איור [?] חדש =)

ll191

New member
זה פעם ראשונה ש

אני רואה שאת צובעת עם פוטושופ יצא לך ממש טוב :)

פעם שניה האמת

לפני כמה שבועות ניסיתי לצבוע לראשונה (
) תודה:>

תגובה

הצבעים ממחישים המון כעס ועוצמה , כאילו הדמות שניה לפני התפרצות מה שמוסיף לזה להראות כאילו עוד שניה מתפרץ זה היד שנמצאת מאחורי גבו, כאילו הוא מחביא משהו , שימחיש את הרגשתו. האדם עצמו מסתכל בצורה תמימה שכזאת , שמעלה שאלה .. אם הוא כזה תמים , למה זה נדמה שיש לו חתכים על הפנים ? (או שזה רק אני) הרבה פעמים ראיתי לחיים בהרבה גוונים , והרבה דרכים אבל אצלו זה נראה, כאילו הכו אותו יום לפני.. שניה לפני שהוא מוציא את העצבים שלו , עם מה שהוא שומר מאחורי גבו .. לבסוף כשהוא יוציא את זה , אנחנו בטח נראה שאלו פרחים , והוא בעצם מסתכל ב"תמימות" שכזאת בגלל הנערה שהוא עומד מולה . המון המון אופי לתמונה . ציון : 8.5 אפשר לשפר תמיד , אבל אני אוהב את המקור,אם תרגיש רצון לשנות או לשפר, עשה זאת.אבל לדעתי אתה יכול רק להוסיף.

האמת?

לא כל כך חשבתי על זה, סתם ציור שטותי שציירית ב 5 דקות וסרקתי במקרה
תודה רבה על התגובה, אני אסיק ממנה מסקנות לגבי הציורים הבאים

תשמעי...

את ממש מוכשרת! נראה שאת ממש חוקרת את השטח ומתנסה בסגנונות שונים עד כדי קיצוניות. הציור הזה נראה כלקוח מתוך ספר ילדים, זה נראה עשוי בצבעי עפרון. הדמות חביבה לאללה... המסגרת החומה קצת מציקה בעין. אני הייתי מוציאה לו שיערות מהחולצה שיהיה תואם לשיערות באוזניים ובלחיים. אגב, היה איתי פעם מישהו בצבא שהיו לו שיערות על עצמות הלחיים והוא לא היה סגור אם לגלח אותם או לא.

../images/Emo9.gif

תודה מלא מלא, וכן אני מנסה דברים כי אני מרגישה נורא בורה בכל התחום :S מה את מציעה בקשר למסגרת החומהאדומה הזו? P:

talshani9

New member
תגובה על הציור

הצביעה יפה. אבל היה אפשר להשקיע *הרבה* יותר בציור. אין כאן כמעט פרטים. תשקיעי יותר ברישום עצמו, כמו שאת משקיעה בצביעה.

הציור באמת לא מושקע

וכל הפואנטה היא באמת על הצביעה כי כרגע יותר מעניין אותי לצבוע בפוטושופ [לא שאני מתמצאת בזה יותר מדי] תודה על התגובה

tea spoon

New member
לא מבינה כלום באיור ממוחשב,

ובכלל במקרה הגעתי לפה, אבל אהבתי נורא נורא נורא. שבה אותי האיור [?] שלך.

למעלה