איור אופטימי

amitais

New member
שנות השישים העליזות

איור לכתבה על החתונה של אבא ואמא? האיור יפה אבל צפוף וסגור. שני הגיבורים תופסים את כל הגובה, והזר נחתך למעלה. הם קצת תקועים. אולי היה אפשר לנסות להוריד אותם ככה שיחתכו למטה. זה יוציא אותם יותר החוצה אלינו יחסית לרקע, וייתן יותר ספייס למעלה. כל האלמנטים: מנורות, פטיפון, רמקול, כולם צמודים לדפנות וסוגרים את האיור. עדיף להכניס אחד מהם פנימה, למשל את הפטיפון.

e m i l y

New member
קצת הסבר:

האיור הזה במקור הוא איור פנורמי והוא הזמנה לחתונה של זוג חברים,בצד ימין שלו היה עוד הרבה הרבה מקום לטקסט (שכתבתי,אבל לא היה לי חשק שכל חברי הפורום יגיעו לחתונה, וגם לא היה לי כוח לפתוח את ה- psd אז פשוט חתכתי.) צודק, זה יצא צפוף, וגם בגובה, זה נכון, אבל הזוג המאושר שמח,וזה מה שבאמת חשוב.

e m i l y

New member
וד"א

הייתי מתה שההורים שלי יתחתנו בכזה סטייל, אולמי "דליה", מקסימום,וגם זה אחרי שהפצרתי בהם אם אולם כזה,אף אחד לא באמת יוכל להנות מדאסטי ומריאן...כן ובסוף הם גם התגרשו...מה לעשות, ככה זה כשלא מקשיבים לי!

הילית, תעשי לי חתונה

(אני
) דבר ראשון שקפץ לי לעיניים זה "שנות ה70" בגלל הצבעים והשילוב שלהם, הפטיפון והמכנסיים של החתן. במבט שני יש כאן משהו מאוד ישראלי, בעיקר במראה של החתן והתלבושת של הכלה. מאוד מוצלח לדעתי. מביא לי קצת השראה לעבודה שהתבקשתי לעשות עכשיו.

e m i l y

New member
כן,

מה שאני הכי אוהבת לעשות (ולכן יוצא לי לעשות את זה רק לחברים או בעבודות פרטיות) זה לשלב אלמנטים ישראליים בסצנות אמריקאיות סבנסיזית אין לזה כל כך ביקוש בעיתונות הישראלית, קצת יותר אולי במגזינים, בכל מקרה, ממש שמחתי שאמרת את זה...אולי תסביר לאמיתי על תרבות הרטרו, נראה לי שהוא לא כל כך מבין. מה זאת העבודה הזאת שלך? אולי תפרט קצת?

העבודה

קיבלתי ברגעים אלה ממש הצעה לעבודה (התנדבותית, איך לא?) שכבר יש לי בראש איזשהי תמונה צעירה של משהו בין חופי קליפורניה עם השמש והים והמכונית הפתוחה לבין הטיילת באילת. נקווה שיצא מזה משהו. אני מגיש את זה עד יום שבת ככה שדי מהר זה יבוא לכאן לתצוגה. ואני הבנאדם האחרון בערך שיכול להסביר על תרבות הרטרו. או על תרבות בכלל.

amitais

New member
הלו הלו

את לא תלמדי אותי מה זה רטרו, כן? הפריטים האלה הם עיצוב סיקטיז אמריקאי, גם אם הם הגיעו לכאן רק בשנות השבעים. אבל כן, הזוג המאושר באמת נראה ישראלי, ועשה לי אסוציאציה לתמונות החתונה של ההורים שלי. אבא שלי נראה די ככה. אבל אמא שלי לבשה שמלה שלמה.

לסדרה כבר אין אתר רישמי

(היה באתר של MTV, שם שודרה, אבל זה היה מזמן) וגוגל לא נותן שום תוצאה ראויה. מה שכן הצלחתי במקרה לגמרי למצוא את האתר של אחד היוצרים, גלן האנסון. שם אפשר לראות בין שאר העבודות המעולות שלו גם את הSpy Groove (נמצאים בתפריט הימני).

כמה דברים שחשוב לציין:

קודם כל בין העבודות שבאתר ישנן כמה עבודות "בוטות" (יהיו כאלה שיגדירו אותן ככאלה). בינהן גם עבודות הומו-אירוטיות שיכול להיות שלחלק יהיה קשה לקבל/לראות/לעבור עליהן בשתיקה. אז שימו לב (עבודות "בוטות" יש בקטגוריית עטיפות ספרים, בייבס, G-man, כרטיסי ברכה, סקס והעיר וצ'לסי בויז). דבר נוסף, כתבתי שגלן הוא אחד היוצרים|סדגש משום שהרבה מהעבודות שלו הוא עושה ביחד עם אלן ניורת' (Allan Neuwirth).

זאת הייתה הסידרה הזאת על שני

סוכנים כאלה..ומן אישה מרושעת זקנה מדי ומתפרקת ?.. תפסתי משו דומה באמ טי וי לפני איזה שנה-שנתיים..זה פשוט נעלם.ולא היה לי מושג איך קוראים לזה.. לא משדרים את זה בשום מקום יותר?

למעלה