איור השבוע.

בארס

New member
איור השבוע.

התייחסויות לכאן. תסתכלו במקרו תסתכלו במיקרו, הטאו בסביבה ! (אני סתם מחרטט עם העכבר) אסוציאציות, פלאשים, מוזרויות, רגשות, "הייתי באמבטיה בדיוק בשעה 17:30" וכאלו... גם עוברי אורח ותמהונים. הכל הולך. :)
 
יפה מאוד בארס

אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים מיותרות,בארס וחבל לי להשחית את היופי של התמונה שלך "באלף" מילים מיותרות שלי של הסבר. :) (מה יש להסביר,לא מספיק לראות?) באמת הבנתי בתןך תוכי שההרגל המגונה של לנתח דברים מזיק יותר מאשר מועיל. ניתחת משהו,הרגת אותו,הפכת אותו למת.הניתוח הצליח והחי מת,והבריא נעשה חולה. מעניין שבעבר בפורום אחר בחורה כשרונית מאוד יצרה אף היא תמונה מהסוג הזה,אלא ששם לא יכולתי להתאפק והרסתי את היופי עם דברי פרשנות נרחבים. אז הבנתי את התמונה שלך עם סקאלת התמימות המקורית שבה והמדיטציה באזרו הלב ודי לי בכך.לא אמשיך מעבר לזה במילים. כישרון ביטוי בערוצים רבים לא חסר לך.הרעיון של איור השבוע מעולה. :) מוטי.
 

drall

New member
כמעט ויצאה נשמתי באחד

עד שהצלחתי להוסיף את הציור לפורום , אבל הנה הוא בתוך הגלריה המיוחדת ואפילו הוספתי לו קישור בטאגליינס. ברוך מציב גבול אלמנה. בכל מקרה , אני סבור שהציור מאוד נחמד. ביחוד אם ניקח בחשבון שמיקמת את השם שלי ליד התמונה של אושו. דרול
 

בארס

New member
לאט לאט עם זה.

גם לי, כל מה שהיה קשור להתעסקות עם התמונה של אושו היה רחוק מלזרום בשיוויון נפש (אם אתם מבינים על מה אני מדבר:) אגב, אני יכול לומר על עצמי ,גם, שמעולם לא קראתי ספר שלו (של אושו) כך שבכל הקשור למסרים חבויים בנוגע אליו ו/או אליך(דרול) היו סמוכים ובטוחים שהאיור נטול כוונות נסתרות ופרופוגנדות. במיוחד חשוב לי לציין זאת, מאחר וכששיחקתי עם השכבות של האיור והעלמתי חלק מהן נתגלתה תמונה מעניינת. כרגע אני בבאר שבע, אולם כשאחזור לביתי במוצ"ש, אשלח קובץ שמראה את "התמונה העירומה" :) (כלומר אותו ציור רק בלי כל כך הרבה "קישקושים".) ברוך מציב גבול אלמנה???????
 

בארס

New member
התמונה העירומה.

לי זה נראה כמו מפה. לא משהו לצאת איתו ולגלות ארצות ,פיסית. סימבולית, מפה סימבולית. כך גם הדמויות בה.
 
למעלה