איזה אדיר!

איזה אדיר!

איזה פורום מעולה (יותר פעיל מהפורום הראשי באתר של השמו"צ) אני ליאת מהרי אפריים יאללה שרשור יום העצמאות... מה התוכניות שלכם ליום העצמאות?

חזוז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

ליאת אינגה חחחחחחחחחחחחחחחח מסד אימפריה.

תכניות ליום העצמאות

להיפגש עם בנות-גרעין סוררות ולנסות לכתוב ל"על החומה" (רמז רמז קריצה קריצה).

הי את!!!!!

את היית איתי ביד מרדכי......P: אני חן משיכון,שכבת שומריה כאילו דע=] אהממ תוכניות....טוב יש לי כמה אופציות ואני בדילמה, זה או להיות בעיר ולקבל ספריי לפנים! או...או רוק"צ..מה שלא נראה לי היה.. או לשבת בבית ולראות השיר שלנו
וביום עצמו אני הולכת לטיל עם המשפחה וזה. והי,תספרי גמאת.

אני נראה לי ברוק עצמאות

לצערי אין לי משהו טוב יותר לעשות...חחחח סתם אני נוסעת עם מור..... מור, אם את נכנסת לפורום הזה אז....מתה עלייך את מקסימה....חחחחחחח
מסד שולטים

אמן סלע

New member
ליאתתת!!!!!

אני חלי.. ג'סי כהן..!! [מי' מעוניניים!!] מה קורה חומד?!?! ואני ברוק העצמאות!! הלוואי ואני אראה אותך שםם!! :):) ומחר על האש..אצל דודים.!! :)

the mush

New member
לצערי,

אני הולכת לרוק העצמאות עם ליאת. סתם
מתה עליך ליאת! [איזה מפגר זה, את יושבת לידי...] אמ. זהו? [מור מקן כפר סבא, שומריה כמובן, מסד שליטה
]

jast

New member
.. ככה היה

היתה ארוחה משפחתית, אחכ הייתי עם כמה חברים בקפה הילל ומשם הלכנו לרוק עצמאות. כמובן שלא נכנסנו.. היינו בחוץ ושמענו וראינו הכל... ואז הלכנו לגן התותח ומשם מונית הביתה. עישנתי ככ הרבה, ועכשיו כל הבית מסריח. כואב לי הראש אלוהים.

הייתי ברוק"צ.

היה מדהים. זהו, חג עצמאות שמח, שכולנו נצא לעצמאות אישית, ונאמר אאאאאאאאאאאאאאמן.

אמן סלע

New member
איכ. לא אהבתי ת'רוקע"צ שהיה השנה.

היה דיי חלש..ודווקא הלהקות שחיכיתי להם שנה [מרוק העצאמאות של שנה שעברה..] ביאסו רצח1!! =\

למעלה