איזה אנשים טובים!

the mnm factor

New member
איזה אנשים טובים!

ממש מחמם את הלב

GreatGTM

New member
זו זכותם למחות

חבל שהם קצת הגזימו... עוד יותר חבל שלא אומרים כלום כששמאלנים מגזימים...

the mnm factor

New member
ולעשות ונדאליזם מבחינתך זה למחות?

יופי של חינוך קיבלת. לא אומרים כלום כי זה קורה לעיתים נדירות מאוד.

GreatGTM

New member
לא להפגין מול שוטרים זה מבחינתי

למחות. אז מה?! הם עשו קצת גרפיטי. חצי מהמדינה עושה גרפיטי ולא אומרים להם כלום... מילא הייתם מדברים על התוכן אבל נראה שאתם סתם מנסים לתפוס אותם בכל פיפס קטן.

the mnm factor

New member
"מוות לשוטרי הגירוש"- זה להפגין?

זה להסית. לשרוף מכונית זה להפגין? זה להשחית. ואתה נותן לזה יד בזה שאתה קורא לזה "הפגנה" כאילו זה לגיטימי לשרוף מכוניות פרטיות ולצייר גרפיטי מסית נגד אדם. הם עשו גרפיטי על מסגד... על מקום שקדוש למישהו אחר- אל תיתמם... זו פרובוקציה והתגרות מובהקת! הרי כשהרסו בתי כנסת בעזה הם התפוצצו מכעס- וזה עוד כשהרסו בתי כנסת שלעולם לא ישתמשו בהם... הם ריססו גרפיטי כשהם ידעו שבעוד כמה שעות הולכים לשבת שם מוסלמים לתפילת שחרית. להפגין אעלק.

gil levi

New member
עזוב

אתה סתם שונא ציבור שלם. כל מה שתכתוב ממילא מבוטל מראש.

קקטוסץ

New member
וחבל.

יש הבדל בין מחאה לבין ונדליזם והסתה. כל פעולות המתנחלים והמפונים עד כה כללו בעיקר ונדליזם (שריפת צמיגים וחסימת כבישים מישהו?) והסתה (כתובות הגרפיטי מישהו?). הם יכולים להפגין, להופיע בתקשורת, לכתוב מכתבים, טורים בעיתונים, להעמיד דוכן בכל פינה עם פלאיירים על אי-הצדק שנעשה להם ולהפריח בלונים לזכר כל בית ברצועת עזה אבל ברגע שהם מתבטאים כל הזמן בנוגע ל"פוגרום", ל"מחבלים שהורו על הפינוי" ועל ה"מוות לאולמרט ולשוטרים" הם מסיתים ופועלים בצורה פסולה ובזויה.

the mnm factor

New member
אני מקווה שאת אומרת את זה ברצינות

זה גם רכוש פרטי של ערבים... עקירת העצים הורסת להם את הפרנסה ואת חייהם.

the mnm factor

New member
חחח.. זה הכי קל לכתוב את זה

אתה גם מכניס לי מילים לפה- אני לא שונא אף אחד... אני מתנגד לאלימות מצד המתנחלים- אבל המילה היחידה שאתה כנראה מכיר היא "שנאה"... כל דבר שאומרים נגד המתנחלים זה ישר "שנאה"... אז אתה תבחר להכניס לי מילים לפה במקום להתמודד עם העובדה שאנשים אתה מגן עליהם הם פושעים שמסיתים לרצח, פוגעים ברכוש ציבורי, פוגעים ברכוש פרטי ומתסיסים למלחמה.

toxic2004

New member
וכשהשמאל חוגגים בבלעין. . .

אמרת שהם פושעים ומסיתים למלחמה? מישהו אמר? קל להיות נגד קבוצה אחת ולהתקיף אותה .

the mnm factor

New member
אין ספק שגיניתי את התנהגות

המפגינים בבלעין וגיניתי את פגיעתם בחיילים. אתה יכול לבדוק את הודעותי בנושא בפורום נוער מרצ... אז אל תגיד לי שאני מתקיף רק פעילי ימין. זה פשוט שפעילי ימין עוברים על החוק כל שלושה ימים ופעילי שמאל עושים את זה כל חצי שנה...

toxic2004

New member
כל שלושה ימים?

אז השמאל הוא בעצם צדיק מהר סיני? כל יום שישי יש הסעה מתל אביב לבלעין...

the mnm factor

New member
לא כל יום שישי הם עוברים על החוק.

כן, כל שלושה ימים- אתמול הם הסיתו לרצח לפני 5 ימים הרסו 117 עצי זית לפני 8 ימים הם כתבו "מוחמד חזיר" על מסגד.. ואני לא זוכר מה היה לפני 11 או 12 ימים- אבל אני בטוח שהם עשו משהו גם אז.

toxic2004

New member
באמת

אז מתי הם בדיוק עוברים על החוק שהם נוסעים לשם מפגינים וזורקים אבנים? אז זה עבירה על החוק?

למעלה