איזה אדיוט אני

Hell is beige

New member
איזה אדיוט אני

אז ככה... היה לנו ערב בריאות בבצפר (אלוהים יודע מאיפה הם מביאים את הדברים האלה). אז היתה הדגמה של מסאז` טאי צ`י.. אני מוריד נעליים מוריד מעיל ונשכב על המזרן. אחרי ההדגמה, לוקח את המעיל ופלאק - נופלת לי חבילת סיגריות מהכיס... במיומנות הרמתי אותה הלכתי לצד והחזרתי אותה לכיס אבל אני חושב שהיטלר (הרכזת שכבה) שמה לב... מקווה שלא... אבל אני מפגר, עישנתי איזה 8 סיגריות דחוסות.. עכשיו אני מרגיש כמו בעשרת אלפים האנג אוברים... החמשוש ביסורים

N0

New member
אפשר לחשוב...

מה היטלר יעשה ישחק איתך טטריס ?

סופרמן18

New member
אז מה?

אם הרכזת יודעת שאתה מעשן? מענישים אתכם על זה? מגלים להורים? מה? איזה עולם מוזר אצלנו עשו פינת עישון מטעם בית ספר במקום המחששה המסורתית ואצלכם מענישי... ערן שכואב לו הצוואר

Hell is beige

New member
היא נאצית...

היא עוד תהפוך אותי לדלעת.. והיו מקרים... היא כבר השעתה תלמידים וגם העיפה אחד... וזה עוד היה ביום בריאות... החמשוש מתפלל

Hell is beige

New member
אני שונא שקוראים לי פוזאיסט

איזה ילדה אחת התחילה להסתלבט עלי, אמרה שאני סתם עושה פוזות ומסתובב עם ה``פריקים`` של בצפר... (הם לא פריקים, הם נשמות!!!)... דיי!!! את לא שותה? את לא מעשנת? עשי לי טובה... החמשוש מתרעם

imagine

New member
ואני שונאת

שאנשים קוראים לעצמם חמשושים! הופה, הבאתי אותה בהפוכה, לא בעצם לא!

Hell is beige

New member
תשמעי...

אני חמשוש!!! חמשווווששששש!!! חחחחממממששששווושששש!!! ואגב, זה מזה לא היה להביא לי אותה בהפוכה... החמשוש מגחך 8-p

imagine

New member
אני יודעת

שזה לא להביא בהפוכה, אבל אני לא יודעת למה נדבקתי לצמד מילים הזה ופשוט יצא. סליחה.

``הם לא פריקים, הם נשמות``,

וואו זכרונות מכיתה ט` היו הרבה אנשים שחשבתי שהם גם נשמות ולא סמרטוטים בכיתה ט`, זה היה מטומטם מצידי. בסופו של דבר תבין שהם לא באמת נשמות, בעצם, אני לא מכירה אותם, אבל אצלי זה התחיל ככה. וזה מתברר כנכון בייחוד אם הם יותר מבוגרים ממך. ואז מה אם אני שותה ומעשנת? כאילו עישון זה לא בשביל הפוזה, בהתחלה כן עכשיו לא. השתייה זה קצת... אני מודה אבל לכל אחד יש פוזה משלו think floyd מיכל

Hell is beige

New member
תשמעי

זה לא אנשים שאני סתם ככה דיברתי איתם פעם פעמיים... את רובם אני מכיר שנים... בקשר לעישון, זה תמיד מתחיל מהפוזה.. והשתיה, אני גם ככה שותה רק פעם בשנה...

למעלה