איור מצולם

yoav aloni

New member
איור מצולם

השלישי, עבדתי יותר על תאורה הפעם לפי הערות שניתנו לקודם. שוב - הערות יתקבלו בשמחה.

greeneye

New member
ואו, העבודות שלך מקסימות ומדהימות

אותי כל פעם מחדש. איך אתה מעמיד את הקירות? והאם זה עשוי מנייר או סוג של קרטון ביצוע?

yoav aloni

New member
תודה

הכל עשוי מבלוק ציור רגיל, נדבק בקלות עם כל דבר (מסקנטייפ, דבק פלסטי - לפי הצורך).

littlemexican

New member
זה נראה מעולה

אבל הקומפוזיציה לא טובה. בגלל שבמצבה הנוכחי כדי לעבוד אתה צריך הרבה יותר דמוית וכרגע הפיזור משעמם קצת.

yoav aloni

New member
שכחתי

לציין שהטקסט יופיע מלמעלה, אני מקווה שהוא יסדר קצת את הקומפוזיציה מכיון שכרגע באמת יש עומס למטה וחוסר בפרטים למעלה, תודה.

amitais

New member
הערות

הניסיונות יפים, ההצלחה חלקית. במקרה הזה מפריעים לי בעיקר העובדה שהקירות ריקים, וזה שכל הדמויות פונות חזיתית לצופה. היה מעניין לראות איך אתה פותר דמות שעומדת בפרופיל. הייתי מציע להוסיף תמונות ומזכרות על הקירות, ופסנתר יכול מאוד להתאים, נברשת מהתקרה, וכו. אתה צריך לעבוד יותר כדי ליצור את האווירה שאמורה להיות למקום שאתה מתאר.

enbalush

New member
כן...זה כאילו משתנה בהדרגה עד הזוג

שצמוד לקיר שהוא ממש טוב ומלא אופי.

מבחינת השילוב בין האישי לאקדמאי

פירוש אישי לאנטומיה וטקסטורה הוא מבורך אבל חייב להראות אמין לעולם אותו הוא מתאר. וברוב המקרים אתה קולע. החליפה למשל נראית כמו שריג צמר- זה פספוס. אבל אני חייבת להגיד שוב שזה מלא בפוטנציאל ויש לך את זה או אותותו

yoav aloni

New member
אוקי

לא האמניתי שזה יצא ממני אי פעם אבל היא באמת נראית כמו שריג צמר, אני אנסה לעבוד באיור הבא גם על זה, תודה.

עבודה יפה

יש פה משהו מאוד שונה ומיוחד בקונספט התלת-מימדי הזה. יש פה אוירה - טיפוסים מעניינים, טאפטים, טקסטורות ותאורה. האם הפרונטליות של הדמויות היא בכוונה? מצטרפת לאמיתי בנוגע לחסך בריהוט - נברשות או פסנתר כנף או כל דבר שמעיד על המקום. אולי תוסיף לזה טיפונת טינט חום?

yoav aloni

New member
תודה

כן הפרונטליות מכוונת כמו התפאורה הדלה - זה פרק אחד שכתוב בצורה של מחזה (בבית זונות- אני מניח שזה לא עבר), מצחיק ששניכם הזכרתם נברשת, יש אחת שנשברת בסוף הפרק אבל לא בסצינה שהחלטתי לאייר אז ויתרתי עליה.

הזוייה

New member
מאד יפה

אולי חסרה קצת דינאמיקה בין הדמויות שתהייה תחושה של תנועה בין האור והצל. אני גם בתחילת דרכי בטח אתייעץ עוד רבות פה. בהצלחה

למעלה