איזה אייפון כדאי??

איזה אייפון כדאי??

שלום לכם, אתמול נפל לי האייפון 5 לאסלה, בנתיים הוא מונשם במעבדה עד שאדע מה עלה בגורלו..
במידה וזה אבוד ולא בא לי להשקיע שוב סכום כסף גדול באייפון 5 (קניתי אותו באורנג בדיל של חבר לפני שעה ב3700) ולמרות שגלאקסי זולים מאוד אני לא מצליחה להרגל לממשק שלהם..
האם כדאי לקנות את האייפון 5C?? הצבעוני?
למה אומרים שהוא פחות טוב?
והאם הוא שווה ברמתו לאייפון 4? 4S?
אשמח לעזרתכם
אור

Ofericko

New member
קניתי לאשתי את ה-5c לפני כשבוע והוא מצויין

(הצהוב. לא יודע לגבי הצבעים האחרים...
)
מאד נוח לאחיזה. רץ חלק. עושה עבודה מצויינת. בודאי ובודאי משמעותית יותר מוצלח מה-4/4s.

ואוייי מעולה תודה רבה...

וזאת כמובן בתנאי שהאייפון 5 שלי לא יחזור מתיקון!! הלוואי ויחזור...

motti261

New member
מחזיק אצבעות שהוא יהיה תקין

שמעתי על יותר מידי מכשירים שמצאו את דרכם לאסלה

עוד שבוע

הטכנאי אמר שזה יקח עוד שבוע כי הוא שולח אותו למעבדה כי המים הגיעו למעבד.. וזה עוד 350 בנוסף ל150.. יותר מזה אני לא אשלם כי זה כבר יותר מידי ויש סיכוי גבוהה שזה יחזור מתישהו...
ומכיוון שאני לא מוכנה לשנות הרגלים אני לא מוכנה לקנות גלאקסי בגלל הנוחות של האייפון למרות שגלאקסי הרבה יותר זול...
אז איפה אפשר לקנות אייפון 5? או 5C הצבעוני במקום זול ואמין, חוץ מחול??

האייפון היקר שב אלי

עם חור קטן בכיס של 400 ש"ח לשמחתי...
יש לי שאלה, כשקניתי את האייפון קניתי לו מגן אוטרבוקס קמיוטר, הוא שירת אותי מאוד אבל באחת הנפילות הפלסטיק נשבר מקדימה מתחת לכפתור הביתה ומאחורה ליד המצלמה.
אני רוצה לקנות כיסוי חדש אבל אני מתלבטת אולי לרכוש של חברה אחרת.. לגבי המחיר לא איכפת לי כל עוד הוא יהיה חזק ועמיד (ובלי המגן פלסטיק על המסך) אולי לבחור כיסוי עם חומר אחר ולא פלסטיק, והכי חשוב זה שיהיה מרווח גדול בין מסך האייפון למשטח שעכשיו הוא יפול ככה שהמגן צריך להיות בולט בחלק הקדמי כמו באוטרבוקס..
אשמח לחברות ולדגמים מסויימים, ואשמח אם הם יהיו כמה שפחות מסיבים וכבדים!
תודה רבה
אור

למעלה