איור ראשון שלי!

Sp00nk

New member
איור ראשון שלי!

עם טאבלט. אייפטק, 8000U. משהו פשוט מ-ד-ה-י-ם. אלוהים, בחיי שלא הייתי מדמיין שזה עד כדי כך מדהים. פשוט אין מילים. עלה לי בסופר-סופר זול, אבל גם אם היה עולה איזה 2000 שקל, עדיין היה שווה כל אגורה. אין מילים שיתארו עד כמה התאהבתי בפאד אייפטק שלי... פשוט אין מילים. ---------------- מצרף בזאת את היצירה הראשונה עם הלוח. נקרא לה "הפגישה". איזה כיף זה היה לצייר... פשוט כיף כל כך =)

OrrKislev

New member
רגע רגע רגע

את בריטני שם, ציירת ללא טאבלט?! הצביעה כאן ממש נהדרת, אתה ממש מוצלח בצביעה, ממש ממש. הציפור נחמדת. אבל הדחליל לא ממש משהו. לדעתי אתה יכול הרבה יותר. הפרצוף שלו, המבנה שלו, לא מרגש במיוחד. הצביעה נהדרת, אבל הציור - אתה יודע... אחד הדברים שדי מבדילים בין מראה חובבני למראה מגניב ממש זה אם הדמות בפרופיל לגמרי, או לא בדיוק לגמרי פרופיל. <--זה היה טיפ.

mm130

New member
מה גורם לך להגיד את זה?

(פרופיל, לא פרופיל, שמינית פרופיל)

OrrKislev

New member
זה רק טיפ

זה לא תורה מסיני. ואני בטוח שברפרוף קל על גוגל או דביאנטארט (או איך שקוראים לזה) תוכל למצוא לי המון פרופילים מדהימים. אבל כטיפ קטן - אם תצייר משהו בפרופיל ואם תצייר אותו ב"שמינית פרופיל" אז האפשרות השניה תהיה בד"כ יותר מוצלחת. מר Sp00nk צובע נהדר והטכניקה שלו מדהימה (ע"ע בריטני) אבל בציור של בריטני הוא העתיק את התמונה, ובציור הזה כאן, שנאלץ לצייר מהראש - רואים שזה לא הכי מוצלח. לכן אותו אדון, מה שהוא צריך, זה כמה טיפים כאלה בשביל להתרגל להרכיב מראה יותר "נכון". כמובן שזה לא באמת מראה נכון, אלא פשוט מראה פחות חובבני. זה הכל. והטיפ - מתוך נסיון, מתוך כיתה ז, שבה חיפשתי לעצמי סגנון חדש, שהוא הבסיס למה שיש לי היום. באותה תקופה הוא היה מן שילוב של סגנונות: אחי הגדול, אמא שלי, וטים ברטון.

אהבתי

תסיגנון תרעיון אגב הפנים יש בהם משהו אנושי תנסה משהו יותר דחלילי

Sp00nk

New member
324.

לפני זה חשבתי שפאד יכול בקלות לעלות 1500ש"ח. המחיר הזה הפתיע אותי. =) רוצה קישור לחנות?

Dym

New member
אין צורך, תודה

ראיתי בזאפ ב-279 (דרך p1000)

Sp00nk

New member
גם אני קניתי

דרך זאפ. הגודל של האייפטק שלי הוא A5 (אם אני לא טועה) שזה חצי מ-A4 21 ס"מ על 15 ס"מ. ----------- תבדוק אם גם זה שאתה מתכוון לקנות הוא אותו הגודל. ככה או אחרת, זה הרבה יותר זול ממה שהיית מצפה. -דן.

למעלה