איזה אכזבה

איזה אכזבה

בשבוע הבא יש לבעלי יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו עם איזה סוף שבוע אני כבר שעתיים באינטרנט בטלפונים ואיזהההההההההה מחיריםםםםםםםםם ואחר כך הם בוכים שאין תפוסה אני חייבת סוף שבוע עם פנסיון מלא כי מאחר ואנחנו שומרי מסורת אין לנו אפשרות ללכת לקנות אוכל בחוץ בשבת ומה אני יגיד אני זול שמצאתי זה 740ש"ח אבל זה בנהריה ואני רציתי טבריה

אני = הכי

וגם 740 זה יקר אם מישהו מכיר משהו (לא אתה מיקי אתה אל תתן עצות אני פוחדת מהמקומות שלך) שאני לא יעבור סוף שבוע כזה כמו שעברת עם שירן

angel151

New member
נופרוש יש לך באילת אים זה מעניין

199 ש"ח יש בחוברת ישראכרט.. מרינה קלאב אילת יש מבצעים בחוברות הויזה ישראכרט כדאי לראות ראיון נפלא להפתיע באיזה סוףשבוע

lifie

New member
אל תלכי למרינה קלאב...

בלי להעליב אף אחד אבל זה על הפנים של מקום... אחותי ... אני הייתי עם החבר שלי חמישי שישי שבת ... מלון ספורט באילת... (ישרוטל) לא רק פנסיון מלא אלא...הכל כלול... ב- 900 ש"ח (לכל הסופ"ש) ואגב זאת גם הייתה הפתעה ליום הולדת ... שלי ... אז אם את רוצה.. תתקשרי ותבררי - כי זה אחל´ה של מלון - עם אוכל באמת ברמה ... בהצלחה אוהבת אורית

angel151

New member
הה לא ידעתי שזה כל כך גרוע..

טוב שאת אומרת . סתם לקחתי את זה מהעיתון

shishir

New member
תודה תודה תודה

אבל ים המלח למרות שאני מזה מתה על זה ואילת לא באים בחשבון גם אין לנו אוטו שיכול לעמוד בנסיעה כזו אבל תסכימו איתי שבשביל שישי שבת אין טעם גם לנסוע כל כך רחוק ואני לא יכולה יותר מזה כי אין לי סידור לקטנה

למעלה