איזה באסה :-כ

yaron103

New member
איזה באסה :-כ

עליתי אתמול לשידור, אבל לא הספקתי לספר את כל הסיפור.... כמה מניאקים בדרך ניתקו את השיחה, לא יודע אם זה הרשת הסלולרית או השידור... אההההההה .. ממש מעצבן..!!! טוב נו, נסיון שני פה... אני ממשיך מאיפה שהפסקתי, מי שרוצה את כל ההתחלה שיסתכל בשידור של אתמול... הקדמה קצרה : שתי תאומות - הייתי חבר של שתיהן (לא יחד), אמא חסרת בושה. נו, אז היה לי סטוץ עם האמא באותו ערב. אני חשבתי שזה יעבור, אבל זה רק הלך והחמיר. אחרי חודש מצאתי את עצמי, יוצא איתה לקניות, עוזר בעבודות הבית, מקיים יחסים כל אחה"צ - כמו זוג נשוי. בערב הייתי יוצא עם הבת - מצב די מוזר. מה שהפתיע אותי זה שהאמא רוצה עכשיו למסד את הקשר ולעזוב ת'בת..גררר אבל אני רוצה את הבת!! קיצר, לא עניתי ואני די בדילמה איך לצאת מהעיניין גב-גבר. יש הצעות?

אני חושב שנכנסת למצב שקשה לצאת

ממנו אח שלי....קודם כל ברגע שהבת שלה תגלה על זה..זה נגמר בינכם על בטוח...ותאמין לי במוקדם או במאוחר היא תגלה את זה..אז חבל.... את האמא לדעתי תעזוב כבר עכשיו....ותנסה לפתור את היחסים עם הבת.. שזה גם קצת בעייתי כי היית עם אחותה התאומה....בקיצר גבר הכנסת ראש בריא למיטה חולה...וחבל

yaron103

New member
זאת לא הבעייה

הבעייה כאן, שאני מפסיד בכל מקרה : אם אני עוזב את האמא, וחוזר לבת - עדין אני צריך לפגוש כל יום את האמא וחוזרים למצב הקודם. אם אני נשאר עם האמא, אז אני הורס לעצמי את החיים, כי אם אני מתחתן איתה, אז כאילו זיינתי את שתי הבנות וגם להן אני צריך להסתכל בעיניים. קיצר, אני מחפש דרך לשמור על יחסי ידידות ולא לפגוע באף אחד. אשמח לשמוע רעיונות!

אן מרי17

New member
לדעתי

אם אתה רוצה באמת לשמור על איזשהי ידידות יחסית- תעזוב את כולן בצורה עדינה. בכל מקרה לא נראה שייצא טוב מהסיפור הזה. אתה לא תחזיק מעמד במשפחה הזאת הרבה זמן אם תהיה מעורב רומנטית עם מישהי. אז אם באמת אכפת לך מהמשפחה הזאת תעזוב בשקט...אם לא נראה לי שבסופו של דבר הן יקלטו ופשוט יעיפו אותך לא בצורה הכי ידידותית...

yaron103

New member
?למה רק אנטי

אין כאן מישהו שיכול לתת פידבק חיובי?? רק לעזוב? כולם פחדנים, איך שהמצב נהיה מסובך ... בבקשה, הצעות לפתרון שלא כוללות עזיבה... בו נגיד, שאני לא יכול לעזוב... המשפחה הזו חשובה לי. וישנם גם התפתחויות שלא מאפשרות עזיבה. טוב נו, אני מחכה לעצה יותר טובה.

get well

New member
../images/Emo2.gifאני בהלם מהטימטום../images/Emo107.gif

זה לא שהתנתקת!!! אף אחד לא האמין לך!!! תעשה לי טובה אפילו המנחים צחקו אלייך, תאומה א', תאומה ב', האמא, את הכלב לא זיינת???? אנשים פה בפורום נורא נחמדים ובאמת נותנים לך עצות, למרות שהסיפור נשמע מצוץ מהאצבע ואתה עוד מתלונן???? מה אתה רוצה שנגיד לך??? תעשה איתם אורגיה מטורפת יום יום ושיהיה לך לבריאות!!!! יותר טוב????

yaron103

New member
../images/Emo52.gif

עוד ילד מטומטם... נכון שהסיפור לא נשמע אמיתי, אבל האמת גם אני לא הייתי מאמין אם מישהו היה מספר לי. אבל למדתי, שאתה לא מאמין עד שזה קורה לך, ואז זו צרה צרורה. אני בסה"כ מחפש קצת פידבק חיובי.

אן מרי17

New member
אבל גט וול צודקת...

כאילו...מה אתה רוצה שנגיד לך? וואי אתה כזה גבר??? לפי מה שאתה מספר עשית מעשה שלילי אז ברור שתקבל פידבק שלילי.

get well

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה../images/Emo24.gif

סוף סוף קצת שפיות בפורום.

s16

New member
|אני מסכימה עם get well

אתה ממש אבל ממש דפוק תסביר לי אתה איזה פידבק חיובי אפשר להביא לך? ושיהיה הגיוני!!!!! ובקשר לשאלה איך אפשר לצאת מזה גב-גבר? אתה לא יכול כי גב-גבר אתה ממש לא אתה חלאת אדם, גועל נפש. לפני שתהרוס את המשפחה הזאת כדאי שפשוט תעלם משם כמה שיותר מהר כי אין סיכוי שתצליח לצאת מזה גב-גבר!!!!!!!!!!!!!!! קצת שפיות, כאילו מה חשבת בכלל? אני מצטערת להגיד לך אבל צריך להיות בין האנשים הכי מטומטמים שבעולם כדי להתנהג כמו שאתה התנהגת ועוד אחר כך לשאול איך יוצאים מזה גב-גבר ומה עם פידבקים חיוביים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד משהו
תתבגר

yaron103

New member
תשובה לעיניין

אני מכבד את ההצעה שלך, אבל היא לא מתאימה כרגע למצב. אני לא חושב שעשיתי משהו רע. אם לזרום עם החיים זה פשע, אז אני צריך להיות במאסר עולם לא? אני לא מחפש כותרות ולא מחפש חינונים של ילדים, כמו "אתה גבר" וכל השטויות האלה. אני מחפש תשובה רצינית של מישהו שעבר סיטואציה דומה. אם אתם לא יודעים מה להגיב אז בבקשה אל תגיבו. בברכה.

טלושקה1

New member
פידבק חיובי?!?!?!?!?

אחי שיחקת אותה! מלך! יצאת גבר! ענק- אין מה להגיד! זיינת את כל העולם, לא חשוב שפירקת מישפחה בדרך!!! תגיד התחלקת על השכל שלך?! אל תהיה יותר טיפש ממה שאלוהים מרשה! מחפש פידבק חיוב?! אחרי מה שעשית...? ולמי אתה קורה פחדן?! לי נראה שהיחיד פה שפחדן זה אתה! לא היית גבר מספיק כדי להפרד מהבת לפני שזינקת על האמא... לפעמים צריך לחשוב עם השכל! לא עם הקטן! בכל מקרה, אם הילדה הזאת תשאר איתך כשהיא תשמע שזיינת את אמא שלה מכל הכיוונים, אז אתם מושלמים אחד בשביל השני! להבא אני מציעה שתחשוב לפני שאתה מתעסק עם משפחות! מה אתה ארנב?! לא יכול להתאפק?! בכל מקרה בהצלחה, אני לא יודעת איך אתה מתכנן לצאת מהטלנובלה שסידרת לעצמך, אבל אם אתה תצליח אז באמת מגיע לך כל הכבוד! ודבר אחרון: בבקשה תגיד לי שהשתמשת בקונדום!!!!!!!!!!!

yaron103

New member
ככה הא?

קונדום הא? לא... הדבקתי את כל המשפחה באיידס!.... מאיפה אתם באים עם השטויות האלה? מה נראה לכם, שאני איזה מניאנק?? תקשיבו ותקשיבו פעם אחת! המשפחה הזו חשובה לי אחת אחת, אין לי שום כוונה להרוס כלום ואין לי שום טינה לאף אחד. להיפך בגלל זה אני שואל, כי אני רוצה לעזור ולא לפגוע. כמה שיותר הצעות נבונות יעזרו בפתרון המצב. וזה לא שהכל קרה באשמתי.. האמא קפצה עלי ולא להיפך, וגם התאומה השנייה יזמה צעד לא הוגן כלפי אחותה. אני בסה"כ גלגל באמצע. ואני מנסה לגלגל את התסבוכת בטוב האפשרי.

s16

New member
אז למה לא הקפצת

את האמא ואת אחותה בחזרה למקום שלהם אם המשפחה נורא חשובה לך והבת אני מניחה עוד יותר?

s16

New member
אני רוצה להבין משהו?

האמא גרושה? ועוד משהו אוי עכשיו שאתה אומר שאתה שואל כדי לא לפגוע אתה פחות חלאת אדם, כן אני נורא מצטערת שאמרתי את זה וחשבתי שאתה באמת הורס משהו שם כי טעיתי אתה רק רוצה לתקן כי איכפת לך אוי איזה שטויות אתה אולי לא רוצה להרוס אבל את הורס תאמין לי אתה הורס ואם איכפת לך בכלל מהמשפחה הזאת למה עשית את זה?

אן מרי17

New member
לא הבנת...

זה בכלל לא אשמתו, מסכן...האמא פשוט "קפצה" עליו וגם הבת...ו"לא" זו מילה כזאת ארוכה אז כנראה היא ברחה לו מהלכסיקון מרוב בהלה כי כל הנשים האלה "קופצות עליו"... נו באמת! אתה בן אדם מבוגר. היית מספיק מבוגר בשביל לשכב עם כל המשפחה. תהיה מבוגר מספיק בשביל לקחת קצת אחריות על המעשים שלך. ונראה לי שהוא נשאר פשוט כדי שהוא יוכל לחזור אל הבת ל"סיבוב שני".

yaron103

New member
ממש ממש לא

אני מרגיש אחריות, אחרת לא הייתי שואל. אם הייתי חלאה הייתי עוזב הכל ומשאיר את המשפחה הזו בכל הבעיות וכו' - אבל אני לא, ואני באמת מרגיש רע בהתפתחות שנוצרה .. ובפעם השמינית (!) - אני מחפש הצעות לפתרונות הוגנים כדי לצאת בסדר. כן, האמא גרושה .. מה חשבת? שהאמא חוגגת והאבא מגיע אח"כ? האמא הייתה חרמנית ואני הייתי בסביבה, כל הזמן חשבתי שאני עוזר לך, כי באמת היתה לה בעייה של חוסר סיפוק. לא חשבתי שזה יתפתח. מה לעשות, אני תמיד מוכן לעזור לא משנה מה. חוץ מזה תפסיקו לעשות בלגן! זה לא אחות של האמא- זו האמא ושתי הבנות שלה

נו באמת!!!

אתה באמת חי בסרט שאתה עזרת לאמא?!? מה עובר עליך? עשית פה משהו שלא עושים, הרסת משפחה!. אתה צריך להתבייש. אם היה אכפת לך מהבת לא היית בוגד בה ובטח שלא עם אמא שלה ואחותה. אתה צריך להבין שיש דברים שלא עושים!. וגם אם "האמא קפצה עליך" אתה שיתפת פעולה, אחרת זה לא היה קורה!. ומה אתה מצפה שנכתוב לך פה??? שזה לא נורא?! זה כן נורא! לא נראה לי שאתה בכלל מודע למה שעשית- הרסת משפחה!! תתעורר!.

yaron103

New member
נו באמת?

קודם כל לא הרסתי כלום, המשפחה תיהרס אם אני הולך. מעניין, שכל התגובות הן מנשים או יותר נכון ילדות... מה זה? נסיון למרד? התקוממות נגדי בגלל המקרה? אתם אומרות לי להתבגר... להתעורר... אבל אתן לא מציעות כלום הוגן או נבון למקרה העצוב הזה... רק ביקורת :כ חוץ מעצה וחצי לכיוון הנכון, לא ראיתי שום עזרה של ממש. תסלחו לי, אבל אין לי שום דבר במה להתבייש. אני מרגיש שעזרתי ואני עדין עוזר וע"י העזרה הזו אני תומך במשפחה הזו שלא תיהרס. נכון שעשיתי כמה דברים שנוגדים את ה"נורמה" או המוסר, אבל בינינו - יש הרבה ששוברים, אבל פחות שמדברים על זה. תעשו לי טובה, תצאו מהילת הקדושה שלכם ותתחילו לתת עצות טובות.

אוקיי אני אתן לך עצה

לדעתי אתה צריך פשוט לשבת עם האמא, הבת ואחות שלה ולדבר איתן על הכל, ברור שהן לא יאהבו את זה. אבל אני מאמינה בכנות. וכמו שאומרים- האמת "תשחרר" אותך (זה נשמע יותר טוב באנגלית). בכל מקרה, אני מקווה שהכל יהיה פסדר..

למעלה