איור בפלאש תגובות הערות וקטילות - יתקבלו בברכה :)
° °°°PeteR°°° New member 28/7/04 #2 אה ושאלה כשציירתי בפלאש, הגבולות של הרקע היו הכחול הכהה יותר וכשהעלתי את זה לקובץ swf אז הרקע מעבר לגבולות התמונה נעשה תכלת, למה זה? ואיך אפשר לשנות?
אה ושאלה כשציירתי בפלאש, הגבולות של הרקע היו הכחול הכהה יותר וכשהעלתי את זה לקובץ swf אז הרקע מעבר לגבולות התמונה נעשה תכלת, למה זה? ואיך אפשר לשנות?
L ll191 New member 28/7/04 #4 תשובה במאפיינים של המסמך יש לך אפשרות לשנות את צבע הרקע. אצלי בפלאש זה ב: Modify -> Document -> Background color
תשובה במאפיינים של המסמך יש לך אפשרות לשנות את צבע הרקע. אצלי בפלאש זה ב: Modify -> Document -> Background color
L ll191 New member 28/7/04 #3 ממש יפה ../images/Emo13.gif דברים קטנים שהפריעו לי: הצוואר, משהו בקוים ובפרופורציות. וגם הקו על הלחי הימנית נראה בולט מדי. אבל סה"כ את מוכשרת איור יפה מאוד
ממש יפה ../images/Emo13.gif דברים קטנים שהפריעו לי: הצוואר, משהו בקוים ובפרופורציות. וגם הקו על הלחי הימנית נראה בולט מדי. אבל סה"כ את מוכשרת איור יפה מאוד
P preacher New member 28/7/04 #5 אכן, הצוואר. עבה מדי. אבל הקווים של הראש ממש יפים, וכאן דווקא העין-בקצה-הראש משתלבת יפה.
° °°°PeteR°°° New member 29/7/04 #8 תודה רבה:] לא ברור לי כל כך מה לא בסדר בצוואר, בקווים ובפרופורציות, אם תוכל לתקן או להראות זה נהיה נחמד ביותר, לגבי הקו בלחי אני מסכימה :] תודה על התגובה:]
תודה רבה:] לא ברור לי כל כך מה לא בסדר בצוואר, בקווים ובפרופורציות, אם תוכל לתקן או להראות זה נהיה נחמד ביותר, לגבי הקו בלחי אני מסכימה :] תודה על התגובה:]
Y Yoav1800 New member 29/7/04 #10 יפה מאוד יש בעיה קטנה עם השיער. בחלק התחתי הוא עגול כזה ולמעלה הוא שפיצי ו"קופצני", לא ביג דיל. ה"קווי קיפול" (יש לזה שם?) בזרועות קצת בולטים מדי, אולי כדאי להבהיר או לעשות אותם יותר דקים. חוץ מזה, יפה מאוד!
יפה מאוד יש בעיה קטנה עם השיער. בחלק התחתי הוא עגול כזה ולמעלה הוא שפיצי ו"קופצני", לא ביג דיל. ה"קווי קיפול" (יש לזה שם?) בזרועות קצת בולטים מדי, אולי כדאי להבהיר או לעשות אותם יותר דקים. חוץ מזה, יפה מאוד!