איזה באסה :-כ

yaron103

New member
תודה

הו.. כמו שאומרים בתוכנית.. תודה לך שרון, עצה טובה. זו התחלה. הבעייה שהחבל דק ואני קצת מודאג מהתגובה, אבל אני אנסה. ואת.. קטיושה ... יותר מתאים לך.. רק צורחת, את כ"כ אנטי שחבל על הזמן. אני מרחם על החבר שלך (אם בכלל יש לך)..

אני שמחה שעזרתי (אם בכלל)

אני מקווה שהבעיה הזאת תיפתר בצורה הכי טובה. שיהיה לך בהצלחה.

כנות.. זאת התשובה../images/Emo70.gif

תקשיב ירון.. במקרה והסיפור שלך אמיתי למרות שאני נוטה להאמין לו כי לידיד שלי קרה מקרה דומה.. אז אני יכולה להגיד לך דבר אחד מתוך ניסיון (לידיד שלי), תשב עם שניהם לא בו זמנית, תספר את הסיפור ואל תבקש שיסלחו לך.. כי אתה לא במצב כזה בכלל.. תראה "מנצחים" אין בסיפור שלך כולם פה יפסידו! אתה תפסיד את שתיהן.. לא משנה עם מי אתה רוצה באמת להיות והן יפסידו אחת את השינה.. אתה עשית טעות ואתה תשלם עליה.. כמובן שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה!!! מה לעשות אתה תתגבר אבל לפחות תוציא את עצמך מהבוץ הזה ותנקה את המצפון כי זה ממש לא בריא!!!

yaron103

New member
תודה רבה לך ../images/Emo6.gif

הו, לזה חיכיתי - עצה טובה. כן, אני מניח שזה המצב וצריך לנסות, אבל כמו שאני מכיר את המשפחה הזו, אני לא חושב שזה יגמר כ"כ קשה. יש מצב לסליחה (אני מקווה...)

מקווה בשבילך

בל אני בכל זאת חושבת שאתה צריך להתנתק מהמשפחה הזאת!!! גם ידיד שלי חשב שהוא יכול להמשיך להיות איתן בסבבה אבל זה ממש לא היה כך והסיפור חזר אחריו..ואז הוא התנתק לגמרי!!! אז הנה לך חומר למחשבה

טלושקה1

New member
נשמה שלי! רק רצית לעזור... ../images/Emo7.gif

נו באמת! על מי אתה מנסה לעבוד?! "רק חשבתי שאני עוזר כי יש לה בעיות סיפוק".. "אני תמיד מוכן לעזור, לא משנה מה"...?! אני בטוחה שבמקרה הזה אתה מוכן לעזור! אתה כלב ואתה חרמן (שזה בסדר, אבל לפעמים צריך להתאפק!!!) לפחות תודה בטעות שלך! אתה לא מלאך ואתה לא עשית את זה רק כדי לעזור, בוא לפחות נהיה כנים עם עצמנו! אם אני הייתי אתה לא הייתי מספרת על זה לאף אחד! זאת בושה, וזה נשמע כאילו אתה חושב שעשית רק טוב! אני ממש בשוק מהשאלה הזאת.... בתשובה הקודמת עניתי בצחוק אבל זה ממש מוגזם..

אח שלי שיהיה לך בהצלחה

בדיבור איתן.....העיקר שתוציא את עצמך מהמיטה החולה שיצרת במשפחה הזאת כי שום אמא לא תפגע בבת שלה כדי לקבל סיפוק מיני.... ואם היא עשתה את זה-זו משפחה חולה ותתרחק משם כמה שיותר מהר

חגית 19

New member
../images/Emo95.gifכן גב גבררררר...

תקשיב ותקשיב טוב...אתה רוצה את הבת קח את הבת!! אתה רוצה את האמא כך את האמא!! מה ככ קשה פה.. יש אנשים ששכחו להגיד את המילה לאאא!!!! אני לא מבינה מה הסרט...אחי אתה חיי טוב!!

למעלה