איזה באאסה!!!!

איזה באאסה!!!!

חזרתי מבילוי נחמד עם אחותי. עשינו קנייה מוצלחת של חנוכיה יפיפיה לאחייננו שמתחתן, התפתנקנו בארוחה ביוטבתה-בעיר, אני חוזרת הביתה, פותחת דואר וחשכו עיני. הסכיתו ושמעו: יש לי קרן השתלמות שתיפדה בע"ה באוקטובר 2009 לפי החוק החדש היא הועברה מבנק הפועלים לחברת השקעות פריזמה לפי אותו חוק הם מחוייבים לשלוח לי דו"ח מצב כל רבעון. והנה דוח המצב לרבעון הראשון של 2008 ס"ה הפקדות 3797.33 ש"ח ס"ה רווחים 4,145.47 - ש"ח דמי ניהול 37.81 - ש"ח ולכן גב' פרוכטר היקרה התחלת את השנה ביתרה נאה של 61,890.79 ועכשיו אחרי שהפקדת 3797 שקלים את עומדת על 61,504.94 אתם מבינים את זה ? כל ההפקדות שלי התנדפו בעשן הספקולציות שהם עשו. אני כל כך כועסת ולא יודעת מה לעשות. נכון ש ע ר ו ר י ה???!!!!!

מימי יקרה

הקראתי את מה שכתבת לבעלי והוא טוען שזה לא נורא. כי ברבעון הקודם היו ירידות בשוק ההון ולכן גם הרווחים שלך ירדו. הבנחה שהשוק יתאושש הרבעון הבא יהיה טוב יותר ואז יהיו לך יותר רווחים. אל תדאגי. כלנו הפסדנו. העיקר הבריאות שלומית

"זה לא נורא"../images/Emo177.gif

זה גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ה הנחה שהשוק יתאושש והרבעון הבא יהיה יותר טוב....במקרה הגרוע תשארי עם אנחה מה שטוב שאת לא לבד ...ועוד יותר טוב שהיהודים הרויחוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. ו העיקר ...זאת בת האיכר כשהאיכר לא בבית יום נעים ומקסים ומהנה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. איזו מדינה-60- שנה שרים וצוחקים אף על פי שהיו הפסדים.......................אני נוסע לעיר לשמוע ולראות את המופע החדש של יורם טהרלב איזו מדינה םופע תוסס ומלא צחוק בליווי הזמרת דליה כהנא אז ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

stp51

New member
אתה צודק זה לא נורא, זה קטסטרופה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מימי יקרה מה דעתך על החוק החדש של

קופות הגמל השונות? על החוק הזה שמעת? מפקידים כסף בקופות גמל מתוך רצון לפדות את הכסף לאחר 15 שנה - אז החוק הזה שונה ועכשיו אפשר לפדות רק בגיל 65! אבל בכך לא הסתיימה לה הגזירה. מסתבר שבגיל 65 לא מקבלים את מלוא הכסף אלא מקבלים כל חודש את החלק היחסי של הסכום שהופקד!

stp51

New member
מה שאומר שהעשירים מתעשרים והעניים משלמים להם

../images/Emo5.gifיערה הם עשו תרגיל לסבים ולסבתות ש...

שיכלו קודם לפתוח קופת גמל ולפדות אותה אחרי 5 שנים (ולעשות קומבינה עם הילדים/נכדים).........

לא מעניין אותי תרגיל כזה או אחר - מרגיזה אותי

השורה התחתונה. אם אני רוצה להפקיד סכום כסף ולפדות אותו אחרי 15 שנים או עם הגיעי לגיל פרישה - יושב מישהו למעלה ומחליט עבורי שלא אוכל לקבל את מלוא הסכום אלא כקצבה חודשית! וזה מרגיז אותי!

../images/Emo5.gifיערה מסכים איתך שזה מקומם,אך אם את...

בעלת משכורת/חסכונות או פנסיה שאפשר להתקיים ממנה לעת זיקנה אפשר יהיה לקבל את מלוא הסכום. דרך אגב מדובר על סכומים שנצברו אחרי שנת 2003

בבנק נאמר לי שהחוק שונה השנה אם אני לא טועה

ולא ניתן יהיה לקבל את מלוא הסכום אלא כקצבה חודשית ביחס להפקדה!

../images/Emo5.gifיערה החוק שונה אך כמו שכתבתי...

זה תלוי במצב הכלכלי של החוסך נ.ב בינתיים נראה לי שאף אחד לא יודע/מכיר בדיוק את החוק (כולל הבנקים)

קליפסו 8

New member
צרת רבים חצי נחמה, והכלכלה העולמית בקריסה,האל

אומר פוס, אז נחכה עד שיאמר, מספיק ודי, מעכשיו אפשר להמשיך לשחק

סבתא מימי, לפני כעשר שנים היתה נפילה של קופות

הגמל, וכל ההפקדות נשחקו. קיבלתי הודעה להוציא את הכסף, רצתי להוציא אותו כי פחדתי שירד עוד. קיבלתי אולי 1/3 ממה שהפקדתי במשך השנים ולא היה עם מי לדבר. אולי היה יותר טוב שהייתי משאירה כי אח'כ הקופות עלו. מחלקים את קופות התגמולים למספר שנים כי אנשים הוציאו כספי התגמולים וביזבזו אותו במתנות לילדים ועוד הוצאות ונשארו בלי שקל .לא כולם אחראים ויודעים להסתדר כלכלית. בגללם אחרים סובלים כמו בכל דבר.

למעלה