*איזה אכזבה.......

עמירה20

New member
*איזה אכזבה.......

אני רוצה להירשם לימודי גיטרה ואמרו לי שאני צריכה לקנות גיטרה שתהיה שלי, ולא יכולים להשאיל לי גיטרה עד שאני אקנה אחת. ואם אני אקנה, אז אם זה יהיה לי קשה מידיי, ואז אני אחשוב שזה לא מתאים לי, אז מה אני אעשה עם הגיטרה, וזה הוצאה גדולה בישבילי....... חושבים שכדאי ללכת על זה? {אני מצטערת אם זה לא קשור לכאן}

yuval755

New member
גיטרה למתחילים פשוטה עולה 200 ש"ח..

אולי אולי אולי 300.. פחות משתי הופעות של עמיר :p חח לכי על זה..

לדעתי תלכי על זה..

זה בהחלט דבר ששווה לנסות ולהשקיע, אם לא יתאים לך, תמיד אפשר לנסות למכור את הגיטרה ולכסות חלק מההשקעה, אבל אל תוותרי, תשקיעי, ותגיעי רחוק :)

עמירה20

New member
המון תודה לכם על העידוד

אבל באמת יש גיטרות ב200 או 300 ש"ח? זה ממש זול! איפו אני יכולה למצוא גיטרות במחירים כאלה? תודה על הסבלנות. וחג שמח.

yuval755

New member
לא חסרות חנויות...

לכי לכלי זמר..יש להם אתר ויש סניפים בכל רחבי הארץ

עמירה20

New member
תודה יובל

באמת בכלי זמר יש להם מחירים זולים. אני אזמין מהם. המון המון תודה.

עמירה20

New member
היום הזמנתי גיטרה והיא תגיע אליי תוך 3 ימים מ

הזמנתי גיטרה שעלתה 232 ש"ח אבל לה הם יקרנים שהם לקחו ממני 49 ש"ח על דמי משלוח. דרך אביב שיגור. אבל אני מקווה שלא יהיה קשה מידיי לנגן על הגיטרה מעניין איזה גודל היא תהיה ואז אני אקח אותה למטנ"ם בקרית ים ליד הבית שלי ואז אני אתאם עם המורה לגיטרה שילמד ואתי על הגיטרה ואני אתאם איתו שעות ואז גם אני אוכל לנגן את השירים של עמיר וגם אני אוכל לספר לעמיר שיש לי גיטרה ושאני מנגנת את השירים שלו ואז אני אהיה כמו עמיר. אבל איזה כיף היה אם עמיר היה המורה שלי לגיטרה כי זה היה מאוד כיף והוא היה מלמד אותי לנגן את השירים שלו ו.... אבל מאמת זה מחיר זול רק 232 ש"ח לגיטרה זה באמת זול! אז אני מקווה לבשורות טובות לכולם ושיהיה ערב טוב ולילה טוב מלא בשורות טובות.וחלומות פז.

אההה שכחנו להגיד לך..

אולי זה ברור אולי זה לא אבל את בת וחייב להגיד לך. או גיטרה או ציפורניים שניהם ביחד לא הולך.

עמירה20

New member
אבל אני לא מגדלת ציפורניים אז לא תהיה לי בעיה

כאילו אי אפשר לנגן בגיטרה אם מגדלים ציפורניים? בטח זה לא נוח, אבל אני לא מסתדרת עם ציפורניים ארוכות כי זה לא נוח וגם עם ציפורניים ארוכות קשה לשמור על ההיגינה וכך יש סיכוי להיצטברות של חיידקים מתחת לציפורניים.

למעלה