איזה אושר!!

Art Freak

New member
אז זה סוף דיון?../images/Emo13.gif

yanivtr

New member
לא התנצלתי בשמך

התנצלתי בשם הפורום... כי לפורום הזה מן הסתם באים עוד אנשים חדשים, ורואים את התגובות שלך ואז חושבים שככה גם כל הפורום ציני ומגעיל... אז רק רציתי לציין שזה לא כך המצב. אז- שתוק

Human Nature

New member
יניב, |טל| |צלב|

אתה לא חושב שכדאי שאת הבעיות האישיות שלך איתי תשמור לעצמך?

Art Freak

New member
חחח

אני מכירה שירים של הקורס, ואני יודעת למה אתה מתכוון כשאתה אומר השפעה אירית, אין על מה להתנצל.. זכותו לחשוב ככה.

justin love

New member
יא...../images/Emo4.gif

רגע רגע רגע אפשר להבין מה יש לכם נגד להקות בנים בכללי או שזה רק נגד ווסטלייף?... מצטערת להגיד לכם אבל יש מלא להקות בנים כמו ווסטלייף וכמו אנסינק שהם להקות טובות לגמריי.. אז תסבירו מה יש לכם נגד להקות בנים?

DanielT17

New member
הממ

אני לא שונא להקות בנים.. ואני לא שונא אמנים בכלל.. אני מעריך כל אמן שנותן מעצמו למוזיקה אבל אני חייב להגיד שווסטלייף הם הדבר הכי משעמם שיצא להיתקל בו.. השירים שלהם הם רק שירי אהבה.. מלל מטופש ובכייני ומוזיקה מרדימה וחדגונית.. פלאס התדמית המלוקקת שלהם שרק עוזרת למיצי הקיא לעלות במורד גרוני בהיתקלותי בהם.. פיוווו מצטער הייתי חייב להוציא את זה.. שבוע טוב (=

DanielT17

New member
חחח איזה טיפש אני

כתבתי "לעלות במורד".. לא שמישהו היה שם לב.. (=

Art Freak

New member
DanielT17

השירשור/דיון הזה לא היה כדי לשתף את אומות העולם בשנאתינו ללהקות בנים בכלל ולווסטלייף בפרט. אני למשל מאוד אוהבת את המוסיקה ה"מרדימה וחדגונית" שלהם, אני מצטערת בשבילך אם הם גורמים לך להעלות מיצי קיבה כאלו ואחרים, אבל אני יודה לך אם לא תשתף אותנו בזה, או-אפשרות יותר טובה- תסביר למה. מעניין לדעת מה כל כך רע בהם... כי מהיותי מעריצה שאוהבת "תדמית מלוקקת" אני סקרנית...! אז הסבר , נמק וכ'ו *רק להבהרה קטנה* אין לי שום דבר נגדך, או נגד אנשים שלא אוהבים להקות בנים, אני פשוט סקרנית לדעת למה, ומה כל כך רע ומשעמם במוסיקה שהם עושים. יומטוב.

DanielT17

New member
אוקיי

לא אמרתי שאני שונא להקות בנים, כי אני לא ווסטלייף זה מקרה מיוחד, את הסיבות כבר פירטתי לטעמי, המוזיקה שלהם זולה, הם לא עושים מאמץ ולו קטן כדי להשתנות משיר לשיר, הם שרים רק על נושא אחד, הם חשים עצמם מאגניביים והם מלוקקים יותר מדי.. לכן קהל היעד שלהם לא מגוון ומורכב בעיקר מקהילה אחת.. הדבר הטוב היחיד שאפשר להוציא מהם הוא הקולות שלהם וההרמוניה שלהם ביחד.. אבל קול טוב הוא לא הרכיב היחיד למוזיקה טובה ומעניינת ולא, אני לא שונא אותם הם פשוט בלתי ניתנים לשמיעה מבחינתי

Shir Life

New member
אוקיי ../images/Emo41.gif

בתור מעריצה לשעבר של ווסטלייף מתחשק לי להגיד כמה דברים
קודם כל, הבנים בלהקה (רובם חחח) מוכשרים, הלהקה נשמעת טוב ביחד, וההרמוניות שלהם מדהימות! אז אם ככה אתם שואלים (או שלא
) למה אני כבר לא מעריצה? כי עם כמה שהכחשתי את זה בזמן שהערצתי אותם, עכשיו כשאני מסתכלת אחורה אני מבינה שהתדמית הזאת שמדברים עליה כן השפיעה עליי! ואני לא מדברת על המראה, זה מעבר לזה, זה משהו שמשדרים! וזה לא אומר שזה הדבר היחידי שיש להם להציע, אבל לא סתם רוב (לא כל!
) השירים שלהם מדברים על אהבה, זה בגלל שהם מכוונים בעיקר לבנות צעירות, כי זה מה שהן מחפשות בתקופה הזאת... אני פשוט הגעתי לשלב שאני רואה מעבר לזה ומחפשת יותר מזה, אבל גם עכשיו אני יכולה להגיד לכם שלווסטלייף לא חסרים שירים על רמה (למרות שאת רוב השירים שלהם אני כבר לא אוהבת)... השיר האחרון שלהם שאהבתי (כי באמת רוב החדשים ממשששששש לא משהו!!!) זה Love takes two מתוך אלבום הלהיטים שלוקח את טונייט בקלותתת! מומלץ! (שימו לב למארק *הראשון ששר*
איזה קול מדהים יש לו!!! הוא שר פשוט מדהים!!!)

למרות שהדיון נגמר.. יש לי משו להגיד

אז ככה.... נכון.. שכולם חושבים שלהקות בנים הן סתם "קיטשיות" אבל זה ממש לא ככה... לכל להקת בנים יש את היחודיות שלה!!! ווסטלייף שינו ממש תדמית עם הדיסק החדש שיצא בספטמבר.. אפשר לשמוע את זה בשיר החדש שלהם.... ועובדה שאני בכלל.. התחלתי להעריץ אותם בהופעה השנייה שלהם בארץ. ראיתי אותם על הבמה ונדלקתי, לפי דעתי הם מוכשרים, הקולות שלהם מהממים. ונכון שאני לא מכירה את האישיות שלהם, אבל אני יודעת שהם תורמים להמון קהילות נזקקות. וכמון שהם יפים, אבל מצד שני ממש מוכשרים. ואל תסיקו מסקנות שכל מעריצת להקות בנים או המורדים (לא שאני מעריצה של המורדים או משו כזה.) היא טיפשה שלא מבינה מהחיים שלה ומאוהבת בכמה בנים שווים. זה ממש לא ככה, יש לנו שכל, אחרי כל האהבה שלנו אליהם, אנחנו לא כאלה דפוקות. וכמו שאמרתם, כל אחד והטעם שלו. לפי דעתי המוזיקה של ווסטלייף ממש טובה, ומרגיעה אותי שצריך, ובכלל הם מדהימים.

DanielT17

New member
חחח

שינו תדמית.. כן.. הם התחילו לזוז קצת וגידלו פלומת שערות בחזה.. ידה ידה, הם עדיין משעממים, ולא הם לא יפים או מושכים, אבל זה באמת לא קשור לנושא

למעלה