איזה באסה לי!! :(((

לימונדה

New member
איזה באסה לי!! :(((

היום בלילה חלמתי חלום נוראי ואמרתי לעצמי- "הללי זה לא ייתכן שזה כל כך גרוע- את חולמת!" אבל לא הקשבתי לעצמי למרות שגרמתי לעצמי לרחף קצת אבל זה כאילו ויתרתי על האופציה לחלום חלום צלול!!!! אוווף.... חוץ מזה היה לי עוד חלום שבו הייתה בחיפה סופת טורנדו וראו בשמיים משהו שחור כתום כזה ומסתבר שזה מטאוריד שהגיע מקנדה ... (אני לא הבנתי בעצמי מה הקשר לקנדה אבל שיהיה...) ובחלום הזה היו פרחים שאם מבקשים מהם הם מקשיבים לצרות שלך ונותנים עיצות... ויש להם פרצופים... חחחחי לא יודעת מאיפה הבאתי את זה אבל אני גם זוכרת שהבעיה איתם היא שהם לא ממש אמינים.... ואם תסלחו לי אני הולכת עכשיו לרשום את החלומות שלי לפני שאני הולכת לבי"ס... |יום טוב שיהיה לכווולם, ואם מישהו יכול להסביר לי איך אני גורמת לכך שההדגשה באמת תדגיש אני אודה לו מאוד.... בה-ביי!!! אוהבת-לימו!

לימונדה

New member
גיא

רק לידע כללי... בבוקר פשוט לא היה לי זמן לפרט- אבל כשהבנו שהמטאוריד הולך להשמיד את כדור הארץ (היינו משום באמצע טיול שנתי- אני והכתה שלי) קיצר, אמרו לנו לחזור הבייתה ולהיות עם המשפחה... ואז משום מה החלטתי להתקשר לאחותך, ושאלתי אותה אם אני יכולה לבוא והיא אמרה שיש לכם את המקום היחיד שלא יתפוצץ כשהמטאוריד יפגע, ואז ארזתי את כל הדברים שלי ופתאום אמרתי למשפחה שלי- "למה שלא תבואו איתי?" ואז אמא שלי התקשרה לאמא שלך והגענו למקום הכי בטוח שהיה בעצם מין ספינת חלל והיו שם המון אנשים ומלא ילדים ובסוף הסתבר שהספינת חלל הזו שייכת למשפחה שלך! סתם לידע כללי... :) לימו.

wee man

New member
ללימו

הקטע שוויתרת על חלום צלול קורה לי מלא (כנראה בגלל זה עוד לא היה לי צלול, וגם די התיאשתי קצת אבל אני יחזור בקרוב) בקשר לחלום השני, חמוד.... ובקשר להדגשה את צריכה ללחוץ תחילת הדגשה, לכתוב את מה שאת רוצה, ללחוץ סיום הדגשה, וזהו מקווה שעזרתי :) ינון

לימונדה

New member
גיא לגלות להם כמה קומות וחדרים

ומכוניות? ושכחת להוסיף שחוץ מהג´אמבו יש לכם גם את המקום הכי בטוח בעולם (מטאוריד)
דרך אגב- ינון תודה רבה- למרות שאני עדיין לא מצליחה אאבל חפיייייףףףף... למי בכלל אכפת?! אז תבינו אותי גם בלי הדגשה! אוהבת-לימו!

למעלה