איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יצא דיסק עם שירים מתוכניות של החינוכית, ואני פשוט משתגע אני שומע את זה בלי סוף זה כזה טוב איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ארשום את השירים: 1-זהו זה- שיר הפתיחה 2-רחוב סומסום (המקורי, לא הישראלי-פלסטיני) 3-פרפר נחמד 4-קרובים קרובים 5-פינוקיו 6-הלב 7-בלי סודות 8-נילס הולגרסון ואווזי הבר 9-Neighbours 10- Sing A Song (שיר של סוזי מילר) 11-קסים קסם (לא זכרתי את זה...) 12-קשת וענן (איזה אושר!!!!) 13-רכבת ההפתעות(אלי גורנשטיין מלכינו) 14-פיצוחים-אות הפתיחה 15-ערב חדש-אות הפתיחה 16-חשבון פשוט (זה האהוב עלי!!!! אני שומע את זה בלופ אינסופי ) 17-מה קורה אני קורא (מתוך "בלי סודות") 18-קריאת כיוון (אוי הנוסטלגיה!!!!!) 19-מה כדאי להיות (מתוך "רגע עם דודלי") (את זה זכרתי במעורפל...) 20-גשש בלש- אות פתיחה 21-לילי (מתוך "בלי סודות") 22-עד שהתעייפתי (מתוך "בלי סודות") (אוי כמה שאני אוהב את זה!!!) 23-משפחת בובינוע (לא זוכר את זה...) 24-פינוקיו חכה לי (שומעים את פינוקיו בלה שמעון ויובב...קטע שבעצם מתמצת את כל הסדרה לכמה שניות) 25-אלפי- אות הפתיחה 26-מימי (מתוך "בלי סודות") 27-בסוד העניינים(!!!!!!!!) 28-החיים 29-עניין של זמן 30-קשר משפחתי 31-עשרים פלוס בונוסים: 32- האיים האבודים-נעימת פתיחה (לא זוכר) 33- היה היה- נעימת פתיחה (איך אפשר שלא לזכור??) בקיצור אני עכשיו בעננים!!!!!! אוי איזה דיסק זו התגשמות חלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שילה1

New member
תודה שיידעת אותנו...../images/Emo140.gif

אגב..מה שם הדיסק? ובעיקר..ברוך הבא!!

טרה10

New member
מהדיסק החדש של אייל גולן..תחזרי אלי

אז בעברית שאני למדתי- אמרו בציווי: חזרי אלי. יש גם שיר שנקרא:תתקשרי אלי- גם זה בבנין עתיד וצ"ל: התקשרי אלי. בקיצור דקדוק- זה לא הצד החזק. ואמר מי שאמר שהעברית פשוט השתנתה. היא השתנתה..וירדה כיתה. [לכן אצלי- חמי רודנר עם המלנכוליה-צועד עם הזמן.] והעברית-שמעו סיפור- מדהים- אם כי כלללית הוא ידוע- לכל מי ששמע את השם סטאלינו.. אתמול בערב היה בערוץ ההיסטוריה סרט על אחת שנולדה בזמן המהפכה בפולניה בביאליסטוק ואבא שלה- קומוניסט פולני ותמים- למד בצ´כיה מהנדס מכוניות התבקש לעבוד במוסקבה במפעל המכוניות ´זיס´ שייצר את המכוניות המפוארות לבכירי המפלגה.בטיהורים של 1937 הוא הוצא להורג כפולני שסיכן את השלטון ברוסיה.מי שעסק בהוצאה להורג היו אנשים שלא גמרו כיתה ג´.! רק עכשיו גילו לאשתו שהיא כבר בת 75- והיא נותרה בפולניה- את הפרטים, הראו לה את התיק של הבעל בק.ג.ב. וגם שההוצאות להורג היו המשך למהפכה וכבר ב-1919 הוציאו אנשים שסכנו את המשטר החדש-הקומוניסטי. אז זהו היזהרו מאנשים שלא גמרו כיתה ג´..!

למעלה