איזה אוניברסיטה

abc012

New member
איזה אוניברסיטה

שלום לכולם , אני מתכנן להתחיל ללמוד , עוד לא החלטתי בדיוק מה אבל משהו שקשור במחשבים , או מדעי המחשב או הנדסת משהו . בכל מקרה אני מעדיף לעבוד תוך כדי הלימודים ולכן הבנתי שעדיף לי ללמוד בפתוחה , גם מהבחינה שלא אצטרך לעשות פסיכומטרי (שמשבית את החיים לכמה חודשים) וגם שזה לא כל יום לומדים וזה יחסית יותר נוח ומרווח, אבל יותר זמן לתואר. חוץ מזה איך מתייחסים במקומות העבודה לתואר של הפתוחה לעומת מקום אחר , תואר של איזה אונ' הכי נחשב במדעי המחשב האם בכלל כדאי לי לעשות שם או לעשות פסיכומטרי ולהתקבל למקום אחר שיותר נחשב . בגדול אני צריך הרבה הכוונה , מקווה שאוכל להעזר תודה .

תשובה האוניברסיטה הפתוחה מוערכת במידת מה בהקשר לתואר במדעי המחשב. מאידך, אולי לא צריך פסיכומטרי אבל הלימודים בה קשים ומי שלא היה מוציא פסיכומטרי גבוה, פשוט נושר. כמו כן אין לך תמיד את אותם תמיכות כמו באוניברסיטה רגילה (קח בחשבון שאתה גם צריך להקדיש זמן רב ללימודים). אני הייתי מציע ללמוד בטכניון/אונ' רגילה ולשלב את העבודה לתוך הלימודים.

Dschnieder1

New member
מממ...

לימודים באוניברסיטה פתוחה לא מתאימה לכול אחד וזה יכול לקחת יותר מי 3 שנים. אבל לא מסכים שניתן לשלב עבודה עם לימודים שאתה לומד באוניברסיטה או טכנין לפחות לא בשנה שניה או אחרונה

למעלה