פחות מוסבר למה זה נשמע שאת נהנית מזה..
א אiהבת lגםx lת yצmי New member 5/3/08 #19 נהנית? אני לא נהניית שאנשים רואים אותי על הבוקר שאני עדיין בקושי מתעוררת...
ח חקר האמת New member 5/3/08 #21 מה זה מעסיק אותך? את עושה מחקר כלשהו? שימי לב, בהודעה זו, את הסתכלת עליהם בדיוק כמו שהם הסתכלו עלייך! חשבי על כך.........
מה זה מעסיק אותך? את עושה מחקר כלשהו? שימי לב, בהודעה זו, את הסתכלת עליהם בדיוק כמו שהם הסתכלו עלייך! חשבי על כך.........
א אiהבת lגםx lת yצmי New member 5/3/08 #23 אם.. הם לא היו באים לי מול העיניים לא הייתי רואה אותם.. בטח שלא מציצה עליהם..
פ פלמוני777 New member 5/3/08 #22 מה שלא מובן לי אם מדובר בנסיעה יום יומית, מדוע את מקדימה לבוא לתחנה כמחצית השעה טרם בוא האוטובוס ? אחרי מי הינך מפרלטת ?
מה שלא מובן לי אם מדובר בנסיעה יום יומית, מדוע את מקדימה לבוא לתחנה כמחצית השעה טרם בוא האוטובוס ? אחרי מי הינך מפרלטת ?
א אiהבת lגםx lת yצmי New member 5/3/08 #24 אזז.. שאתה לא מבין משהו תחזור ותקרא שוב ושוב עד שתשים לב שכתוב שאני יושבת ומחכה שם באוטו!
ש שומשום28 New member 5/3/08 #27 אז אם זה באמת מפריע לך את יכולה להחנות את הרכב קצת יותר רחוק ולא מתחת לאף שלהם אבל זה נראה שאת די נהנית מזה כי אם היית באמת רוצה שלא יסתכלו עליך לא חסרים פיתרונות
אז אם זה באמת מפריע לך את יכולה להחנות את הרכב קצת יותר רחוק ולא מתחת לאף שלהם אבל זה נראה שאת די נהנית מזה כי אם היית באמת רוצה שלא יסתכלו עליך לא חסרים פיתרונות
א אiהבת lגםx lת yצmי New member 5/3/08 #28 קודם כל.. אי אפשר! כי מעמיסים דברים באוטו.. דבר שני לא חיפשתי פיתרון...