1. יש לי עכשיו הרפס (באף, בנחיר עם הנזם ;[) 2. יש לי חולשה לדברים נוצצים וזוהרים. 3. כל בוקר אני אוכלת קוקומן כדורים עם חלב. 4. אני בצופי-ים תל אביב (אמפריהההה!!!) 5. אני שומעת הכל מהכל, אני אוהבת את כל סוגי המוסיקה, רוק, ראגיי ,ג'אז, פופ, היפהופ,ישראלי, לועזי, גרוב, וכו'... אבל אני גם אוהבת את הPussy cat dollz (הן ממש ממש מגניבות) ושירים כיפים בכללי. תמונה-
שנינו מתולתלים, שנינו אוהבים לשיר וכמובן-שנינו שמנים! XD 1. אני שחקנית וזמרת בקבוצת תיאטרון של קדימה 2. כשהייתי בכיתה ח' קיבלתי באחד הבחנים את הציון השנוי במחלוקת-1 (פשוט לא ידעתי אם לצחוק או לבכות...) 3. הרגלים שלי גדולות אחת מהשנייה בערך במידה (40 ו-41). 4. יש לי בלוג בן שנתיים וקצת! 5. הייתי קוראת סמויה איזה שנה בפורום דוגמנות ורק עכשיו התחלתי לכתוב שם (אל תשאלו אפילו למה, אין לי שום קשר לדוגמנות...סתם נחמד שם תמונה
1. אני נוטה להתקפי צחוק בלתי נשלטים 2. אני מתלבטת האם ללכת שנה הבאה למגמה למוסיקה או לא 3. אני מחפשת זכר שיהיה לי איתו קשר אמיתי (לא קשר קשר, התקשרות רגשית), ולא מוצאת. 4. כל מי שאי פעם שמתי עליו עין הגיב בצורה קיצונית: או שהתעלם ממני לגמרי, או שיצאתי איתו 5. אני חולה על מלאכים ופיות. יש לי אוסף של יותר מ-100. ואני גם לא איגואנה! וחולה על מוניקה!
ממממ 1) קיבלתי 98 בספרות מורחב סופי בתעודה :] (-כבוד!) 2) היה לי חבר 8 חודשים ונפרדנו ל5 חודשים וחזרנו לפני שבוע
. 3) אני טסה לפולין עוד פחות מחודש ואני נבהלת מהגשם שכאן >< מייייייף. 4) יש לידיד שלי יומולדת השבוע ואני לא יודעתמה לקנות לו. 5) לא הייתי בהופעה של מוניקה ה-ר-בה זמן ]; וואי, איכשאני גרועה, נו. אין לי רעיונות... תמונה? תמונה? תמונה? *בודקת* [טוב, מצאתי משהו לא ברור מטיול שנתי..... תהנו?]
1.אני דתי 2.עברתי שש בתים בחיים שלי (אני בן 16) 3.פעם שחיתי במעיין ליד הבית שלי עם פלאפון בכיס במשך רבע שעה 4.הוא התקלקל בסוף 5.והיום יש לי פלאפון חדש פיקצ'ר--------------
מי שגוזר את הכסף זה אני וכל הצבע זה בחודש ארגון בסניף שלי (יענו בני עקיבא)