איזה אושר!!

Art Freak

New member
איזה אושר!!

ווסטלייף עומדים להוציא (כנראה) סינגל חדש בשם Hey whatever זה שיר בסגנון רוק-פופ-סול שכזה, משו מגניב לאללה, מיותר לציין שאהבתי בטירוף!

X Slider

New member
אני לא אוהם אותם

כל השירים שלהם אותו דבר, ותמיד אני שומע את אותו קול שר כל השיר
אבהתי את הרמיקס הזה שעשו לטונייט.

Art Freak

New member
בעעע

אני שונאת את טונייט... מילא הגרסא הרגילה שגם היא לא משו, אבל הרמיקס? פשוט התעללות בשיר.. השירים שלהם ממש לא אותו דבר, הרוב זה בלדות אבל לכל אחת יש את הקטע שלה, אין להם שירים דומים כ"כ, השיר החדש פשוט מגניב, הוא לא דומה לשום דבר שהם עשו עד עכשיו, אני לא יכולה לחכות לשמוע את הדיסק שייצא להם.

השירים שלהם הראשונים היו יפים

אבל מאז אני שונא אותם אין להם שירים משהו לפחות השירים האחרונים

Art Freak

New member
מסכימה איתכם..

השירים היחידים של ווסטלייף שאני לא אוהבת הם טונייט , miss you nights ו.. מממ.. זהו. אלה השירים שלאחרונה הם הוציאו מה"גרייטסט היטס" ממש בחירה גרועה של שירים תאמינו לי, יש שם שיר פשוט מקסים שאני לא מבינה למה לא הוציאו אותו בתור סינגל במקום "טונייט". אבל הסינגל החדש שלהם (כנראה) הוא פשוט-(בהיעדר מילה אחרת) מגניב! זה שיר קיצבי כזה, חידוש אני חושבת , הם שינו את השם וקצת את השורות, אבל בעיקרון זה חידוש, לדעתי-חידוש מוצלח מאוד!

Art Freak

New member
כן שמעתי.. אפשר להוריד אותו מ:

http://www.westlife-luvers.net/ ישר כשנכנסים לאתר השיר מתחיל להתנגן.. אם אתה רוצה להוריד את השיר הוא נמצא ב-Music

Art Freak

New member
אין על מה להצטער...

זאת דעתך.. חוץ מזה, אתה בן, בנים לא אוהבים בדרך כלל להקות בנים, לא ברור למה, אבל זה מה יש.. נו מילא.

i love gina

New member
כן, בדר"כ זה נכון... אבל בתחילת

הדרך של הלהקה בלו דווקא אהבתי אותם, במיוחד עם השיר השני.. משהו עם "קלוזר" או משהו כזה.... הם היו דווקא נחמדים, אבל עכשיו אני כבר לא אוהב אותם..... בכל מקרה- מה שנכון נכון, להקות בנים נועדו למעריצות בנות...
Ce la vie

Human Nature

New member
ויש סיבה לכך... |טל| |צלב|

מאחר ורוב הבנים הם סטרייטים (או לא מוכנים להודות בכך שהם לא
) ולהקות בנים מבוססות על המראה ההורס (NOT) של הבנים בהן, הדבר מוביל להערצתן של הבנות- שרובן נמשכות לבנים. חוץ מזה שבנות נהנות ומעריצות יותר קיטש.

Art Freak

New member
לאו דווקא..

אני אישית מעריצה בראש ובראשונה את הקול,ואח"כ בא כל השאר, אין להם שירים קיטשים סטייל בריטני *לא לקטול, זאת דעתי*, הרוב אלה בלדות שקטות ומקסימות שכנראה בנים לא אוהבים, או מפחדים לאהוב בגלל שזה נחשב כביכול "נשי" לאהוב בלדות... או וול.

Human Nature

New member
המממ... |טל| |צלב|

אכן, בלהקות בנים למפיקים יש את הפריבילגיה ליצור הרמוניה מושלמת (אתם יודעים, מבחני קבלה וכו'). אין בעיה עם בלדות (אני חושב שאף בן לא "מפחד" מבלדה של ניק קייב או פי.ג'יי הארווי), אלא אם האיכות שלהן. בשביל בלדות להקות בנים המציאו את המלה "קיטש" (ובשביל מראיה קארי). בריטני לא ממש קיטשית- היא ילדותית.

Art Freak

New member
מממ

אני בטוחה שאם היית מקשיב לשירים כמו flying without wings, הקאבר שהם עשו לmore than words , my love, fool again, I cry,unbreakable ויש עוד הרבה... היית חושב אחרת, אבל גם אם לא, זו זכותך... מכל הסטראוטיפים שנוצרו ללהקות בנים שנוצרו במבחנה, אני מרשה לעצמי להוציא את ווסטלייף מהקטגוריה, כי לא רק שהיא לא מתאימה להם, היא לא נכונה לגביהם, בניגוד לכל להקות המעבדה האלה, ווסטלייף התחילו בעצמם.. ואף אחד לא עזר להם, אני לא יודעת מה איתכם, אבל כשאני שומעת שיר של ווסטלייף, ואז שומעת שיר של להקת בנים אחרת, שומעים את ההבדל, בין אם זה בהרמוניה, בדיוק ובאלף ואחת דברים אחרים. זאת דעתי.

Human Nature

New member
מי אמר שלא הקשבתי? |טל| |צלב|

ווסטלייף לא חידשו כלום והם אפילו לא עושים מוזיקה ברמה. הם לוקחים שירים מקסימים ועושים מהם קשקוש לנערות מתבגרות (ראו "Uptown Girl"). אז נכון, ההרמוניה שם מצוינת וכו', אבל גם למראיה קארי יש אחלה קול ושירים מחרידים. זה הפופ הבריטי הנחות ביותר. זאת דעתי

Art Freak

New member
-

פופ בריטי (?! הם אירים....) נחות?! וואו, נו טוב, זכותך לחשוב ככה.

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif |טל| |צלב|

כמו שאת יודעת (אני מקווה
) בריטניה זה אי. אירלנד היא חלק ממנו.

למעלה