איומים של לקוחות

ilikecola1

New member
איומים של לקוחות

שלום אני עובד בתור נציג בחברת אינטרנט ולפני כמה ימים היה לי קטע לא נעים עם לקוח שבסיום השיחה(שהייתה בנושא שבכלל לא יכולתי לעזור לא) הוא התחיל לצעוק ,לקלל ,והכי גרוע-לאיים שהוא יפגע בי פיזית...רציתי לשאול אם גם אתם נתקלתם באיומים כאלה ויותר גרוע-אם פעם שמעתם על לקוח שהחליט באמת "לסגור חשבון" עם אותו נציג. תודה ושנה טובה

תמיד אפשר להגיש נגד הלקוח תלונה

במשטרה. איומים בפגיעה אישית באדם אינם במקום בשום מקום.

friend9

New member
לי נמאס הרבה פעמים מנציג כזה.

אם לא סגר כשביקשתי ממנו - סגרתי אני. ואני מקווה שבפעם הבאה יסגור מיד. שנה טובה.

Chubaka7

New member
מנסיון

ועם קצת הפעלת פסיכולוגיה בגרוש, לקוחות מאיימים הם פחדנים עלובים, שמאוד קל להם בצד השני של הקו להוכיח כמ הם "אחלה גבר", והנה הם הראו לנציג הקטן כמה שהם חשובים ומפחידים, אבל במציאות של פנים מול פנים הם לא מעזים לממש כל איום. ולנו נותר רק לצחוק ולרחם עליהם על עליבותם, ועל המדינה שלנו שמאוכלסת בחלאות. אני במקומך לא הייתי מפחדת או מתעסקת באדיוט הזה יותר מדי.

זה קורה לי יותר מדי.

ולא רק לי. אם הלקוחות היו מממשים את מה שיוצא להם מהפה חצי מהמוקד היה בבית חולים, ועוד רבע בקבר
בינתיים כולנו בסדר.

לא יודעת מה אצלך

אצלנו כל השיחות מוקלטות כך שגם אם נעשה לך משהו, יש אצלנו הקלטה של האיום, פלוס כל הפרטים המזהים של התוקף, כולל מס' זהות, מס' אשראי, הרגלי גלישה (סתם, לא) וכו' אפשר גם לומר ללקוח באותו רגע "אני צריך להזכיר לך, שהשיחה שלנו מוקלטת", ואז הוא יירד מהעניין, אותו כנ"ל לגבי קללות.

Xknight

New member
חח פשוט מצחיק מרוב שזה מבייש.

אוו הישראלים האלה מתי ילמדו. אני הייתי פשוט שם את הטלפון בצד ומחכה 2 דקות עד שהוא יסיים לדבר או סתם מנתק ויש לך גם הוכחה בגלל זה מוקלט.

למעלה