איור חדש

talshani9

New member
אני ממש ממש זקוקה לעזרה עם האתר

של פליקר! העלתי את התמונות של העבודות שלי לשם, והשם משתמש שלי הוא shaniz. למרות זאת כשאני כותבת את הכתובת www.flickr.com/shaniz אני לא מגיעה לשום מקום. תעזרו לי בבקשה!

אסף 212

New member
מאוד יפה ../images/Emo13.gif

נורא אהבתי, הכי מגניב זה שאתה לוקח עבודות שלך ומתחיל להדפיס אותם על חולצות ותיקים. אפשר טיפה לעבוד יותר על הרקעים יותר אבל בסה"כ מאוד יפה.ובקשר לאתר ההוא ניסיתי ואת אפילו בחיפוש לא מופיע. את יכולה לפתוח בלוג בתפוז ולשים שם תמונות אם לא תמצאי פיתרון.

talshani9

New member
תודה רבה! אני אנסה לעבוד קצת

יותר על הרקעים - זה העקב אכילס שלי.

אסף 212

New member
גם שלי ../images/Emo4.gif

אבל לא להתייאש מנסים עד שמצליחים ,הסוד זה בתרגול כמה שיותר בסוף בתת מודע מפתחים שיטה.

Yaronimus

New member
טלינק'ה

אני חושב שזה פספוס שההדפס לא מופיע על כל התיק, מאשר רק המרכז. זה כאילו מודיע לי שיש שם הדפס כאשר שאני רוצה לראות את כל ההדפס כמכלול, כעיקר.

talshani9

New member
ירונימוס מותק עקב אילוצים כלכליים

נאלצתי לקצץ בשטח ההדפס, אבל מצאתי מקום יותר זול שמדפיס ביותר גדול.

Hamsta

New member
מפחיד משהו

הייתי מרגיע עם הבטן, פחות צרה, בלי הקווים האלו שנותנים לה בטן שרירית והם גם לא נכונים אנטומית. הטורסו שלה ממש ארוך, ולמרות שזה מסוגנן, ואת יכולה לעשות ככל העולה על רוחך, יש הרגשה לא נוחה. גם העיניים מפחידות, הייתי מקטין, ומנסה להפוך ליותר נשיות. לא אהבתי את הכנפיים, את היד הגדולה מדי ויש יותר מדי רקע "מת" לדעתי, הייתי ממליץ למצוא קרופ מעניין. אני מקווה שאת יודעת לקבל ביקורת, ולא לוקחת שום דבר אישית

Yaronimus

New member
מעולה

הרצפה הזו מוסיפה מאוד, והייה נחמד אם היא הייתה מגלה לנו קצת יותר ממה שאי אפשר לראות מהמבט העילי שלנו.

talshani9

New member
הרגת אותי :))))))))))))))))))))

אני עכשיו הולכת לקרוא את המיילים שלך, ניפגש מחר באמנות ישראלית :)

Yaronimus

New member
טל

פחות אהבתי, יש משהו מוזר עם העיניים, והראש לא נראה קשור לשיער (אולי כדאי שקו הקרקרפת ירד קצת, ואולי לנסות קווצת שערות שנופלת על המצח. אולי כדאי לעדן את הכנפיים. באופן כללי יש בעייה עם גסות של קווים, הם טיפה יותר מידי קטועים. אני חושב שהשד השמאלי מתוח מידי שמאלה, מה שיוצר הרגשה לא אמינה. אם הגופיה משמאל הייתה מתוחה קצת יותר שמאלה, הייתה נוצרת אשלייה בה הכתף פחות בולטת ממה שהיא עכשיו. יש שם בעיה עם ההקצרה של היד שנשענת על הרצפה. קודם כל, האצבעות התאחדו להן, ואולי כדאי לצלם יד בתנוחה כזאת בשביל להעתיק ולהבין איך זה, מכיוון שמדובר בהקצרה קצת קשה. ההצללה של השד כן עובדת, אבל שאר ההצללות מאוד מגושמות ולא אמינות. מכיוון שאת כנראה מעוניינת בהצללה שהיא לא דומיננטית מאוד, היא חייבת להיות עדינה בקווים ובגוונים שלה.

למעלה