איור לוחם

moshikgulst

New member
איור לוחם

לא מזמן סיימתי לעשות את איור ההכנה הזה לאיזה קומיקס שאני מתכנן לעשות בקרוב. הנושא יתרכז סביב התקופה הצלבנית וגיבור הציור הוא לוחם מאותו קומיקס. הציור בוצע בשמן על בד. כאמור זה התחיל בתור איור הכנה והתגלגל לציור מושקע יותר...

זה מדהים !

אני, באופן אישי, מעריך הרבה יותר אנשים שמציירים וצובעים באופן ידני ולא ממוחשב (על אחת כמה וכמה כשמדובר בצבעי שמן על בד). אתה מאוד מוכשר, אהבתי מאוד גם עבודות קודמות שלך ! יש סיכוי שהחוברת הנ"ל תהיה מוכנה כבר לפסטיבל הקומיקס הקרוב? בכל מקרה, שיהיה לךהמון בהצלחה !

moshikgulst

New member
לפסטיבל הקרוב יש משהו אחר..

הפרוייקט הזה עדיין נמצא בשלבים מאוד ראשוניים, ולכן לפסטיבל הקרוב הוא לא ייצא. אבל לפסטיבל הקרוב אני מוציא משהו אחר (אפילו שניים) - אמנם לא בשמן, אבל אני מקווה שהם גם יגרמו הנאה וחוויה לקוראים.. ותודה רבה על המחמאות!

AmirPerc

New member
אני מאוד מקווה שזה יבוא בפורמט של חוברת

ולא כספר שיעלה מליון שקל בערך בתור אשקלוני אני חייב לשים יד עליה, וכל עוד התקציב ירשה אני אקנה אותה בטוח נראית מצויין, קבר השיח ובכלל החוף מעולם לא נראו טוב יותר =]

vodka6

New member
מעולה

כבר חשבתי שאני היחידה שמכחול וצבעי שמן מדברים אליה

pillit

New member
יפהפה

מעבר לכך שהטכניקה מושלמת, הצבעוניות והתאורה חיים ומפוארים מה שתפס אותי הוא שלל הרגשות בפנים של הלוחם הפחד הצפייה פעם ראשונה שאני רואה ציור כזה. תמיד כשמראים לוחמים ואבירים- הם אמיצים או פשוט מסתערים אולי ב"שם הוורד" היה טיפת רגש, אבל- סחטיין על העברת הרגשות העמתיים האלו. וטוב שבשמן על בד- ולא בריבוע קטן של קומיקס- שם זה היה מקבל התייחסות יותר שוות נפש, ולא מוצדקת בעליל

moshikgulst

New member
יופי, עכשיו הסמקתי בגללך!

תודה רבה, נראה לי שבאמת בעבודה בשמן ההבעות יוצאות יותר חד פעמיות ואולי פחות קלישאתיות, כי כל הנחה של המכחול יוצרת בעצם כתם שהיוצר לאו-דוקא התכוון אליו במדוייק. זה כיף כי ככה זה מפתיע אותי תוך כדי עבודה בערך כמו שזה מפתיע אנשים תוך כדי צפייה..

gewitter

New member
הו, שנים שלא באת

רואים שלמדת משהו בבצלאל :). כל הקומיקס באיכות הזו או שזה ציור לכריכה או משהו כזה?

moshikgulst

New member
כרגע לא ברור

עשיתי את הציור יותר כהכנה וכציור רקע כללי. אני עדיין לא יודע מה תהיה הטכניקה הסופית, כי כל הרעיון לא מספיק מגובש בשלב זה וגם עיצוב הדמויות והעולם...

סחתיין על השברייה../images/Emo198.gif

ציור מקסים, אני ממש אוהבת את הצבעים שלו, ממש מעניין אותי איך יהיה הקומיקס... יא מוכשר 1

למעלה