גם אני, גם אני! ../images/Emo3.gif
חלק א': שעת התחלה- 18:53 1. שם פרטי? רוית. 2. כינוי? ארטישוק?
3. גיל? 15 [מחר!
] 4. עיר?
5. יש אחים? כמה? אחת. 6. ההורים נשואים? כן. 7. מה אתם לובשים? ממ.. בגדים, כמה מפתיע
8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? לא מתנגן. 9. יש לך אייסיקיו? ממ.. טכנית, כן. 10. יש לך מסנג'ר? כן. 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלקס. 12. יש לכם חיית מחמד?
13. הייתם בחו"ל? איפה? בטח. היה הכי כיף בסעודיה, באירן ובאפגניסטן. בהחלט מומלץ. D: 14. מידת הנעליים שלך? 37. 15. מאמין באהבה? לא. 16. מאמין באהבה וירטואלית? כנראה שלא, לפי שאלה 15
17. מאמין באהבה ממבט ראשון? ושוב..
18. מה דעתך על הומואים/לסביות? לא בטוחה שיש לי דעה.. שיעשו מה שבא להם, כל עוד זה מסב להם הנאה.. 19. מאמין בגורל? לא. 20. מאמין בה'? לא בטוחה. 21. חוף או הרים? אני מניחה שחוף, כי טיפוס הרים זה.. מתיש. 22. לישון או לקום? לישון! 23. קרמבו וניל או שוקו? מוקה. 24. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, צרפתית [צולעת], קצת גרמנית וקצת שבדית. 25. בן אדם של יום א לילה? לא אגדיר עצמי כבנאדם O: 26. רגיש לדגדוגים? כן. 27. יש חבר/ה? לא. 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? השנה החלטתי ש7. נו באמת, זה אמור להיות קבוע? אני לא בוכה הרבה. 29. התחביב האהוב עליך הוא?
30. עברת על החוק? ממ.. |שורקת| 31. נרדמת בשיעור? כמעט
32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מממ..מממ..
33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני כמה שבועות. 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני 4 שנים, 45 ימים ו13 שעות. 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לפני.. 3 שנים וכמה חודשים. 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? לא יודעת O: 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? לא יודעת O: 38. שם אהוב לבן - יש לי מעל ל25 שמות כאלו ואת כולם אני מעדיפה במידה שווה. 39. שם אהוב לבת - ישנה כמות מכוטבדת גם כאן. 40. שם אהוב לכלב - ליצ'י
41. בגדת אי פעם?ממ.. לא, לא.
42. בגדו בך? לא נראה לי O: 43. מה דעתך על בגידות? נו, באמת. 'זה כיף חיים ומשהו שכל אחד מאיתנו צריך לעשות לפחות 10 פעמים ביום! בהחלט מחמם את הלב.' 44. מה הפחד הכי גדול שלך? חרקים
, גבהים, ליצנים ו..זקנים. 45. מה החלום הכי גדול שלך? שיהיה לי בית! והרבה אוכל [!!] ואם אפשר אז גם הרבה כסף בלי עבודה תמורתו D: 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? שבבית יהיו חרקים? O: 47. זרקו אותך? לא. 48. אתה זרקת? לא.. O: 49. מה התכונה הכי בולטת בך? -_- [ענת אומרת שקרירות] 50. מה היית משנה בך? הרבה, אבל זה בטח יהיה כרוך בעבודה קשה.. אז אני אוותר. חברים ומשפחה שלך : 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? יש כמה +_+ 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? ... 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו?
54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב?
[בדיחה פרטית >_>] 55. הבן אדם הכי מצחיק? אחותי. 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? כל אחד מצחיק.. מתי שהוא. במיוחד כשהמצב הזוי. 57. הבן אדם הכי מוזר? אין לי מושג. 58. הבן אדם הכי יפה? אני מעדיפה לא לומר. נו, כולם יפים
59. הבן אדם הכי קרוב? מבחינה גיאוגרפית? ענת. D: 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? ממ.. ענת? P: 61. הבן אדם שסומך עליך? לא נראה לי שיש כאלו. 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? ממ.. 63. הבן אדם הכי כשרוני? שמעו, כל אחד בתחומו שלו [יש כמה שמצטיינים בכלום, אבל גם זה משהו, אני מניחה] 64. הבן אדם הכי חברמן? מה זה, כולנו חברמנים, ככה זה כשאין לך חברים וצריך להתפשר. D: 65. הבן אדם הכי מניאק? אני מעדיפה לא לענות. 66. הבן אדם הכי אמיתי? לא יודעת O: 67. הבן אדם הכי מצליח? כולנו לוזרים, מה זה
68. הבן אדם הכי ספאמר? אין לי מושג S: 69. הבן אדם הכי צפוי? אני..
וענת, לפעמים [אבל זה בטח רק כי אני מכירה אותה כ"כ הרבה זמן..] 70. הבן אדם הכי לא צפוי? לא יודעת P: 71. הבן אדם הכי חכם? ממ.. 72. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה)? שקד
73. הבן אדם הכי מסטול? אני, ענת, שקד.. לא יודעת, כולם.. במצבים מסוימים. 74. הבן אדם הכי חרמן:
75. הבן אדם הכי רומנטי? ענת? אין לי מושג. 76. הבן אדם הכי זיין?
שקד הכוסוןDDDDDDDDDDD: 77. הבן אדם הכי זיין שכל: שקד היחיד שיש לו אומץ להודות בזה, אבל.. כמעט כולם D: 78. הבן אדם הכי רגיש? אין לי מושג.. נראה לי שענת
79. הבן אדם הכי וותרן? לא יודעת O: 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אף אחד. 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד? ענת? P: 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה?
84. הבן אדם הכי פופלארי? מה זה, כולנו מנודים! 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? ענת[?]
86. הבן אדם שאתה הכי מבין אותו? לא יודעת O: 87. הבן אדם הכי עשיר: בטח רותם
88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? נראה לי שרותם, או שקד. 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? +_+ 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל?
91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? לא יודעת D: 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? ענת היחידה עד כה.. >_> 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? רותם, יש לה אחלה בית D: 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? אף אחד O: 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? לא יודעת, נו 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו?
אף אחד 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? אני רואה אותם צוחקים רוב הזמן 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? אין לי מושג. 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? ענת הקרימינלית
100. הבן אדם שהכי עוזר לך? אחותי. וענת. כן או לא 101. נהנה בינתיים מהשאלון? ממ.. סוג של. 102. יושב על כסא? כן D: 103. להמשיך? נו, שיהיה 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? לא שזכור לי. 105. התחלת עם מישהו: לא..לא
106. התחילו איתך? סוג של D: 107. נשארת ער כל הלילה? כן. 108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? יש מצב D: 109. הרגת חיה בטעות? כן. 110. הרגת חיה בכוונה? כן. 112. פגעת בעצמך פיזית? +_+ 113. מעשנת סיגריות? לא. 114. מעשנת נרגילות? לא. 115. מעשנת סמים? איפה אני? D: 116. שותה אלכוהול? נהה.. 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? לא. 118. צללת עם דולפינים? לא. 119. היית ערום בציבור? לא. 120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן. 121. רצית להיות מישהו אחר? כן. 122. התקלחת היום? עדיין לא.. D: 123. הורדת שיערות מהרגליים? כן. 124. התעלפת? כן. 125. קיבלת נכשל בתעודה? תלוי אם 55 זה נכשל
126. שחית בעירום? לא. 127. עשית קרב גרעפסים? לא D: 128. התנצלת על משהו שעשית? כן. 129. היית כל הלילה על המחשב? לא. 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה: לא. 131. העברת פתקים בשיעור: כן. 133. היית אצל פסיכולוג? לא. 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? לא, מה אני
135. בכית בסרט? לא. 136. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? לא, אבל תמיד רציתי
138. נשארת כיתה: לא. 139. קפצת כיתה? לא. 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? לא
141. היה לך גבס? לא. 142. קנית קונדומים? לא, חילקו בחינם
143. עשית היקי? לא. 144. עשו לך? לא. 145. התביישת בעצמך? ממ.. 146. התביישת בהורים שלך? לא נראה לי D: 147. התביישת בחברים שלך? לא. 148. עברת יישור שיניים? לא. 149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? לא
150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא: לא.