איורי אופנה חדשים

j i m m y

New member
הראשון והשני - יפים מאוד

בלי קשר לעיצוב אופנה, הם פשוט .. מגניבים כאלה. יש בהם תנועתיות מסויימת.

sherban

New member
הרגל המכופפת

הרבה יותר ארוכה מהרגל הישרה. באיזה 50% לפחות. הרגל הישרה מחזיקה את האגן ובצד השני האגן אמור ליפול (כך שהרגל צריכה להתכופף כדי לגעת ברצפה) כתוצאה גם הכתפיים מסתובבות לכיוון ההפוך מהאגן - אבל זה כבר פחות קריטי. לא בושה לעבוד עם צילומים ותמונות רפרנס כשמציירים בני אדם. אפילו מומלץ. מאוד.

sherban

New member
ואם כבר

אז קו השיער העליון (כן, הכוונה היא לערווה
) נמצא אצל בני אדם בחצי הגובה. באיורי אופנה שאמורים להדגיש רגליים ארוכות אז אפשר יותר גבוהה. נדמה לי שאיור אופנה סטנדרטי הוא בגובה 9 ראשים (לפחות כך אמרו לי) כך שאפשר להעלות את קו השיער עוד יותר מחצי הגוף, אבל בהחלט לא מתחת.

ophler

New member
אם אפשר לשאול

למה הרגליים חתוכות? חוץ מזה אהבתי.

e m i l y

New member
איורים מעניינים.

זה נכון שיש עדיין בעיות באנטומיה וגם הדגמים הם לא טעמי האישי אבל יש התחלה של סיגנון, משהו גותי, חזק, גם בהעמדה וגם במבטים. יש משהו נוקשה באופן האיור הזה שעם מעט דיוק יכול להביא לתוצאה עוד יותר חזקה, דוקא האיור האחרון הולך הכי רחוק בכיוון הזה לכן הו האהוב עליי ביותר.

talshani9

New member
הביקורת שלך מאוד מאוד תרמה לי

באמת ביקורת מעניינת מאוד! לקחתי לתשומת ליבי את הערותייך.

ophler

New member
הצעה

לצייר מראש על דפי A4, זה סטנדרט ואמור להתאים לכל הסורקים. אם ציירת על A4 תבדקי אם בהגדרות של הסורק לא כתוב letter במקום A4. אופלר

ophler

New member
הסברי נמקי ופרטי

יש לך בעיה עם גודל הנייר? המחשב שלך לא אוהב A4ים? ספרי לנו

talshani9

New member
שיעורי איור המנומנמנים המאיסו עליי

את הפורמט הזה... תמיד השתמשנו בו שם.

j i m m y

New member
אני מכיר את הבעיה אישית, אבל אישית

הצלחתי לפתור אותה אחרי שהתחלתי להשתמש בסקצ'בוקס A4

leshemAmit

New member
מאוד מעניינים וסקסיים

העיצובים שלך מאוד יפים ואיחודיים אבל יש בהם הרבה מוטיבים גותיים מוכרים כמו הרשת והשמלה הויקטוריאנית. זה טוב כי זה מוכר אבל זה גם חיסרון בגלל אותה סיבה. אולי תנסי להעביר כל מיני מוטיבים מוכרים מסגנונות נוספים. התצואות די משעשעות ומרעננות אם משלבים דברים בהצלחה. בציור הראשון החלק האדום די דומה לסגנון שהיה די נפוץ לשמלות במזרח הרחוק, בין אם היית מודעת או לא, זה די נחמד לדעתי.

למעלה