איום

איום

מה עושים אם מישהו בא ומאיים עליך, שאם לא תשלם לו כסף שלדבריו אתה חייב לו יפגע בך ובבני משפחתך? לכאורה נורא פשוט לך אחרי האירוע לתחנת המשטרה והגש תלונה, אבל כשזה קרה (לפני שנתיים) והוגשה תלונה המשטרה לא התייחסה לאירוע בחומרה מספקת ( כך נראה לי אני לא ממש יודע אם הוא הוזמן לחקירה. בכל מקרה לי לא קראו לתת עדות בבית משפט) והמאיים ממשיך להתהלך חופשי ביננו עד שיתקל בנו עוד פעם ברחובה של העיר

שלום30

New member
קודם כל להגיש שוב תלונה

ככה אתה פועל לפי החוק כנדרש. במקביל אפשר לבקש מגורם שלישי לישר בינכם את ההדורים בשיחה נעימה על כוס קפה או מה שלא יהיה... כי בכל מקרה זו מילה שלך נגד מילה שלו, ולכן כל הוכחה במקרה הנ"ל תעזור לך כנגדו. (אתה תגיד כן והוא יגיד לא) אלא אם כן הוא יודה או שיהיו לך עדים וכדומה...

סולחה

המאיים (כבן 35) אינו בן אדם נורמטיוי אלא עבריין (מרמה. סמים קלים. ואולי גם תקיפה גופנית) . פניתי אל אבא שלו שהוא קצין משטרה מוכר ומוערך בדימוס, אבל הוא אמר שהבן לו בשליטה שלו ומתנהג בצורה שמביישת את האבא ושאר האחים

שירןן21

New member
היי

איך אתה יודע שהוא משתמש בסמים קלים? איך אתה מסיק שהוא יתקוף או אחד כזה שיתקוף..? את התשובות האלו אל תענה לי.. אם באמת האיום עליך מפריע לך ואתה מרגיש שהוא ממשי ואין אפשרות לנסות להגיע להסדר ולהבנה על פי טענתך שאתה לא חייב לו כסף , גש לתחנת המשטרה תגיש תלונה , צו חיפוש לבית יוצא לו כבר תוך שבועיים לגבי הסמים. לגבי כל השאר אם תגיד הכל בצורה אמתית ותסביר שהאיומים שלו עליך הם לא סתם באוויר התלונה לא תיסגר מחוסר עניןן לציבור..

ישראל28

New member
או שירים טלפון לרכז המודיעין בתחנה

ויסביר לו או יכוין אותו לגבי הדירה ולגבי אם רע סמים או כל מאפיין אחר ובד בבד יגיש תלונה ואני מאמין שהוא יטופל מכל הכיוונים ... לרוב לרכזי המודיעין יש מוטיווציה להביא "פרנסה " אם היא מדוייקת ...

eagle16

New member
זכותך לבדוק

זכותך לבדוק האם התלונה טופלה כמו כן ישנם מספר מהלכים משפטיים פליליים ואזרחיים שאתה יכול לעשות אבל בשביל זה כדאי שתתייעץ עם עו"ד

למעלה