כמה דברים...
תפוז כן נותנים הזדמנויות למנהלים חדשים,וכל יום מספר המנהלים בתפוז הולך וגדל,ככה שמהבחינה הזאת אין על מה להתלונן. למרות שאנחנו מנהלים בתפוז זה לא אומר שיתנו לנו לפתוח כל פורום שנרצה,גם אנחנו היינו צריכים לעשות דברים בכדי שיראו שיש בנו את הנכונות ואת הרצון להשקיע ולפתח פורום כזה,למרות שהוא נסגר בעבר,וגם אנחנו היינו צריכים המלצות,ולמעשה האחראים עלינו ראו שאנחנו מתאימים,ושאנחנו יכולים לקחת פורום כזה על עצמנו. אני שמחה שהלכת וראית איזה פורומים אני מנהלת,חבל שפיספת פורום שבעבר גם נהילתי,אולי היית רואה את הדרך שמה משקיעים בפורום ושעושים ככל שנדרש בשבילו. אמרתי את המשפט הזה באירוניה,את יודעת,יש דבר כזה,אמצעים אומנותיים מוסיפים לטקסט,אבל אולי לא כתבתי את זה ככה,כי בכל זאת מה אני יודעת(ושוב למרבה הפלא-אירוניה,ואפילו ליגלוג..לא אליך חס וחלילה) תפוז לא מתלוננים כשיש משהו שעובר על חוקי הפורום,ובשביל שלא יהיו דברים כאלו אנחנו(המנהלים פה)וכן,גם את זה אני יודעת בגלל ניסיון ניהול בפורומים אחרים.תפוז יכלו לבוא אלינו בטענות על כך שהפורום רדום ושאין בו אנשים,אבל ההפך הוא הנכון,וכרגע חברים בפורום מספר רב (לדעתי) של אנשים,אבל אלו דברים שאת לא יודעת,ואת לא יכולה לדעת כי הכל קורה מאחורי הקלעים. אם לא הייה מעניין אותי מה שקורה בקיבוץ לא הייתי חושבת להקים את הפורום זה אחרי שראיתי שוב ושוב פניות להקים אחד וכזה,לא הייתי פונה למורן שיקים איתי ובטח ובטח שלא הייתי מפנה מזמני כדי לדבר עם אנשים בתפוז כדי להקים פורום שלא אכפת לי ממנו. אם בקיבוץ שלך לנערים לא אכפת מהמצב שלהם,שיבושם להם,אבל הכללות זה דבר נוראי,וזה לא טוב לעשות אותם.