איזה אביזר לדעתכם,

Cגלית

New member
איזה אביזר לדעתכם,

לא יאיים על גבר "בתול" מאביזרי מין? על מה הייתם ממליצים ואיך, כדי להכניס אותו לעונג משותף?

חופ שיה

New member
אני הייתי ממליצה על Cock Rings

צעצוע חמוד שאולי לא מתאים לכל מבנה של איבר מין זכרי אבל בהחלט צעצוע לא "מאיים" שיכול להיות מאוד מאוד סקסי על הזין. יש גברים שנהנים מהלחץ שהטבעת נותנת , יש גברים שהטבעת מושכת את העור שעל הזין כלפי מטה לכיוון הביצים, מה שיוצר רגישות מוגברת בכיפה בגלל מתיחת העור שעל הזין ויש שימצאו את זה מציק. כל צעצוע הוא עניין לניסוי וטעיה, הטבעת הזאת היא גימיק נחמד ותו לא , אין בה משהו יוצא דופן בתחושות שהיא מפיקה על הזין ולכן אולי הוא ירגיש לגברים פחות "מאיים" זיקפתית. זה כמו לשים תכשיט על הזין שיש לו ערך מוסף עבור גברים מסויימים. יש טבעות לזין עם רטט- אני ממליצה עליהם יותר מאשר על טבעות זין ללא רטט- אבל זה כבר לשיקול הקונה.

2bootylicious

New member
הכל תלוי (מה לעשות) בגבר עצמו

כל צעצוע - מקטן עד גדול, מרוטט ועד סטאטי - יאיים על גבר חסר ביטחון יש גברים שרואים (בטעות) בצעצועים כאיום על גבריותם או כתחליף להם.. משהו בסגנון "אם יש לה ויברטור למה היא צריכה אותי".. כך שתלוי בפתיחות של הגבר.. בגבריות שלו! בכל מקרה פלאג קטן עדין ורוטט תמיד יעשה עבודה טובה..

Cגלית

New member
יש תמונה?

פתחתי בשאלה זו, עקב פניה לפרטי. נשאלתי איך להקל על זוג, כשהאישה מעוניינת להכניס צעצועים והגבר די מבוהל מהעניין.

2bootylicious

New member
אהההה זה כבר סיפור אחר

אני יודעת מה יעורר ויעודד כל גבר מצוי המחשבה שהוא יראה אותה מאוננת עם הצעצוע החדש שלה (שלהם) אין גבר שיסרב לזה !!!

אם הוא מאויים

אז לראות אותה מאוננת עם "זין" אחר זה ממש לא ירגיע אותו. אולי הויברטור גדול יותר משלו? אולי הוא רוטט כמו ששום זין לא רוטט? אולי היא תעזוב אותו ותעבור לגור עם הויברטור? גם לדעתי כדאי להתחיל עם טבעות רוטטות, ביצים סיניות, או פרפר שמאפשר גם חדירה. כמובן שאזיקים למינהם, נוצות ושוטים נכנסים לדעתי לקטגוריית "הלא מאיים"

למעלה