איזה באסה לי לא???

eyaloman

New member
איזה באסה לי לא???

שלשום דיברתי אם קוסמוס הם אמרו לי שיש להם דיאבלו סירקוס אבל הם לא יכולים לשלוח כי הם לא רוצים שמי שיבוא מרחוק יתבאס כי אין להם אתמול התארגנתי והכל אני מוכן לנסיעה מטלפן אליהם והם אמרו לי שאין להם שיהיה להם רק שבוע הבא ובכל זאת נסעתי
אז מה ששמעתי אליו זה נכון שהוא דופק אנשים אהההההההה ושקניתי מישם קלבים לא הייתי אמור לקנות קלבים שאלתי אותם בטלפון אם יש להם דוויל סטיקים והם אמרו שכן יום למחרת(ינואר) נסענו אני ואחי לחנות ו.................ניחשתם נכון לא ניו להם דווילסטיקים והיסתפקתי בקלבים גרועים):

eiraz

New member
צר לי אבל...

הדרך הכי טובה ללמוד היא על בשרך מה שכן אתה תוכל למנוע את זה פעם הבאה אם תקשיב לנו כי המלצנו לך על בויום ואני אומר שוב הוא אחלה בן אדם הוא לא ינסה למכור לך הוא ינסה להתאים לך, גם אם זה לוקח קצת זמן וכמה חבר'ה מהפורום יודעים כמה חיכיתי לפוי המשולש שלי אבל זה היה שווה את זה וכמו ששגב אמר בויום גם עושה משלוחים בדואר אז זה היה הפסד שלך מה שכן אני שמח ששמעת בקולנו והלכת על הסירקוס

eyaloman

New member
צודק...../images/Emo9.gif

דיברתי אם בויום ולא לא היה לו מבחר של צבעים והוא מכר את זה ב220 אם מקלות פשוטים ובקוסמוס מכרו את הסירקוס ב230 אם מקלות טובים אלומיניום(או לפחות כך אמרו לי
) הלכתי לקוסמוס בלי קשר למחיר פשוט היו לי עוד דברים לעשות בסביבה וזה נראה לי נוח אבל מה לעשות.......... ודרך אגב אנו לי באתר של טוד סמית אמרו לי שהם עושים משלוחים לארץ ב16 דולר לא שזה עוזר לי יותר מדי

למעלה