איזה אושר!!

Art Freak

New member
חחחח

בטח שאני יודעת שאירלנד נמצאת קרוב לבריטניה! זה משו שלא צריך ללמד אותי עליו. תודה. אבל הם לא נחשבים בריטים. הם אירים. נקודה. בריטניה ואירלנד שונות לגמריי...

Art Freak

New member
אני לא מבינה פה משהו..

אתם מנסים לסקול אותי בגלל שהבעתי דעה? אני מודעת לעובדה שבריטניה ואירלנד נמצאות קרוב אחת לשניה, א-ב-ל הן לא אותו הדבר, לא מבחינת שפה או לפחות הסלנג. באירלנד מדברים גם אנגלית וגם גלית, באנגליה זה אנגלית שונה סלנג שונה מוסיקה שונה.

Human Nature

New member
בואי אני אסביר לך משהו... |טל||צלב|

יש דבר כזה "הממלכה הבריטית". חלקים מהממלכה הם אירלנד, סקוטלנד, אוסטרליה... עכשיו, אירלנד נמצאת על האי הבריטי. היא חלק ממנו, כמו שצרפת נמצאת על יבשת אירופה. נכון, התרבות האירית היא שונה, יש סלנג שונה וכו'- אבל זה לא הופך את תושביה ללא-בריטים. אגב, גם בתוך אנגליה יש מבטאים שונים

Art Freak

New member
אני מודעת לזה.. אולי אפילו יותר ממך

אני לא צריכה שיסבירו לי דברים שאני כבר יודעת. סורי אם זה נשמע מתנשא/חצוף/מגעיל. אבל ככה זה.

Human Nature

New member
"אירלנד נמצאת קרוב לבריטניה"- |טל|†

חמודה, זה לא בדיוק מוכיח ידיעה.

Art Freak

New member
תקן אותי אם אני טועה אבל..

משום מה נדמה לי שאתה חושב שמפאת העובדה שאני מעריצה של להקת בנים זה אוטומטי מוביל לזה שאין לי השכלה שאני נוחה להשפעה ולשינוי, שאני קיטשית חסרת טעם אישי. ובכן זה לא ככה, וכמו שלך מותר לאהוב את ניק קייב, מדונה או כל מישהו אחר גם לי מותר לאהוב את ווסטלייף, התדמית שלהם לא אומרת עלייהם כלום, וגם לא עליי. אל תמהר לשפוט אנשים ולהניח הנחות שגויות..

Human Nature

New member
אני ממש לא חושב שאת כל מה |טל| †

שציּנת. זכותך לאהוב את מה שאת רוצה ואני לא מסיק מסקנות לגבייך. בינתיים הוכחת לי את ההפך מהסטיגמות של מישהי שאוהבת להקות בנים
בכל מקרה, בסך-הכל תקּנתיך לאחר שטעית

Art Freak

New member
תיקון קטן...

מישהי שאוהבת להקת בנים. ביחיד... ולא טעיתי, אתה מוזמן לבדוק בעובדות.. אירלנד קיימה מלחמה עם מחתרות איריות וכ'ו, והשתחררה מבריטניה.. כיום היא מדינה עצמאית לחלוטין, עם תרבות שונה.. אתה לא צריך להוכיח לי אחרת, כבר התייאשתי מהדיון..אני מאנימה בזה, אתה מאמין במשהו אחר.. זה ממש לא חשוב. אני שמחה שהוכחתי לך את ההיפך מהסטיגמות, כי הן בדרך כלל רחוקות מאוד מהמציאות.

yanivtr

New member
תנו לי להבהיר-

כיום אירלנד היא מדינה ריבונית עצמאית. פעם שטחים רבים מאירנלנד היו שייכים לבריטניה... ואם אתם זוכרים היו פעולות טרור מצד מחתרות איריות... בכל מקרה- לא יודע אם ווסטלייף הם אירים או לא, אבל בכל מקרה המוזיקה שלהם היא |הגדש|לא אירית. מוזיקה אירית היא לדוגמא- הקורס. הם עושים מוזיקה אירית(ומשובחת)

Human Nature

New member
הם לא משתמשים בכלים אירים |טל||צלב|

מסורתיים. העובדה שהם אירים לא הופכת את המוזיקה שלהם לאירית במובן האמיתי של המלה. וזה, בניגוד למה שהתווכחנו עליו קודם, פשוט לא נתון לויכוח.

Art Freak

New member
אבל..

העובדה שהם אירים (למרות שהם לא משתמשים בכלים אירים מסורתיים) היא זאת שעושה את המוסיקה שלהם שונה ממוסיקה בריטית. אפשר להתווכח על זה כמה שרוצים, אבל זאת הדעה שלי, ואני מאמינה שהיא נכונה, עם כלים אירים או בלי.

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif |טל| |צלב|

מוזיקה בריטית היא כל מה שנוצר באי הבריטי. אירלנד היא חלק מהאי הבריטי. זה כל-כך פשוט, אני לא מבין למה את מסבכת את זה.

Art Freak

New member
עזוב, לא חשוב..

משום מה אני לא מצליחה לגרום לך להבין את הנקודה שאליה חתרתי. אבל אם אתה חושב ככה, תהנה.

Human Nature

New member
אממ.. |טל| †

את התכוונת שמכיוון שהם חיים באירלנד הם עושים מוזיקה אירית. הבעיה היא שיש ז'אנר מוזיקלי כזה, שווסטלייף לא משתייכים אליו. זה כמו שאני אגיד שסאבלימינל (
) עושה מוזיקה ים-תיכונית כי הוא חי במזרח התיכון

Art Freak

New member
זה לא מה שהתכוונתי...

אלה היו 2 דיונים שונים, אני תיקנתי אותך (למרות שאתה לא חושב ככה) ע"י זה שאמרתי שווסטלייף הם אירים ולא בריטים, המוסיקה שלהם מושפעת מהמוצא שלהם- אירלנד, המוסיקה היא בכלל לא בריטית, למוסיקה בריטית יש מאפיינים אחרים, אז אם אי אפשר להגדיר את המוסיקה שהם עושים כאירית (בגלל חוסר בכלים אלו ואחרים) גם אי אפשר להגדיר אותה כבריטית. לא אמרתי שכל זמר שגר וחי באירלנד עושה מוסיקה אירית, או אפילו מושפע ממנה. אני מבינה מה הבעיה, ואתה צודק, אי אפשר להגדיר את המוסיקה של סאבלימינל כים תיכונית, אבל היא מושפעת ממנה. אם הוא היה גם בצרפת נניח, הוא לא היה כותב את אותם טקסטים. אבל זה כבר סטיה מהנושא

yanivtr

New member
השירים של ווסטלייף ממש לא נראים

מושפעים מהיותם איריים. השירים שלהם הם פופ בריטי!(לא שזה דבר רע) אני ממליץ לך (בחום) להקשיב לכמה שירים איריים(כמו הקורס, סציינתי אותם מקודם) ותראי שזה ממש לא דומה לווסטלייף. וקבלי את התנצלותי על התנהגותו של אבי(Human Natur ) השאר בפורום הזה לא ציניים בצורה כזאת...

Human Nature

New member
כמה דברים לסיכום. |טל| †

1. יניב, אף-אחד לא בקּש שתתנצל בשמי- לא שלומית ולא אני. דבר בשם עצמך בעתיד. 2. שלומית, יקירה, אפשר להסביר לך משהו? בריטניה זה אי. החיים על האי הם בריטים, כמו שמי שחי בצרפת הוא גם צרפתי וגם אירופי. אין מדינה כזאת "בריטניה", כמו שאין מדינה שנקראת "אירופה". הממלכה הבריטית כבר לא מה שהיא היתה פעם (עם זאת, אם אתה בעל-אזרחות בריטית, אתה יכול לגור באוסטרליה או קנדה), אבל עדיין נוטים לשיּך אליה מדינות כמו אירלנד או סקוטלנד. 3. ברור שווסטלייף מושפעים מההוויה של המקום, אך זה לא אומר שהם עושים את הז'אנר המוזיקלי השולט במקום. ראי את הדוגמה שנתתי לך על סאבלימינל
אני לא רואה טעם להתוַכּח על זה. את אומרת שוב ושוב שאני קבעתי כי אירלנד היא לא מדינה.

למעלה