איזה אכזבה

כנ"ל

גם אני צעיר פחות מרוב הכותבים כאן. זו "בעיה" שלי. כשיש מה לכתוב - כותבים. מי שרוצה להעלות את הרמה, מוטב יכתוב הודעה מאתגרת ו"מעלת רמה" (וגם רמת מעלה
).

לפי דעתי ...

פורום הקיבוצניקים הוא לקיבוצניקים בפרט ולכולם בכלל ... אך המצב עכשיו מראה שבני נוער הם אלה ששולטים
בינתיים כאן .. וזה לא אומר שאם יבוא איזה בוגר ויעלה נושא לדיון לא יתקבל בברכה או יזכה לתגובות מהנוער ... עד עכשיו נכון לא היו מספיק נושאים כאלה .. לכן אין נוכחות של מבוגרים כאן . לאט לאט אולי יתחילו להגיע ... וזה צריך להילקח ברצינות עלידי מנהלי הפורום שישקיעו טיפה יותר מאמץ בלמצוא דרכים לשלב את המבוגרים .. ככה שכולם יהיו כאן .. והערת ביניים לפי דעתי ... יהיה קשה להביא מבוגרים .. כי ככל שמתבגרים נהיים יותר מופנמים ואז קשה להוציא מילים מהפה .. על כל מקרה בהצלחה לכולם בפורום הצעיר .. בהצלחה בבגרויות .. והמשיכו להוביל ..

MsUnderstood

New member
../images/Emo4.gif

נמאס לי כבר להצדיק אותי,את הפורום ואת הניהול שלי. למה דווקא שבוגר יעלה נושא חשוב?!מה זה בשבילך בוגר? אתה חושב שאנחנו לא לוקחים ברצינות?אתה לא חושב שאולי יש לי בגרויות על הראש 8 יותר נכון בחודשיים ואולי כרגע הזמן לא מאפשר לי יותר מידי לשבת באינטרנט ולחפש חומר להעלות לפורום כי אולי כמה "מבוגרים" ירצו לכתוב פה בגללו?! אני מתחילה כבר לחשוב שאחרי הכל,הבעיה היא לי בזה שיש פה רוב של נוער,אלא בכך,שאתם ה"מבוגרים" לא כותבים?מי אמר שאתם לא יכולים להעלות פה דיונים חשובים?מי אמר שאני צריכה לעשות את זה? אם זה כ"כ חשוב לכם שאין פה דיונים כאלו תפתחו! אני שמחה שאתם יודעים להעביר ביקורת ולתת עצות,אבל גם מילה טובה,או עזרה זה טוב.. (זה לא נכתב בכעס אליך,אלא לכל אותם "מבוגרים" לא מפסיקים להתלונן בלי לדעת דבר וחצי דבר ממה שקורה)

דנה ...

אני מסכים איתך ... ולא באתי לדבר אלייך או לבני הנוער .. אלא דבריי מופנים למבוגרים שמדי פעם קופצים עם איזה הערה שמקפיצה את בני הנוער ... לא ביקשתי ממך להיות מה שאת לא .. ואני התכוונתי למבוגרים בני 20 .. 30... 40 והלאה .. ( כידוע גם כאלה יש בקיבוץ ) ... אך מצד שני המצב הקיים הוא ככה שבני הנוער הם אלה שרואים אותם בפורום בינתיים .. זה לא אומר שהמצב לא ישתנה ... והערה לגבי הניהול ועוד פעם לא אלייך או לאחד המנהלים ... שימי לב שיש 3 מנהלים לפורום שהם בני נוער , נכון יש להם אחריות ומנהלים אותו מצוין ... אבל עדיין למבוגרים יש צרכים שונים וראיה משתנה לחיים ... את תסכימי איתי שמה שמעסיק אותך לא בהכרח מעסיק מבוגר .. וכמובן למבוגר לא יהיה מה להגיד כנגד השאלה " באיזה משחת שיניים אתה משתמש " ( יש מקרים שזה מביך ואם יש לו תותבות?) לא אאריך בהודעה כי כבר הארכתי .. אבל מה שבטוח שאני מדבר ממקום שאני מפרגן לך ... ואי אפשר להתעלם מההשקעה שלך במיוחד הסיכומים ... אבל מורגש שיש פגם כלשהוא מתפוז ..

MsUnderstood

New member
תסלח לי שאני לא מסכימה פה עם דברים

ירדן פה מנהלת כי מורן כרגע בחול. אני שמחה שיש פה מבוגרים ואני מקווה שיהיו פה עוד,אבל אי אפשר לצפות ממני שאני אדגע בדיוק איזה דיון מעניין אותך או כל מישהו אחר כי מה לעשות שכרגע מה שיש לי בראש זה פרויד אריקסון בנדורה ועוד כמה. לדוגמא,אני הלכתי וכתבתי פה כמה נתונים,שלפי דעתי היו צריכים לעניין פה אנשין יותר "מבוגרים" אבל מישהו הגיב?מישהו עשה משהו?! מישהו נותן פידבק חיובי?אפילו על הסיכום?! השאלונים שאני מעלה פה מידי פה זה רק כדי ליצור אווירה יותר נחמדה בפורום,אני יודעת כמה זה יכול לעזור,באמת מניסיון שאני מנהלת פורום שבו היו מפגשים כל חודש,וכולנו אחד עם השני,ואני רוצה שזה יהיה גם פה. אני חושבת שגם לא ממש מבינים שעצם הייתו של הפורום פורום קיבוצניקים הוא יהיה גם פורום חברתי,כי באמת אין מקום אחר שבו אפשר להגיד דברים על הקיבוץ ועל מה שקורה נגיד בנעורים כמו פה. אני לא מבינה על איזה פגם בתפוז אתה מדבר,תפוז נותנים לנו אחלה של כלים,דווקא צריך להעריך את הנהלת תפוז,שכן נתנה לנו להקים את הפורום מחדש למרות שהוא נסגר פעם. וכן,גם מישהו בן 26 יכול לענות על שאלון כזה,כמו שקורה בפורומים אחרים.

טוב ..

אני רואה שהרבה את לא מבינה לכן שינוי לא יהיה כאן ... אולי להבא תביני למה התכוונתי .. שיהיה בהצלחה ...

MsUnderstood

New member
אני מבינה חלק מהדברים וחלק לא

ויש דברים שאני כן לוקחת לתשומת ליבי,וכן יהיו פה שינויים,אבל זה לא תלוי רק בי. תודה ושבו סורי על העצבים,פשוט זה נשבר בשלב מסויים,ויש גם לחץ מסביב

אפשר להביע דעה?!

אני חושבת שיותר טוב שנוער משוחח כאן בפורום, מאשר המבוגרים. לנוער בקיבוץ יש השפעה מאוד קטנה, ויש אפילו נוער שיש לו מאוד חוסר ידע בנושא הקיבוץ של פעם, הקיבוץ של היום, ההפרטה, השכר, הערכים וכו'. לפי דעתי- הקימו את הפורום לא למטרה שהוא יהיה של המבוגרים, ובטח לא למטרה שהוא יהיה של הילדים. הקימו את הפורום הזה לכולנו. לקיבוצניקים כאחד. מה שכתבת כאן, "גיליתי פורום של ילדים שמתעסקים בהבלי (הבדלי?) ילדות ובגרויות" ממש לא עושה אותנו פורום של קיבוצניקים כאחד. זה רק גורם לנו להגיע למצב שבו אנחנו (הנוער) בודק את עצמו איפה הוא טעה ואיפה כדי לו לשפר כדי שהמבוגרים (אתה או אנשים אחרים) יוכלו גם להינות באותה המידה שאנחנו נהנים כאן בפורום. וחוץ מזה שזה גם גרם לחלקנו לכעוס... אני חושבת שזאת ממש התנשאות מה שכתבת. אני בת 16, ואני גרה בקיבוץ שאין בו עוד הפרטה מלאה (מקווה שגם ככה ישאר). הנוער בקיבוץ שלנו מאוד מתעניין במה שקורה, ונכון, אנחנו גם מתעניינים בבגרויות ובשאר "השטויות" של הנוער בגילנו, אבל מה לעשות? אנחנו נוער ומותר לנו. ואני אחזור שוב על מה שכתבתי בהתחלה: בעייני הרבה יותר חשוב שנוער ישוחח כאן על בעיות הקיבוץ והבעיות שלו בכלל, מאשר המבוגרים, שלהם יש את המקום שלהם לדבר על הבעיות שלהם בקיבוץ ובכלל.

MsUnderstood

New member
נחמד לשמוע משהו כזה../images/Emo13.gif

סוףסוף מישהי מבינה את הראש שלי.. והיא כן התכוונה הבלי ילדות ובגרות,שזה אומר בסתם דברים של ילדים קטנים. אני באמת ראיתי את הפורום הזה כמקום בתפוז שבו הקיבוצניקים יוכלו לדבר,לא רק על השיוני בקיבוץ ומה שקורה,אלא גם על סתם דברים נחמדים שקורים לנו.. ובאמת נראה לי יותר חשוב שאנחנו נדבר עם מה שקורה מסביבנו ולא המבוגרים יותר,וגם נראה לי יותר נחמד שזה באמת משנה לנו..

לסיכום ...

מתברר בסוף ש " ובאמת נראה לי יותר חשוב שאנחנו נדבר עם מה שקורה מסביבנו ולא המבוגרים יותר " ... אם מנהלת אומרת את זה .. זה אומר הכל ואולי באמת טוב שזה ככה .. עכשיו יותר ברור למי מופנה הפורום

MsUnderstood

New member
כ"כ לא..

וחבל שאתה מסיק מסקנות כ"כ מהר. אני אמרתי שאני מאוד רוצה שבפורום הזה יהיו גם מבוגרים,ואני רוצה שיהיו פה דיונים יותר חשובים,עם זאת,יש פה גם מקום לכתוב חוויות שקורות לנו בתור קיבוצניקים,ואנשים פה יכולים להספר על העבודה שלהם,משהו נחמד שקרה להם,לא רק נוער יכול לעשות דבר כזה. מאוד חבל לי שיש פה מבוגרים שלא מרגישים חלק,וכן,יהיו פה שינויים,כי מורן ואני מכוונים את הפורום שיהיה לכולם.

למעלה