איזה אכזבה

wildcat6

New member
איזה אכזבה

הוקם פורום קיבוצניקים אחרי שכתבתי לתפוז 10 פעמים והצעתי את הפורום ובסוף לאחר קריאה של 4 דפים מה גילתי פורום של ילדים (לא זה מה שהיה לנגד רוחי בהקמת פורום קיבוצניקים) שמתעסקים בהבלי ילדות ובגרויות

MsUnderstood

New member
כל מה שנשאר לי להגיד לך זה חבל

שאת חושבת ככה. בתפוז חשבו שאני ומורן יכולים להקים פורום כזה שבו יהיו גם דיונים חשובים,אם לא ראית את זה חבל לי בשבילך ואם את לא רואה פה מקום בשבילך או מקום שבו את יכולה לדבר על דברים חשובים שקורים בקיבוצים יותר חבל לי בשבילך. אני רואה את הפורום הזה כמקום שבו מדברים על דברים שקורים בקיבוצים וגם על דברים שיותר מזה,אם זה באמת דברים שיש לנו מעצם היותינו קיבוצניקים או אם זה מקום לספר דברים. ושוב,חבל שזה מה שאת חושבת על הפורום הזה,אבל כל אחד ודעתו שלו. ואחרי הכל,אנחנו היינו צריכים לבקש פעם אחת,וכנראה שתפוז ידעו מה שהם עושים..

wildcat6

New member
לגבי המשפט החכם

"ואחרי הכל,אנחנו היינו צריכים לבקש פעם אחת,וכנראה שתפוז ידעו מה שהם עושים.." תפוז חושבים שהם הולכים על בטוח כשהם מציאות ניהול למי שכבר מנהל, במקום לתת צאנס לאנשים חדשים. אתם קיבלתם את זה בגלל ניהול פורומים אחרים ויתכן שמה שדרך הדברים שלכם מתאים לפורומים כאלו כמו פורום "כל לילה" או "אקטואליה לנוער" ששם היעד הוא בני נוער. ולגבי המשפט שלך " ,ואומרת לך את זה ילדה קטנה,בת 17 כולה" להזכירך גם את בת 17 אז גם את ילדה קטנה? ואני מתייחסת אליה כי היא כתבה בשירשור שלי. תפוז לא התלוננו כי לא נעשה בפורום שלכם שום דבר שיש בו בעיתיות או איזה עברה על איזה חוק (אז למה שיתלוננו). ובאמת אין אני פה אשמה נגדך שאת מנהלת דברים בדרך כזאת - את בת 17 כמו הנוער בקיבוץ אצלנו לא מעניין אותם מה שקורה בקיבוץ רק שלא יפרקו להם את הצרפייה ויחזירו אותם לבית ההורים.

MsUnderstood

New member
כמה דברים...

תפוז כן נותנים הזדמנויות למנהלים חדשים,וכל יום מספר המנהלים בתפוז הולך וגדל,ככה שמהבחינה הזאת אין על מה להתלונן. למרות שאנחנו מנהלים בתפוז זה לא אומר שיתנו לנו לפתוח כל פורום שנרצה,גם אנחנו היינו צריכים לעשות דברים בכדי שיראו שיש בנו את הנכונות ואת הרצון להשקיע ולפתח פורום כזה,למרות שהוא נסגר בעבר,וגם אנחנו היינו צריכים המלצות,ולמעשה האחראים עלינו ראו שאנחנו מתאימים,ושאנחנו יכולים לקחת פורום כזה על עצמנו. אני שמחה שהלכת וראית איזה פורומים אני מנהלת,חבל שפיספת פורום שבעבר גם נהילתי,אולי היית רואה את הדרך שמה משקיעים בפורום ושעושים ככל שנדרש בשבילו. אמרתי את המשפט הזה באירוניה,את יודעת,יש דבר כזה,אמצעים אומנותיים מוסיפים לטקסט,אבל אולי לא כתבתי את זה ככה,כי בכל זאת מה אני יודעת(ושוב למרבה הפלא-אירוניה,ואפילו ליגלוג..לא אליך חס וחלילה) תפוז לא מתלוננים כשיש משהו שעובר על חוקי הפורום,ובשביל שלא יהיו דברים כאלו אנחנו(המנהלים פה)וכן,גם את זה אני יודעת בגלל ניסיון ניהול בפורומים אחרים.תפוז יכלו לבוא אלינו בטענות על כך שהפורום רדום ושאין בו אנשים,אבל ההפך הוא הנכון,וכרגע חברים בפורום מספר רב (לדעתי) של אנשים,אבל אלו דברים שאת לא יודעת,ואת לא יכולה לדעת כי הכל קורה מאחורי הקלעים. אם לא הייה מעניין אותי מה שקורה בקיבוץ לא הייתי חושבת להקים את הפורום זה אחרי שראיתי שוב ושוב פניות להקים אחד וכזה,לא הייתי פונה למורן שיקים איתי ובטח ובטח שלא הייתי מפנה מזמני כדי לדבר עם אנשים בתפוז כדי להקים פורום שלא אכפת לי ממנו. אם בקיבוץ שלך לנערים לא אכפת מהמצב שלהם,שיבושם להם,אבל הכללות זה דבר נוראי,וזה לא טוב לעשות אותם.

טיפקסית

New member
תגובה ל- wildcat

קודם כל פורום קיבוצניקים איננו שייך לילדים כי אם לקיבוצניקים בטווח גיל שונה ונרחב. אינני מבינה מדוע אתה מתקיף הייתי מעוניינת לדעת מה ראית בחזון שלך בפורום? ממה התאכזבת? אם תקרא בדפים הקודמים אנחנו כן מנסים לשתף אחד את השני בתהליכים שהקיבוצים עוברים. ויש גם דיונים השוואות על הקיבוץ של היום והקיבוץ של פעם. בבקשה ואנא ממך אם סגנון שכזה איננו הולם את רוחך אתה לא חייב להישאר פה,אף אחד לא מחזיק אותך בכוח מדוע אתה מסתתר מאחורי כינוי כאשר שמך אינו רשום בכרטיסך? ממה אתה מפחד? הדרך שדנה,ירדן ומורן מנהלים את הפורום היא מצוינת. נשמח לשמוע מה היית רוצה שיהיה,ואולי נוכל להגיב על כך ולהבא-אם אתה רוצה לגרום שינוי בוא תציע תחומי שינוי ושיפור

a Warming Sign

New member
../images/Emo45.gif

הפורום פתוח לכל הקיבוצניקים בכל גיל שהוא..בתחילת הפורום יש יותר נושאים שקשורים להכרות בין כל מי שנמצא פה,אני לא רואה בהם הבלי ילדות ובגרויות.. יש הרבה דיונים רציניים על נושאים שקשורים לקיבוץ וכל אחד יכול להשתלב בהם,במקום להתלונן על הפורום יותר יעיל להציע הצעות לדיונים וכל דבר שהיית רוצה שיהיה בפורום,נשמח לשמוע את הבקשות שלך..

אהובה.א

New member
סליחה?????

אני לא בדיוק "ילדה"... ואני די קיבוצניקית. מרגישה ילדה , זה נכון , אבל לא בגיל. הדפים הראשונים היוו היכרות עם בני משקים אחרים. גילויי חוויות משותפות , הווי משותף בחיי הקיבוץ , סגנון שאפשר לאמר שקיים ברוב הקיבוצים וכו'. בהמשך היו פה דיונים וסיפורים מחיי הקיבוץ. נכון שיש פה הרבה בני נוער. זה הדור הבא שלנו , בחור. או שגם אתה בין אלה שנמצאים בקיבוצים שלא מוכנים לקבל את בניהם חזרה הביתה? שאינם רוצים דור בנים חוזרים? אם לא נשקיע בבני הנוער - מצב הקיבוצים יקרוס. והם כעת כאן. כאן הדרך והמקום להשפיע עליהם להמשיך לחיות בדרך החיים הזאת.

MsUnderstood

New member
לא נראה לי שבגלל תגובות כאלו...

אומנם זו לא התגובה הכי בוגרת,אבל בכל זאת.. ושניה..אתה חושב כמוה?

מה לעשות, זאת האמת..

הרי לא נכפה עליה להיות בפורום הזה, ואם לא טוב לה כאן, או היא חושבת שאנחנו לא מספיק בוגרים ומדברים על שטויות של צעירים, היא לא חייבת להיות כאן... מה, לא?!

wildcat6

New member
עיון בפורום העלה שהרוב לא קשור

דגימה לכוונתי אפשר לראות בבחירה שעושים בסקרים 26/04/05 מורן נסע ל3 שבועות,בגלל זה אני: 13/04/05 בפסח השנה אני ב: 10/04/05 5 הסיסמאות הכי אהובות. מי האחת לטעמך? 23/03/05 הפורום חדש,צריך פירסום!אני... 13/03/05 דרגו את האוכל בחדר האוכל שלכם בקיבוץ: הדבר היחיד הוא דירוג חדר האוכל וככה נראה כל הפורום רובו קישוקושי נוער יש להערכתי 95% ילדי קיבוץ וככה זה נראה 95% שיחות שאינם קשורות לנושא הקיבוץ (בגרויות טיולים) (תעשי סקר גיל ותגלי את האמת) אהובה.א את במיעוט את לא חשה את זה? זה שאין לי שם בכרטים לא אומר כלום מחקר קטן יכול לגלות את כל מקומות הגלישה שלי וגם את השם שלי, האמונה שלי אומרת שאם בחרתי כינוי- אז בשביל מה צריך שם אמיתי. בעבר היה פורום קיבוצניקים בתפוז שנסגר מסיבות לא ברורות. לנגד עיני היה יותר דיבור על השינוי שעובר הקיבוץ, על הפרטות, על דברים שעוברים על חברי הקיבוץ מול הממסד, הווי העבר של הקיבוץ (אולי תמונות). והתגובה של ב ו י ק א ש ה שהיא מתבגרת בת 16 רק ממחישה את דברי ולאות אפשר לראות בחתימה שלה שהיא לא ממש בוגרת "פקאצות, סתמו! אני בפורום קיבוצניקים, כי אנחנו פשוט שולטים " פשוט חבל זה הכל

MsUnderstood

New member
סקרים לא חייבים להיות כ"כ רציניים

והם לא מה שמראה על תוכן הפורום(לדעתי). נכון,בעבר היה פורום קיבוצניקים והוא נסגר בכלל שלא היו בו אנשים,ועדיין תפוז נתנו לי ולמורן לפתוח את הפורום הזה אחרי שהם ראו מה שאנחנו עושים בפורומים אחרים שאותם אנחנו מנהלים והם ראו שאכן אנחנו מסוגלים להחזיק את הפורום הזה ולהקים אותו,אחרי שכמובן הראנו להם רצינות ורצון גדול להקים את הפורום. בנתיים הפורום גדל טוב מאוד לדעתי,ותפוז לא מתלוננים על הפעילות בפורום,למרות שהוא חדש יחסית,וקשה מאוד להקים פורום חדש,במיוחד שיש עוד פורומים,ושיש לימודים על הראש. אם את רוצה שיהיו פה דיונים כמו שאמרת את מוזמנת לפתוח אותם,ואני מבטיחה לך שיהיה פה דיון גדול בנושא הזה,כי למרות שרובנו פה צעירים,אכפת לנו מאוד מהקיבוץ וממה שקורה בו,וחבל שאת לא רואה את זה,כי באמת מי שמנהל את הפורום הזה,ומי שלקח על עצמו אחריות כזו הם שני ילדים בני 17 שאכפת להם ממה שקורה בקיבוצים. את לוקחת דוגמא מילדה אחת על כל הפורום,למה את לא לוקחת דוגמא אחרת?טוב לך לקחת את מה שמשרת את הדעות שלך,אבל אולי תנסי לראות פה גם דברים חיוביים?חשבת על זה פעם?אולי תחשבי על כמה מאמץ אנחנו משקיעים כדי שיהיה פה משהו,כמה שאכפת לנו שיהיה פורום כזה,שלקחו על עצמינו דבר כזה,למרות שלא רצו שוב לפתוח פורום קיבוצניקים. קל מאוד להתלונן,זה באמת פשוט. באמת חבל שאת רואה את הצד השלישי בכל דבר,זאת לא דרך טובה לחיים,ואומרת לך את זה ילדה קטנה,בת 17 כולה

תודה, גם את מאוד נחמדה.

אני לא חושבת שאת יכולה לדרג את רמת הבגרות של בן אדם עפ"י החתימה שלו. ואני לא מתכוונת להתווכח איתך יותר, זה סתם מרגיז אותי. יום טוב שיהיה לך.

wildcat6

New member
חתימה מייצגת אותך והיא בהחלט מעידה

חתימה מייצגת אותך, זהו ביטוי בו את בחרת. אם החתימה היא ילדותית אז זהו סוג הביטוי שלך ולכן אין מה לעשות את פשוט ילדותית. מרגיז אותך להתווכח, לא צריך להתווכח על עובדות זה לא ישנה אותם. (חיכתי שתגידי לי פקצה תשתקי כי זה נראה הרמה שלך)

MsUnderstood

New member
הערה קטנה,בלי קשר לשירשור..

יש הבדל בין לענות לעניין לבין להעליב חבר פורום,אנא אל תעשי את זה,זה לא מקובל,פעם הבאה הודעך תימחק

בגלל שתי מילים בחתימה שלי,

אני ילדותית. מעניין. עצם זה שאמרת משהו, לא עושה אותו לעובדה, ואת עדיין לא אחת שיכולה להדביק לבן אדם סטיגמות, ולתאר אותו על פי מספר מילים שחקוקות בסוף כל הודעה שלו בתפוז. מעבר לזה, אני עוד לא בת 17, עדיין ילדה, מה את רוצה שאני אהיה? איך את רוצה שאתנהג, כמו בת 40? בעצם, אני לא צריכה להצדיק את עצמי ואת הפורום הזה מולך. תקראי לי ילדותית כמה שבא לך, ממש לא אכפת לי מה את אומרת עליי, ואני באמת מצטערת, אבל אם לא טוב לך בפורום, ואת מוצאת את החברים בו ילדותיים, לא מעניינים ושטותיים, את לא חייבת להיות כאן. שלום.

bobmar

New member
אל תתאכזבי...

גם אני לא בגיל תיכון, אבל זה מעניין לקרוא מה אנשים כותבים כאן. את/ה תמיד יכול/ה להעלות נושא לדיון. אנשים צעירים זה לא בהכרח אנשים רדודים...

למעלה