איוורור?

syaoran

New member
איוורור?

שלום! אם מישהו זוכר אותי אני ביקשתי עזרה בבחירת מחשב לפני חודש בערך, בסוף הלכתי על ה LW70 של LG ואני נורא מרוצה, הבעיה היחידה שלי היא שהמעבד מגיע לפעמים לטמפרטורה של 48 מעולת, שגם אם היא לא מסוכנת ממש היתי רוצה להוריד אותה לצערי לא הצלחתי למצוא שום תוכנה לשליטה במאוור אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אני אודה לו מאוד :) תודה מראש אמיר

cibergod

New member
יש סטנד עם מאווררים מיוחד לניידים.

פותר בדיוק את הבעיה שלך.

Ice Age

New member
וזה בעיקר קורה עם זכרונות DDR

אבל אכן אין מה לעשות.

Jan22

New member
LG אמנם זול אבל אח'כ עולה יקר

זה מתחיל מהמאווררים הזולים שגורמים להתחממות יתר וכלה באיכות הסאונד הירודה של הרמקולים .עדיף להשקיע ולקנות איכות מאשר לחסוך ולהצטער בעתיד. בכל מקרה ,יש תוספות לניידים מעין בסיסי קירור שהנייד מתחבר אליהם ומסייעים להפחתת החימום .

syaoran

New member
בעיה עם הסאוונד? O__O

על מה אתה מדבר בדיוק? P: ומצאתי תוכנה אחרת שמודת חום של המעבד ושני התוכנות מראות לי תוצאות שונות לגמרה (הבדל של 10-15 מעלות) יש איזו דרך יותר מדויקת שאני יכול להשתמש בה? כי המחשב לא מרגיש חם או משהו, אבל עדיין מוזר לי שתוכנה אחת כותבת 50 ואחת 35 O__O

trbaron

New member
יש לי LG והוא לא מתחמם בכלל -כלום

ועובד כול היום ללא הפסקה

syaoran

New member
איזה דגם?

לי יש מעבד סונומה של 2 ג'יגגה ורדון X600 128 מגה אני חושב שהם התורמים העיקריים לחימום, הבעיה העיקרית היא שהמאווררים מתחילים לעבוד רק שהמחשב בטמפרטורה די גבוהה (50 נראה לי) ושום תוכנה לא מזהה אותם בכלל

למעלה