סבבה אבל אני רציתי אז אני כתבתי לינק בשבילי.
מ מתוקונת123 New member 9/7/04 #33 אל תשים לב למיכאל בקשר לטענו תשלו אליי, הוא מנסה להפליל אותו פה חחחחחחחח אני רצינית......מיכאל אני בכלל לא מגעילה ובטח שלא עצבנית, תפסיק. מה זה פה? "פורום מריבות" יאללהתתבגר, ומעכשיו אני לא ישים לבלהודעות שלך יותר. נמאסת עליי.
אל תשים לב למיכאל בקשר לטענו תשלו אליי, הוא מנסה להפליל אותו פה חחחחחחחח אני רצינית......מיכאל אני בכלל לא מגעילה ובטח שלא עצבנית, תפסיק. מה זה פה? "פורום מריבות" יאללהתתבגר, ומעכשיו אני לא ישים לבלהודעות שלך יותר. נמאסת עליי.
S sapir aloud555 New member 11/7/04 #35 זה לא פורום מריבות ואם זה ימשיך ככה ויחמיר אצטרך למחוק כאן הודעות. תקראו את תקנון הפורום שנית.
מ מתוקונת123 New member 9/7/04 #27 אני יודעת את זה! ומיכאל כדאי לך לסתום, בכדי לא לריב שוב בפורום, אז תרגיע אם אתה לא רוצה שאתבעצבן עוד יותר. גם ככה חרא לי, אז דיי.
אני יודעת את זה! ומיכאל כדאי לך לסתום, בכדי לא לריב שוב בפורום, אז תרגיע אם אתה לא רוצה שאתבעצבן עוד יותר. גם ככה חרא לי, אז דיי.
מ מתוקונת123 New member 9/7/04 #31 OH COMEON עכשיו זה השתפר, פשוט הייתי בלחץ ממשו.......... חחחחחחחחח זה סתם טיפשי.......