איור לכתבה שמדבר על נשים שסובלות מחוסר אמון
מ מתלהב New member 28/3/05 #3 אני דווקא חשבתי שהיא קצת דואגת לו ואולי אלמנה? אבל אני מניח שחוסר-אמון זה לא מסר פשוט להעברה (מקובל הרי להראות את האשה/הבעל מגלה משהו על הבעל/האשה..)
אני דווקא חשבתי שהיא קצת דואגת לו ואולי אלמנה? אבל אני מניח שחוסר-אמון זה לא מסר פשוט להעברה (מקובל הרי להראות את האשה/הבעל מגלה משהו על הבעל/האשה..)
ב בילי דה קיד New member 28/3/05 #5 כן, אפשר להבין את ככה. הכתבה מדברת על נשים שאיבדו אמון בגברים במערכות יחסים קודמות ולכן יש להן נטייה לשבת בבית ולכסוס ציפורניים מדאגה ולשקול 50 פעם אם להתקשר אליו, בידיעה שזה יכול להביא לו את הסעיף
כן, אפשר להבין את ככה. הכתבה מדברת על נשים שאיבדו אמון בגברים במערכות יחסים קודמות ולכן יש להן נטייה לשבת בבית ולכסוס ציפורניים מדאגה ולשקול 50 פעם אם להתקשר אליו, בידיעה שזה יכול להביא לו את הסעיף
I i D a N 16 New member 29/3/05 #9 מקסים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מאוד אוהב את הסגנון שלך. יש לך אולי אתר עם עבודות שאוכל להמשיך ולהתרשם?
מקסים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מאוד אוהב את הסגנון שלך. יש לך אולי אתר עם עבודות שאוכל להמשיך ולהתרשם?
J j i m m y New member 29/3/05 #12 לא.. כמעט הכל זה טרייסינג. את יכולה לקרוא את המדריך שהיא כתבה פה במאמרים.
ב בילי דה קיד New member 30/3/05 #14 לא להגזים אני משתמשת מדי פעם ברפרנסים, ולא בהכרח עושה טרייסינג אחד לאחד, לא שזה משנה כי התוצאה הסופית היא שלי ולא מנסה לחכות סגנון של מישהו אחר.
לא להגזים אני משתמשת מדי פעם ברפרנסים, ולא בהכרח עושה טרייסינג אחד לאחד, לא שזה משנה כי התוצאה הסופית היא שלי ולא מנסה לחכות סגנון של מישהו אחר.