איום ונורא!

איום ונורא!

אני חושבת שזה כבר ממש מוגזם... בכל פנה במייפל סטורי אורבת לנו הגזענות! אםילו במשחק רשת אי אפשר לברוח מזה! כל כך הרבה פעמים נתקלתי בגזענות אבל אז לא ידעתי לצלם מסך הפעם הצלחתי לתפוס אותו אומר את זה. לפנני כמה זמן נראה לי בחנוכה או משהו מישהו פה פירסם גם תמונות של אנטישמיות הסתכלתי על זה וחשבתי לעצמי טוב לא נורא יש אנשים מעטים טיפשים התבשר לי שטעיתי

MR Lordi

New member
../images/Emo4.gif

חייבים להרוג את האנשים האלה

ולמה לדבר ככה?../images/Emo87.gif

אלה אנשים. גרועים ככל שיהיו, הם בכל מקרה אנשים שמשום מה לא לימדו אותם על היהודים ולכן הם מתנהגים כפי שהם.

:S

זה נורא מעצבן שישראלים\יהודים אומרים את זה... הם כלכך מתעצבנים ואומר כמה זה לא בסדר, ואז מספרים בדיחה על שחורים וכולם צוחקים.

Wish Master13

New member
יש 2 סוגים של "שנאה" לישראלים במייפל

יש את הסוג הראשון של הגזענות שנובע בעיקר שנאה ליהודים. לא רואים את זה יותר מדי אבל יש כאלה שאומרים שהם שונאים יהודים ו"הייל היטלר" ושטויות כאלה. אין מה לעשות כנגד זה, פשוט מתעלמים וזהו. אבל יש את הסוג השני שהוא פשוט שנאה לישראלים, שלא נובעת מגזענות. שונאים את הישראלים כי הם פשוט מאוד טיפשים. הם לא יודעים לדבר אנגלית כראוי (אפשר לראות את זה בדוגמא שצירפת: "im speak hebrew, i meen you say:come in pq" - זאת פשוט לא אנגלית), הם הורסים Parties, לא יודעים לעשות trade כראוי, ומדברים ב CAPS LOCK (זה נובע מהבעיה שיש במעבר ממקלדת עברית לאנגלית, בעיה נפוצה שלפעמים אי אפשר לדבר באותיות קטנות באנגלית במייפל אז מדברים ב CAPS LOCK וזה גורם לכך שהרבה כינויים של שחקנים ישראלים ב CAPS LOCK וכך ניתן לזהות אותם בקלות). זה אך ורק באשמתינו, ולא מפתיע שאנשים רוצים שיעשו סרבר מיוחד לישראלים. אני ישראלי ואני נגד השנאה הזאת, אבל אני מסכים למה יש יחס כ"כ נגדי נגדינו.

Whoareyouto

New member
אתה צודק לגמרי

אין לי ישראלי אחד בבדי ואני שונאה לדבר עיברת במייפל זה פשוט מציק וטעות נפוצה היא waht-במקום what-פשוט טימטום אני פורש לתקופה so-fuck-em:mad:

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif ../images/Emo45.gif.

בגלל זה כבר מהתחלה כשפגשתי אנשים מהפורום, הבהרתי שאני לא מתכוונת לדבר בעברית-אנגלית. אחד הדברים הכי מציקים, שכמעט כל האנשים התרגלו לישראלים 'הטיפשים' כמו שרשמת בהודעה, וזה מה שמוציא שם רע לכולנו.

טוב אז אני מסכימה ולא מסכימה

אני מסכימה עם הקטע של לדבר עיברית אנגלית זה ממש מעצבן ועם ה-caps lock אבל בקטע של הלא יודעים לדבר אנגלית אני לא מסכימה בגלל שאני לא יודעת אנגלית לא תדברו איתי? ומה עם הספרדים?גם להם אומרים את זה? חוץ מזה..אם כמה אנשים מגעילים זאת לא סיבה לעשות הכללות

ToryMaster

New member
זה עניין בעייתי

מאז ומעולם היה פה קונפליקט פנימי חמור, כיוון שמצד אחד "כולם שונאים את היהודים", אבל מהצד השני, יש די והותר יהודים שנותנים לעולם כל סיבה לשנוא אותנו, ויוצרים תדמית שלילית לכל העם. היצור האנושי זקוק לאיזו הכללה, אני לא בעד זה, אבל המוח האנושי לא יכול לתפוס מליוני פרטים ולשפוט אותם בנפרד, הוא חייב לסווג אותם לתוך קבוצה ולשפוט אותה ביחד.

רוב האנשים שמכותבים באנגלית עילגת

הם ישראלים בני 10+- , כנראה שזה ככה בגלל שבארצות אחרות הגילאים שמשחקים הם אחרים.. (לילדים קטנים פה יש נטיה לעשות את מה ש'גדולים' עושים או סתם מה שכולם עושים..) אבל זה לא רק קשור לאנגלית עילגת, זה גם על לשלוח טרייד לרמות גבוהות ; "1,000 mesos pl0x" וכשפותחים טרייד ומבקשים מסוס אני ישר יודעת ש90% שזה ישראלי, או סתם ילדים קטנים או סופרנובים שעדיין לא הבינו את המשחק.(כל זה נכלל ב10%) "בגלל שאני לא יודעת אנגלית לא תדברו איתי?" כן, חד וחלק כן. אני לא יכולה לסבול אנשים שהאנגלית שלהם גרועה, אם יש לך אוצר מילים אבל את מסתבכת עם המשפט וכותבת אותו לא נכון, כל עוד אני אבין אני אבליג, אבל אם תכתבי לי משהו בסיגנון "?yo ar cam to parti qwest" את תקבלי בתגובה sorry g2g, cya.

למעלה