איום באלימות

איתן פז

New member
איום באלימות

בחדר החרדים משתתף מזה תקופה ארוכה אדם בכינויים "זלמן והגפרורים" = "הפרפר שהיה מסכן" = "למה הפרפר מסכן", ועוד אי אלו ניקים רשומים. הבחור מכיר אותי באופן אישי... היות והאיש מתעב חרדים המשתייכים לזרם הליטאי והרחקתי אותו פעם בגין השתלחות בהם, הוא החל לרדוף אותי באופן אישי כולל אאוטינג על פרטים אישיים שלי, והחתמת עצומות למיניהם נגדי. עתה לאחר תקופה של מלחמה קרה, שוב החל לחפור ולהציק, והגדיל לעשות באיומי אלימות למיניהן. האם נכון מצידי לפנות למשטרה אם איומים אלו? או שאין לי בקבצים המצ"ב די בכדי להגיע להפללתו, ועדיף לטפל בזה במסגרת המקומית?

איתן פז

New member
משום מה איני מצליח לפתוח כאן את הקובץ השני

ולהלן תכנו "זלמן והגפרורים: (בפניה פרטית אלי א"פ) "אל תתפלא כשתקבל איזה בלוק לראש".

חתולהה

New member
שתי דרכים לטיפול

האחת... לאסוף לוגים ולשלוח אותם לסיירוס על מנת שיחסם לזמן ארוך השנייה... להגיש תלונה במשטרה בגין איומים... אלא שמהיכרותי את עבודת המשטרה ברובה, תלונה בגין איומים איננה בראש סדר העדיפויות שלהם והטיפול בה יכול להימרח... ולהימרח...

איתן פז

New member
מה שאומר שאולי...

עלי להמשיך לפחד ולסבול, כיון שחסימתו עלולה להגביר את תאבונו אם אכן איש אלים הוא, ולמשטרה לא יהיה הרבה מה לומר בנדון...

חתולהה

New member
אין מה לדבר איתו

בכל מקרה הייתי מציעה להגיש תלונה ולהציג בפניהם לוגים שמורים. כמו כן לציין בפניהם, מה תפקידך בחדר ושיש למאיים היכרות אישית איתך. לפחד... לא נראה לי שיש ממה לפחד, אלא זהיר.

למעלה