איזבו- הופעה

bimbush

New member
איזבו- הופעה

נתבקשתי לכתוב ביקורת על ההופעה שראיתי אתמול, ואני מקווה שבכך אראה בקצת את התודה שלי על הכרטיס שקיבלתי, וכמובן שאני מקווה שתהנו לקרוא:) אני לא כל כך יודעת איפה להתחיל... את המוסיקה של איזבו אני מכירה לא הרבה יותר מחודש... משמיעה ראשונה היה בהם משהו שתפס את האוזן.. ומשמיעה לשמיעה התאהבתי במוסיקה שלהם יותר.. אין לי הגדרה אחרת למוסיקה שלהם חוץ ממיוחדת.. זו מוסיקה שאין דומה לה.. לפחות לא שיצא לי לשמוע. החל מהקולות המיוחדים והשירה של רן שם טוב ועד למוסיקה ששירי מוציאה מהמקלדת שלה, וכמובן שקטעי הבאס האדירים והתופים.. ההופעה היתה בבי באר בשדרות.. מועדון לא גדול במיוחד, מה שתרם מאוד לאוירה האינטימית שהיתה שם. לאט לאט אנשים החלו להגיע (איזבו איזבו אבל כנראה שמכבי חשובה לא פחות- השארה ראשונה לכמות האנשים המעטה שהיתה שם). המקום, למרות שהוא קטן, לא התמלא, וב12 וחצי היו שם בערך 20-30 איש. אחרי איחור חביב של שעה בערך הם עלו על הבמה. יש בהם באיזבו משהו מאוד נינוח, מאוד כיפי, אוירה רגועה, במובן החיובי של המילה.. לראות את שירי יושבת לה בנוחיות על הכסא נדנדה שלה ומנגנת כאילו לעצמה, נראה כאילו היא לא עושה שום דבר רציני, כאשר הנגינה שלה מוסיפה כל כך הרבה עומק וייחודיות למוסיקה, את רן עם הגיטרה שלו שכל צליל וצליל שיוצא ממנה רואים שהוא בא ממודעות, מתחבר כל כך יפה למוסיקה בין אם באלתור ובין אם לא, את יונתן (יונתן? ג'ונתן?) עם קטעי באס כל כך יפים, וניר מנצור.. התופים.. כל מילה מיותר... כל זה, כל המוסיקה, כל האוירה, יוצרים תחושה כל כך מדהימה, שקשה לתאר אותה במילים, ואני מניחה שבגלל זה אני מאריכה כל כך במילים. יש בין חברי הלהקה כימיה ותקשורת כל כך טובה, פשוט רואים שהם עובדים ביחד כבר 14 שנה. התקשורת שלהם אחד עם השני, ועם הקהל היתה יוצאת דופן. השירים לא קיבלו גרסאות שונות במיוחד מהדיסק, אבל כל מה שתארתי למעלה הוסיף לשירים כל כך הרבה. הלהקה ביצעה כמעט את כל השירים בדיסק, אם לא את כולם, ועוד שלושה חדשים, שפשוט עושים חשק לחכות כבר לדיסק הבא.. המנהל של הלהקה התחבר כל כך טוב לקהל, ישב עם האנשים, דיבר איתם, דאג למצב רוח ולאוירה.. פשוט הופעה שמראה את הכיף בלהקה איכותית שעוד לא הפכה למיינסטרים. אני יודעת שלא כל כך הצלחתי לגרום להבין את מה שהלך שם, אבל ניסיתי. אני רק אגיד תודה רבה לפורום וסליחה שנאלצתם לקרוא את כל זה..

maya dor

New member
הופעות בלילה ה13

מעונינים להופיע בלילה ה13 אנא צרו קשר עם מאיה דור מנהלת מוזיקלית 064737176

למעלה