איזה אופניים לקנות???

shlomogarbi

New member
איזה אופניים לקנות???

אני מחפש אופניים שיענו לי על מספר קריטריונים אשמח לקבל עצות והבהרות... א. מחיר מקסימלי 1000 שח ב. אופניים שישמשו אותי לרכיבה ספורטיבית בעיר. ובמילים אחרות, שיהיו מהירות -מפני שאני רוכב הרבה בעיר מקצה לקצה (T"א) ג. אופניים שמסוגלות לקבל בהבנה עליות וירידות משפת המדרכה במהירות לא גבוהה במיוחד ד.אחריות לתיקונים./חברה אמינה/ - ראיתי אופני עיר עם צמיגים בינוניים ונדלקתי, אבל אז אמרו לי לא לקנות כאלה מפני שהם עדינות, ועדיף לקנות אופני הרים, ולהחליף לצמיגים דקים.. מה לעשות?

אופק בר

New member
אוי זה נראה לי קשה...

כי עד עכשיו כשמישהו ביקש עצה לאופניים במחיר הזה אמרו לו שאין כל כך... לפי מה שהבנתי מהפורום תחפש אופניים יד שניה, בלוחות. אבל אני רוכבת על אופניים שעלו בסביבות ה -900 , אופניים פשוטות לחלוטין עם 21 הילוכים, בולם קידמי, וצבע כתום
. קניתי אותם במגה ספורט, אומרים שאין שם שירות משהו, אבל עד היום אני מרוצה. בעניין המדרכות אין שום בעיה - ממש כיף. פעם ראשונה שאני יכולה לרדת ולעלות מדרכות בלי שהכסא יתפרק והאויר בגלגלים יצא. אם אתה רוצה עוד פרטים על האופניים והמחיר המדויק והכל, תשלח לי מסר. אם לא - בהצלחה בחיפושים!

humaniting

New member
אופנים

מה שאתהמחפש יש בCTC, יש להם הרבה דגמים במחירים שונים, כדאי שתסתכל באתר של טרק ותבחר לך איזה דגם, מחירון יש באתר של CTC ואז תוכל ללכת לרשפון ששם המחסן שלהם ויש להם שם את רוב הדגמים. יש להם מגוון גדול של אופניים. בהצלחה..

mmor

New member
אים הבנתי נכון...

אתה כבר רוכב ותיק! על איזה אופניים אתה רוכב כרגע ומה מחירם.מפניי שלדעתי ב1000 ש"ח עליך ללכת על אופניים יד שנייה.עכשיו לגביי האופניים שאתה מציין שנדלקת עליהם ממה שהבנתי אילו אופניי "סיטיבייק" כשמם כן הם אופניי רכיבה בעיר, ואופניים כאלה אתה רוצה ? אז מה הבעיה סוג אופניים אילו מתאימים בדיוק לצרכך, לגביי עדינותם ,הם בשום אופן לא עדינים יותר מכך עצם היות הצמיגים בעובי בינוני מוסיף לחוזק הגלגל לא הייתי ממליץ לך לקנות אופניי הרים ולהחליף לצמיג דק מפניי שאני לא חושב שהתקציב שציינת יספיק לכך כמוכן עליך להשאיר מהתקציב הנ"ל למוצרים נילוים:כסדה ,ערכת תיקון פנצר,מתקן לבקבוק+בקבוק.בהצלחה

shlomogarbi

New member
נכון לעכשיו אני רוכב על סיטיבייק

מצוקמקות שעלו לי 400 ש"ח פשוטות לחלוטין בלי שום יומרות, אבל חיות רצינות! הם אצלי כבר למעלה משנתיים ומתפקדות בסדר גמור. לגבי החלפת הצמיגים, ראיתי אופני ראלי במצמן בת"א ב800 שח ואני יכול להחליף להם את הצמיגים כך שישאר לי קצת כסף למוצרים נילוים... אז מה עדיף? סייטבייק או הרים? מבחינת הצורך שלי, אני צריך אופני עיר קלות תנועה ומהירות אך יחד עם זאת עמידות למדרגות( מה יותר כיף מלקצר דרך מדרגה או שתים למעלה או למטה בלי להאט את המהירות??) דילמה!

למעלה