איזה באסה...
6X2 3X2

ANGEL N

New member
איזה באסה... ../images/Emo58.gif 6X2 3X2

ספויילר לפרק השני של העונה השישית של באפי והפרק השני של העונה השלישית של אנג´ל. הכותרת היתה אמור להיות "איזה באסה לחזור לחיים..." אבל כדי לא לרמוז משהוא על העונה השישית לא רשמתי (למרות שלדעתי זנ לא ממש ספויילר, זה ברור שבאפי חוזרת!!!) אז הדבר שעבר לי בראש בכל הפר הוא "איזה באסה לחזור לחיים", אחרי 5 שנים שבאפי נלחמת בכל השדים, ומקריבה הרבה מהחיים שלה היא סוף סוף מוצאת מנוחה (לא המנוחה האידיאלית אבל סוג של מנוחה- אני מניח שבפרקים הבאים נדע מה עבר על באפי במותה) ואז היא חוזרת לחיים ובוםםםם היא מקבלת על הנשימה הראשונה שלה שוב את הצורך להלחם. היא עוד לא מספיקה להוציא מילה מהפה שלה או להבין מה קורה איתה ושוב היא צריכה להגן על הסקוביס ולהלחם במפלצת. לא, ג´וס ממש לא ריחם עליה ונתן לה להלחם בדקות הראשונות שבהם היא חזרה לחיים כמה אכזרי. הפרק עשוי מצויין ותודו שגם לכם עברה צביטה חזקה בלב כשראו איך הבאפיבוט נקרעת ע"י שני האופנועים- קטע חזק וכואב ביותר במיוחד שבאפי שעדיין לא מבינה מה קורה עם עצמה רואה את זה. ראיתי את שני הפרקים הראשונים ממש יום אחרי שראיתי את הפרק האחרון של העונה החמישית ואז מאוד התאכזבתי. היום כמה חודשים אחרי כשאני רואה שוב את הפרקים אני מבין עד כמה הפרקים טובים ושלמעשה הייתי חייב לקבל קצת הפסקה כדי לעקל את מות באפי. דרך אגב אני חייב לציין שזרנדר נראה הרבה יותר טוב מאשר בעונה החמישית, גם אניה מאוד השתנתה. ונעבור ל"אנג´ל", הפרק החזיר אותנו לשיגרת הסידרה. שוב "אנג´ל" מול "וופלם אנד הארט" עם שחקן "חיזוק" חדש. הפעם הם פגעו בקורדיליה וגרמו לאנג´ל להחזיר לעולם את מי שמסתמן כאחד היריבים הקשים יותר בעונה הנוכחית (אני בטוח שנשמע ממנו עוד הרבה). גם כאן הפרק נעשה בצורה מאוד מאוד יפה ומותחת. שמתי לב לאנג´ל הרע שוב בפרק הזה, בשיחה עם לילה הוא דיבר בדיוק כמו שהוא דיבר בעונה השניה כשהוא היה "רע". אבל הסיפור האמיתי קורה הרחק הרחק מאנג´ל ומלוס אנג´לס, הסיפור האמיתי הוא בתוך דרלה שנכנסה להריון ולא היא ולא אנחנו מבינים איך זה קרה. בכל מקרה ממש ממש בקרוב אבא ידע שיש לו ילד... המתח של "אנג´ל" התחיל כבר בפרק הראשון ונראה שכמו העונה הקודמת הוא ימשך ויחשף לאט לאט, עד שנגיע לשיא. בקשה למגיבים למה שכתבתי: אנהי ראיתי רק את שני הפרקים הראשונים של שני העונות, בבקשה בבקשה תשתדלו לא לרמוז או לפלוט דברים שקשורים לפרקים הבאים.

symptoms

New member
באמת באסה ../images/Emo58.gif 6X2 3X2

באפי המסכנה תריכה ישר להלחם והיא אפילו לא יודעת מה קורה איתה כשהיא חוזרת היא נראית כל כך חסרת אונים שזה מדהים היא בקושי מזהה את הסקוביס ואיך שהיא רוצה לקפוץ בקשר לאנג´ל נורא אהבתי את הקטע שהוא בא לעולם המקביל הזה ומדבר עם היצור הזה כאילו הם חברים ואז פתאום הם מתחילים ללכת מכות זה היה ממש מצחיק. וממש מעניין מי זה הבחור הזה שהוא שחרר(ואין לי מושג כי באנג´ל הגעתי רק עד לפרק השלישי למרות שבבאפי משום מה אני כבר בפרק ה-12 אין לי מושג למה זה קורה לי אני מניחה שאני אוהבת באפי יותר אבל אני עכשיו עושה התנזרות באפי עד שאני אשלים פערים) ואיזו מסכנה קורדיליה איך שהיא לא רצתה להגיד שום דבר כדי שהם יוכלו לעזור לאנשים והקטע עם דרלה בסוף הוא באמת מפתיע(אבל זה לא היה בסוף פרק 1?) ונחזור לבאפי וכאן מגיע ספויילר להמשך העונה (עד פרק 12)
ל א ל ק ר ו א | ס פ ו י ל ר גם בהמשך העונה באפי די מתקשה לחזור לשגרה וזה די קשה לה (לפחות עד לאן שאני ראיתי) כמו בפרק 4 נראה לי שווילו מנסה להרגיז אותה כדי שהיא תפגין רגשות אבל היא פשוט לא יכולה היא יותר חיה בצורה מכנית כזאת אני חושבת שהפעם הראשונה שהיא באמת מפגינה רגשות בעונה הזאת זה כשג´יילס עוזב וגם זה לא להרבה זמן סוף

תגובה חסרת רמזים

עם
ל-6x02 מעניין שהזכרת את זה, לא חשבתי על כל העניין של החזרה לחיים והלחימה המיידית מהנקודת מבט הזו. באפי במצב ההלמי(כלומר, עם הלם.. יש כזאת מילה בכלל?!) הזה קצת הזכירה לי את באפי מ´בירה רעה´, בתור פרק התחלת עונה זה לא היה פרק מאוד טוב, ועכשיו אני אשתוק ואזהר לא לפלוט שום רמזים והתייחסויות. ואל.

B a n j o

New member
את יכולה ../images/Emo58.gif

לקרוא לה שוקיסטית.... אני חשבתי על משהו אחר בקטע של החזרה לחיים. היא הייתה צריכה לשחרר את עצמה מהקבר ומי שזוכר ב NIGHTMERS בעונה הראשונה (או השנייה אני לא בטוח) ראו שהפחד הגדול שלה זה להיקבר בחיים (וגם לההפך לערפד).

B a n j o

New member
אז אולי

נקשר ביניהם הוא נראה מספיק מניאק קטן כדי להנהיג מזימה להשתלטות על העולם אם זה עובד ל PINKEY & THE BRAIN אז למה לא?

IDOffryn

New member
מה?? ג-נ-ב!

גנבתי לי את השוקיסטית!! קראתי פעפם למישהי ככה והיא מחקה לה יום שלם ועכשיו אני קורא לה שוקי!! נכון שזה לא ממש מעניין אתכם?? חפיף..

B a n j o

New member
די לקרוא לי גנב !!!!!!

סבלתי שירות צבאי בשביל ללמוד את המילה הזו ! על דמי ובשרי הרווחתי אותה ולא בגניבה !

Lady of Buffdom

New member
או במילים אחרות ../images/Emo41.gif

Darla: "I think our boys are going to fight!" Drusilla: "The King of Cups expects a picnic. But this is not his birthday!" Darla (humoring her): "Good point."

ANGEL N

New member
B a n j o יא שוקיסט תירגע!!! ../images/Emo6.gif

פחחחחחחחח!!! רק רציתי להזכיר לך איך היו מדברים בצבא (שאני עדיין מדבר בשפה הזו, שים לב כמה פעמים אני כותב "אחי", "אחותי" וכד´). ת´אמת שלי זכורה המילה הזאת רק מהטירונות א"כ זה כבר נעלם!!!

B a n j o

New member
די כבר !!!!!!!!!

לא להזכיר צבא, לא להגיד צבא, לא לשים פרסומות ירוקות !!!!!
אאאאררררררגגגגגגג !!!!!!!

למעלה