איזה באסה. +______________________-

להרגעעע../images/Emo194.gif

מה הלחץ? כולה כרטיסים וחוץ מזה אני בטוחה שתוכלי לקנות בקופה אז לא צריך לקנות מראש וזה יום חמישי

hagzi

New member
../images/Emo29.gif

ההופעה ב-1.2 (איזה יום זה יוצא באמת?) הכרטיסים? הלכתי לקופות של הזאפה וקניתי (ככה זה כשגרים מול הזאפה
) וזה עולה 90 ש"ח (רק אני שמתי לב שהם ממש העלו את המחירים שלהם בהופעות האחרונות, לא משנה איפה הם מופיעים) רק לא להתעצבן ולהתרגז... peace and love את יכולה גם להתקשר לשם ולשלם באשראי וביום של ההופעה לאסוף משם את הכרטיסים

ה זאפה בגלל זה זה יקר../images/Emo194.gif

את אמורה לדעת את זה!
תגידי איך הלך לך הבגרות 002? ענתי רק על 3 שאלות מזה לא ידעתי! כוס אעממממק ערס!

hagzi

New member
כן אני יודעת../images/Emo29.gif

אבל הייתה שם גם איזו הופעה שעלתה 70 ש"ח 002? זה היה ממש קל!!! הציון הגשה הולך להוריד לי, רק סעיף אחד לא הצלחתי, וגם נפלתי על שטות לא שמתי לב שנתנו פונקציית מטרה בתכנון לינארי... וואו! 001 היה כזה שוק!!! הבוחן לא סתם עמד לידי, אלא הסתכל לי במבחן ואני תוך כדי מסבירה לחברה שלי את אחת השאלות ואנחנו משוות מבחנים! אשכרה מבחן כיתתי עשינו. היה כל כך הרבה רעש שבקושי הצלחתי לעשות את הבגרות... מי אמר שוק ולא קיבל?!

Harpush

New member
[: ../images/Emo71.gif

[אני לא קשורה אני יודעת :} ]
אני צמחונית
אני שמנמוכה
אני בתפוז מ 2004
לא ראיתי את אחותי יותר מחצי שנה, ואני אראה אותה עוד שנה וחצי.
המקצוע האהוב עלי זה אומנות ואני מתעסקת בזה רוב הזמן. [לא היה לי ממש מה לכתוב
.] אוה ואני פיצית [:

אבי ביטר../images/Emo99.gif../images/Emo71.gif

NOT. 1. יש לי אח תאום 2. אני אוהבת להתחרפן 3. עשיתי ניתוח לב שהייתי קטנה [וביגלל זה יש לי צלקת באזור החזה ומציקים לי אם עשיתי הגדלת חזה XD עזבו בנים טיפשים.] 4. פעם חשבתי שמוניקה סקס זו זמרת עם שם מאוד מאוד מוזר.[בחיי!] 5.אני אוהבת לשים עיפרון שחור אבל לא קניתי אחד כבר יותר משנה[ואני צריכה לקנות] ואני לבושה מכוער.טיול שנתי וזה, תתמודדו -__- .

אפרת P

New member
פורום של שקסונים../images/Emo112.gif

קצת מת אבל ניחא 1. יש מעט אנשים שקוראים לי בשמי המקורי 2. יש לי על הרגל צמיד יפה (מתאילנד) 3. יש פה ריח של טבק אפרסק 4. הדלקתי את הבוילר ואני עוד מעט הולכת להתקלח 5. אני הומו וואו תמונה.. ניחאפש

כואב לי הראש

1.אני חולה במחלה כרונית (מיגרנות) 2. אני בן 17, בגובה 1.67 ושוקל 39 3.עיתון בארה"ב ביקש לקנות קומיקס שעשיתי בכיתה ו' D: 4.אני שותה רק מיץ ענבים 5.קניתי היום את "שדים" ו"מסעותיי עם עצמי"
תמונה-- שלא תגידו לי שאני הומופוב

hagarshtar

New member
הגעתי למסכנה../images/Emo118.gif

רוני סופרסטאר כזאת מלכה!@#%$%^&%*%$# ולעניין,5 עבודות. 1.שמי בישראל הגר [ווואאאלהההה] 2.אני מנגנת על גיטרה 3.אני אוהבת אנשים 4.יש לי נזם O: 5.כולם חושבים שאני עושה פנים[יענו פן בשיער] ואני לא. זה לא היה טוב נכון? לא משנה תמונה.

למעלה