"מעבירה מסר מאוד חודרני בשקט שלו" נו באמת. עכשיו תנסי להגיד את זה במילים אמיתיות. אני בד"כ האחרון שאומר על מישהו או על משהו שהוא פלצני, ואני מאוד מאוד בעד הכתבה הזו http://www.exego.net/arspoetic/238.asp אבל יש גבול לכל תעלול.
2. למה לפסול? זאת בחירת המילים שלה, מבחינתה זה מה שמעביר את התחושה שלה. זה בסדר גמור אם אתה לא מתחבר לתחושה שלה אבל זה לדעתי לא נותן ליגיטימציה לביקורת.. כל אחד בוחר להתנסח איך שמרגיש לו נכון. סבלנות זו לא מילה גסה.. שבוע מקסים!
העפתי מבט בגלריית תיקים שלך. כל הכבוד לך על היוזמה! תמיד חשבתי שרבים מידי האנשים בעלי היכולות האמנותיות למיניהן שלוקים בחסר בנוגע ליזמות עסקית..(אם נחשוב על זה רגע-לא מעטים המקרים בהם חברות/אנשים עושים קופות על תוצרים של עבודות שכירות של מאיירים/יוצרים...אני מאוד מעריכה חבר'ה כמו com-x שחשבו על אותו הדבר ועשו עם זה משהו). חשבת לשווק לחנויות?
תודה יקירה! אני עושה מאמצים לשווק את התיקים, חלק מהתיקים ילכו לחנות מעצבים, וחלק לשיווק דרך האינטרנט, בכל מקרה נושא השיווק והמכירה זה נושא חדש לי שהוא באמת לא קל, מקווה שהוא יהיה יותר קל עם הזמן. תודה!
אני מדפיסה אצל קולור טאץ' בפינסקר תל אביב, הם פשוט אחלה, והמחירים שם טובים, ממליצה עלייהם בחום. הבאתי להם קובץ jpeg והם הדפיסו על מדבקה מיוחדת שאותה גיהצו במכונה על התיק.
זוועת עולם מאיזו בחינה? בוא נעזוב לרגע את הדעות בנוגע ליכולות הטכניות/איוריות ונתרכז בעובדה שהם עושים כסף מהיכולות שלהם. זה זוועת עולם? ממש לא! עשיית כסף זה במידה רבה כשרון בפני עצמו (שרבים מחברי היצירתיים להפליא היו מוותרים על חצי מהכשרון שלהם בעבור קורטוב של הכשרון המדובר..בוגרי בצלאל למיניהם-מוכשרים כמו שדים אבל אין להם מושג כיצד לתרגם את התוצרים שלהם לכסף). אני חושבת שcom-x עלו על איזושהיא נוסחה פופולארית של איור שבנות 15 למיניהן שמחות לתלות בחדרן ולא יודעת אם הייתי שופטת את היכולות של אותם המאיירים על סמך התוצרת הזאת...אולי שווה להעיף מבט בתיק העבודות שלהם, לדעתי יש מצב שהם מסוגלים ליותר. גם אם לא-זה לא פוסל את מה שנאמר בהתחלה..
בעיני זה נראה כמו סדרה של מופעים של אותו ברח תוך כדי תנועה- ואז אני תוהה איך קוראים את זה; הוא לוקח אוויר ואז מוציא אותו בנשיפה החוצה או שמא הוא לוקח תנופעה לאחור ואז נפתח? בכל אופן הצבעוניות יפה ומרגיעה, והציור נראה טוב ויפה. סך הכל אוהבת.