איור השבוע...

בארס

New member
איור השבוע...

...יצא לדרך. הפעם אני אשתדל בכל יום להוסיף נדבח רלוונטי לאותו היום. בינתיים מופיעים באיור: משפט השבוע ומספר הודעות ללא תוכן והכל באוירה "קלטית" (כמו שהיא שורה על "המשורר" נכון להרגע:). סקיצה לעיונכם.

drall

New member
גועל נפש!

למחוק למחוק! הכוכבים צריכים להיות כחולים או לבנים ובמראה צריך לראות רק עיניים חסרות אישון , צהובות. מהר לתקן!

בארס

New member
נו באמת ,דרול.

לא ציירתי את מה שאתה רואה במראה. גם לא ציירתי את הטרול הזה בעצמי, סתם הדבקתי שם תמונה שמצאתי. והיא גם מטאפורית לחלוטין, אין לי שום עיניין להתחיל לתרגם את מראם האמיתי של היצורים הרוחניים למראה ממשי ע"י מניפולציות של הפוטונים של האור.(לא שיש לי מושג איך הם נראים) והכי חשוב, התחושה ! ...שהאיור מעביר, עושה רושם שהיא עברה אליך כמו שצריך :) כל הכבוד לי .

drall

New member
לא יקום ולא יהיה

הציור נפסל בזאת עקב גרוטאסקיות יתר ונטיה לעארסיות טיפוסית. דרול

בארס

New member
ככול שאתה..

מגיב, אני רואה עד כמה הציור מעולה :) ואת מה איירתי אם לא את הגרוטסקיות של ההודעות שאליהן מתייחס החלק הזה באיור? וערסיות טיפוסית, אין תאור מתאים יותר מכך! אם אתה מוחק את השירשור ההוא אז לפחות תישאר לנו מזכרת ממנו. חוץ מיזה, עצם זה שאני מעדכן את האיור כל יום, ומשתף אותכם בכך, לא אומר שזכותכם לשפוט אותו היום. חכו לסוף השבוע כאשר האיור הסופי ישוגר. יש לנו עוד את כל מה שקורה כאן היום, להוסיף אליו וגם את מחר :) ואם הוא נפסל. אז נפסל. בכל מקרה ביום שישי יהיה איור השבוע.

זרימה

היכולת לא להישאר במקום אחד השינוי שהאיור עבר... אני כנראה הייתי נתקעת אם הרעיון ההתחלתי. נפלא

בארס

New member
ובכן

בתור בן אדם שסובל לפרקים מהתקעויות רבות ולחלופין מהשתנות יתר. בכל האמור לגבי הניסיון שלי ממהלך השינויים שעבר איור השבוע ואני בעקבותיו, אני יכול לשתף אתכם שה"זרימה" נבעה במובן לא מבוטל, מהצמדות לארועים שקרו בכל יום ויום. או במילים אחרות נתתי למה שקרה בפועל להוביל תוך כדי מאמץ להניח לכל מה שקרה בעבר, מאחור. (מאמץ הרפייתי , כמובן!) מי יתן , וניסיון כזה או אחר ,ישרה, על התנסויות הבאות עלינו לטובה. אור ואהבה :)

בארס

New member
הסתיים השבוע.

איור השבוע מוגש בזאת. שכחתי (באמת), להוסיף בתוכו חצוצרות. אי לכך, אני מתחייב להתחיל את איור השבוע הבא , כאשר שתי חצוצרות מעטרות את האיור משני צידיו. אני חייב לציין, שאת ההתפתחות האחרונה של האיור הנחה, ברובו, מידע מודיעיני בעל משמעויות מרחיקות לכת. ויש להניח שהסוגיה תתבהר בהקדם. איור השבוע הבא חוזר למתכונתו הקודמת, בסוף השבוע ישוגר האיור במלואו. ומבלי לעורר גלים ולמשוך תשומת לב במהלך השבוע עצמו. (אגב, הפורמט של האיור עדיין פתוח לחלוטין, ואם יש רעיונות הארות הצעות וכד´, תרגישו חופשי) שלכם.

למעלה