויץ-בירכנאו): "תגיד, יאנק, מה המצב? איזה בעסה עם כל השואה הזו, נכון?" יאנק (עוד אסיר באוושוויץ-ביכנאו): "מה אתה יודע יאנוש, תאר לך את המלומדים הגרמניים הללו באונ' של לייפציג, מינכן, ברלין והמברוג, איך הם הולכים לאכול אותה מחר במבחן שלהם במיקרו כלכלה ביום ראשון! עזוב אותך מהבליץ, המבחן עצמו! ממש שואה! לא הייתי רוצה להיות במקומם..." עכשיו תגיד לי, לא היית רוצה להיות עכשיו באוושוויץ-בירכנאו ולהעביר עכשיו דחקאות עם יאנוש ויאנק? דאנטה

lost9

New member
חזק מאד מאד

חחחחחח הפלת אותי אפילו חילצתי את בן הזוג שלי ללימודים מזרועות החברה שלו שסוף סוף באה הביתה כדי לראות מה כתבת

lost9, אל תשכח לעדכן אותנו לגבי המבחן!

תגיד, הצלחת בכלל ללמוד כמו שצריך או שהלכת לכתוב מבחן על עיוור? דאנטה

lost9

New member
למדתי

עם חבר של שותפה שלי אבל בוא נאמר שכול הסימסטר לא פתחתי את המחברת אפילו פעם ואת כול התרגילים להגשת העתקתי אם אתה מכיר מיקרו כלכלה אז רק בסופש למדתי איך למצוא היצע מיצרפי... שזה די עלוב זה בערך הבסיס של כול השטויות אבל זה עבר החיים יפים

lost9

New member
בהצלחה לכול המניאקים ש

נבחינים מחר במיקרו כלכלה!!! אוהבים אותכם!

el Cantante

New member
תודהה../images/Emo9.gif ותודה על הפיתרונות ששלחתה לי במסר../images/Emo13.gif

lost9

New member
חברה!!!! היה לי עכשיו מבחן!!

מיקרו כלכלה!!! הכול תלוי על חודו של קוויז!! אם ניחשתי נכון 2 מתוך 6 אני מגיעה ל-56 אני כול כך מאושרת ושמחה שזה עבר יש לי וודקה יש רדבול ואני שומעת מוזיקה בקולי קולות ורוקדת בבית! אדיררררררררר נגמררררררר (עד למועד ב' אבל מי סופר...) :)

למעלה