איור חדש, קוסם אלפי מאגנוס איש-ת'ור, הדמות שלי ב-D&D הערות תגובות וכרגיל יתקבלו בברכה
R roychu New member 6/3/03 #1 איור חדש, קוסם אלפי מאגנוס איש-ת'ור, הדמות שלי ב-D&D הערות תגובות וכרגיל יתקבלו בברכה
B Bishnet New member 7/3/03 #3 אאאננננייייי ממממתתתת עעללללל D&D! איור גדול.... אין מילים, פשוט מדהים.... אלפים הם טעימים
R roychu New member 7/3/03 #4 אמנם קטנוני, אבל לפני שמישהו יקפוץ ויגיד שאין מכשפים אלפים ב-D&D אני משחק AD&D
Z Ziga New member 8/3/03 #10 ממתי אין אלפים וקוסמים בDND? תמיד היו ותמיד יהיו! גם בגרסא הראשונה (אז, כשמשחקי תפקידים באו בקופסא... ואני הייתי בן פחות משנה..)
ממתי אין אלפים וקוסמים בDND? תמיד היו ותמיד יהיו! גם בגרסא הראשונה (אז, כשמשחקי תפקידים באו בקופסא... ואני הייתי בן פחות משנה..)
R roychu New member 8/3/03 #11 היו, אבל תמיד יש את הקטנוניים שטוענים שקוסם זה גזע, ואלף יכול להטיל מספר כשפים מצומצם. זה מעצבן האמת, בגלל זה אני מעדיף AD&D
היו, אבל תמיד יש את הקטנוניים שטוענים שקוסם זה גזע, ואלף יכול להטיל מספר כשפים מצומצם. זה מעצבן האמת, בגלל זה אני מעדיף AD&D
H HackMachine New member 7/3/03 #5 איור ממש חמוד אבל אם אתה שואל אותי, אני חושב שחסר קצת הצללה וHighLight. אבל זה עניין של סגנון כנראה
R roychu New member 7/3/03 #7 זה לא כדור אש ../images/Emo3.gif זאת אבן ברק... לא חשוב... העיניים יושבות השיער כי ככה אני רציתי, זה לא בטעות
זה לא כדור אש ../images/Emo3.gif זאת אבן ברק... לא חשוב... העיניים יושבות השיער כי ככה אני רציתי, זה לא בטעות