איזה אבלה סלין!!!!!!!!1

נמחקת

New member
איזה אבלה סלין!!!!!!!!1

מתפשטת מול בריי???????????? מה דרס לה תשכל????????? טנק???????

תגידו יא מחודשים....

מה לא ראיתם את השבט מאז שהתחילו לשדר את זה? שידרו את זה ממזמן עד העונה הרביעית ואז הפסיקו!!! זאת פעם שניה שאני רואה ת´עונה הזאת!!!

נמחקת

New member
גם לי זה הפעם השניה....

סלין היא אבלה והיא תמיד היתה! אין מה לעשות....

faith2

New member
אני לא מבינה מה הקשר של תוכן ההודעה

שלך, למה שנאמר למעלה?

AngeL WomaN

New member
סלין..המוח הימיני והשמאלי שבה..

סלין אין חתיכה על זה אי אפשר להתווכח..היא גם חכמה וטובת לב.. אבל היא טיפשה..וזה מה שהורס אותה! אני לא יודעת מה להגיד לכם.. היא טובה..היא מאוד טובה..מבינה ואוהבת לעזור.. אבל.. היא לא שולטת ברגשות שלה.. היא הרגישה שהיא יותר אוהבת את בריי..אבל לא מבינה שאין להם סיכוי..היא מרגישה רע שבריי לא איתה..אבל לא היה להם סיכוי.. נשיקה אחת..זה הזיכרון שלה ממנו..הזיכרון שממנו היא לא יכולה להפרד..אבל ממנו היא צריכה להפרד.. היא בן אדם שאוהב לדמיין..אוהב לדמיין על מה היה יכול להיות..היא עם ריאן ולא ידעה מה היה קורה עם בריי..זאת לא אהבה..כי ברגע שיהיו ביחד..הכל יתמוגג ויתפוגג.. חבל שהיא לא מבינה..חבל שהיא לא רוצה להבין..אבל מה שטוב זה שהיא לא נמצאת עם מי שהיא איתו בגלל שאין לה ברירה ורצתה גבר..גבר שיכול להיות בהישג ידה..גבר פנוי.. תדעו שריאן לא ממש אהב את סלין בהתחלה אבל זאנדרה מתה..ובריי לא..אבל אני מבטיחה לכם..שיום אחד סלין תלמד לא לחיות על מה שלא קרה..כי היא לא מבינה שברגע שהיא בוחרת היא מוותרת על מה שהיה יכול להיות שלה..היא תבין שאהבה צריכה לבוא מהלב..מהנשמה..אבל היא חושבת שאהבה היא אהבה בגוף.. אז זה מה אני חושבת ובקשר לזה שהיא התפשטה היום מול בריי..אני בשוק אני בהלם אני המומה! איך היא יכלה? הוא חשב שהוא יקח אותה בכל כך בקלות? שעוד באותו יום רב מכות עם האקס שלה ורב עם החברה שלו?! מה היא חושבת שהיא?! זו חוצפה..זה מוכיח שצריך לחכות עד שהיא תלמד..אבל בואו לא נרד על סלין..יש כאלה שפשוט לומדים לאט..ויש כאלה שלומדים יותר מהר! שיר.

נמחקת

New member
צודקת אבל...

היא רק דמות בסידרה! מה זה משנה אם נרד עליה או לא?

זאנדרה

New member
היא לא כזו אבלה... ../images/Emo121.gif

אני לא יודעת כל-כך על עונות מתקדמות אבל היא דיי חמודה... נכון שגם אני דיי הזדעזעתי היום אבל.... בכל זאת... נ.ב-זאת אני, גאלאדריאל הקסומה, פשוט החלפתי שם כדי להתאים את עצמי לאווירה של הפורום...

THEchosen1

New member
אנשים תתעוררו - Sפויילר

אמנם סלין כן נחמדה - במהותה אבל היא פשוט פוצה ! היא גם לא יודעת לשחק , יש לה יציאות מטומטמות !! כאילו פתאום היא נזכרה שהיא מאוהבת בבריי ? אחרי עונה 1 שהיא התגברה ... מאיפה זה בא ? וריאן פשוט מטומטם שהוא נשאר איתה ... מלקק לה כל היום אני במקומו הייתי מעיפה אותה לעזאזל.. ככה איך שהיא מחרבנת עליו.. ואל תשכחו את כל מעלליה בעונה 3 - למי שראה !! היא שפוייה ? לא נראה לי היה עדיף לכולנו שהיא כבר תקפוץ מהגג כמו שהיא כמעט עשתה עונה 3 .. אני שונאת את זה שהיא כל הזמן מדברת בהתגוננות "אבל לא התכוונתי" היא אף פעם לא עומדת על שלה... היא כמו ראין , מצד חמישי אולי הם באמת מתאימים

MaLL RaT

New member
סתם תמימה ../images/Emo163.gif

סלין היא יותר מדי תמימה בשביל העולם הזה!!! כאילו שבריי ישים עליה משהו.... היא סתם מנסה להוכיח לעצמה עד כמה היא "אמיצה".. סתם סתומה.

למעלה